8 жовтня 2010 10:35
13

Матчи молодежных сборных Украины и Голландии на ICTV будет комментировать Дмитрий Джулай

Телеканал ICTV покаже в прямому етері матчі плей-офф чемпіонату Європи U-21 між збірними Голландії та України.

9 та 12 жовтня на ICTV великий футбольний вечір. О 20:00 кожно дня відбудуться футбольні трансляції матчів Голландія-Україна та Україна-Голландія, після того в етір вийде нове футбольне скетч-шоу, а о 23:30 програма "Третій Тайм". Гостем суботньої студії стане гравець збірної України Андрій Воронин. Коментуватиме матчі молодіжної збірної найкращий
коментатор України Дмитро Джулай.

- Дмитро, ти вперше після чемпіонату світу коментуватимеш футбол на ICTV, чому була така павза, чи цікаво тобі співпрацювати з цим каналом?

Так, цікаво. Було б не цікаво не співпрацював би:) А пауза пов'язана з тим,
що не завжди бажання збігалися з можливостями.

- Як ти ставишся до шорокого футбольного і спортивного мовлення, яке відкрили на ICTV. Тут виробляють спортивні новини "Факти-СПОРТ" та "Вікна-СПОРТ", виходить скандальна програми "Інший Футбол" про залаштункове життя футболістів, та дискусійна студія "Третій Тайм". Чого не вистачає іще уболівальникам?

Уболівальникам, котрі дивляться футбол на ефірних каналах, завжди чогось не вистачає. Комусь, мабуть, ще більшої кількості трансляцій. Комусь, "серйозної" аналітичної програми, а комусь звичайного огляду провідних змагань світу.

- Матчі молодіжної команди цього разу виявилися важливішими ігор національної команди. Які перспективи, на твій погляд, у цього покоління гравців віком до 21-го року?

 У нас вже були покоління, що успішно грали на цьому рівні. Долі футболістів тих команд склалися по-різному, тому зараз краще не говорити про перспективи на далеке майбутнє, а зосередитися на боротьбі з конкретним суперником.

- Молодіжна збірна Голландії залучила до складу декількох гравців, що грали
за національну збірну країни у недавньому матчі в Донецьку (Україна-Голландія 1:1), наскільки сильна на твій погляд команда наших суперників?

Дуже хороша команда, з кількома надзвичайно цікавими гравцями. Йдеться, насамперед, про хлопців з "Фейенорду". Українцям як завжди "пощастило", жереб обрав чи не найсильнішого з можливих суперників.

- Чи плануєш ти запросити на трансляцію Голландія-Україна другим коментатором відому футбольну людину, і як ти ставишся до коментаторських дуетів загалом? Це цікавіше глядачам?

Цікавіше, якщо цікавий сам дует. Справа не у кількості, а у якості. Щодо цього конкретного випадку, то якщо канал ICTV не заперечуватиме:), то було б чудово запросити когось із наших відомих фахівців.

единственный, кто может составить конкуренцию Дмитро - это тот "комментатор", которому Коваль помогал.
Джулай зэ бэст! ну и Босянок тоже хорош
С возвращением !!!
Ну Джулая хоть приятнее слушать чем Вацко. Тот как крикнет, то незамедлительно ухо оглохнет, и в лучшем случае одно... Лично мне, из всех комментаторов страны больше импонирует Денис Босянок.
Сховати
Вацко покрикивает, а Джулай скороговорками любит комментировать..)) так что Босянок и вправду лучший, поддерживаю)) они втроем реально самые профессиональные комментаторы в Украине были и есть, и не важно кто на каком канале работает.
вот и чудно!
Эх. Как же не хватает студии Либеро...(((
Лучший комментатор Украины!
Сховати
определенно.
для русскоязычных "Дурень"? или по жестче?
Сховати
На русском это звучит - балван)))
Это ведь его перл был о Бэкхеме "Боже, якый бовдур..."?
Сховати
Так точно.