28 вересня 2010 12:12
16

Калитвинцев добавляет в список сборной Кучера и Ротаня

Керманич першої збірної Юрій Калитвинцев додав до списку запрошених гравців півзахисника дніпропетровського «Дніпра» Руслана Ротаня та оборонця донецького «Шахтаря» Олександра Кучера. У той же час, раніше викликаний Дмитро Чигринський не зможе взяти участі у найближчому контрольному матчі України, оскільки ще повністю не відновився після травми.

Ротань − перевірений боєць

Як і зазначав Калитвинцев при оголошенні складу на черговий збір, тренерський штаб головної команди продовжив уважно стежити за рештою кандидатів до її складу в матчах чемпіонату й Кубку України. Як наслідок, відновлення ігрової форми Руслана Ротаня дало підстави знову запросити перевіреного бійця до лав збірної. Ротань, котрий провів за синьо-жовтих 44 матчі і забив 6 м‘ячів, отримав ушкодження 11 серпня цього року, захищаючи честь України у матчі проти Нідерландів. Одужуючи після цієї травми, Руслан пропустив дві наступні гри національної команди − проти Польщі та Чилі.

Кучер замість Чигринського

Водночас інший досвідчений збірник Дмитро Чигринський, травмований місяць тому у матчі за клуб, лише розпочинає заняття у загальний групі гравців. Зважаючи на те, що Дмитро не зможе вповні продемонструвати свої ігрові кондиції у найближчому контрольному матчі українців, а також прагнучи не перешкодити процесу реабілітації захисника, Юрій Калитвинцев залишає Чигринського в розташуванні клубу. Натомість до збірної викликано іншого гірника Олександра Кучера. Оборонець «Шахтаря» востаннє зіграв за синьо-жовтих наприкінці 2009-го - у двох матчах плей-офф до чемпіонату світу проти Греції. Загалом на рахунку Кучера 19 ігор і один гол за збірну.

День відкритих дверей

Національна команда України запрошує журналістів до спілкування у перший день збору − 4 жовтня. Прес-конференція виконувача обов’язків головного тренера Юрія Калитвинцева призначена на 16.00 цього дня і відбудеться у конференц-залі УТБ в Кончі-Заспі. З 17.15 до 17.30 представники мас-медіа матимуть змогу поспілкуватися з футболістами біля поля, де о пів на шосту розпочнеться відкрите тренування. Упродовж години журналісти матимуть змогу спостерігати за заняттям збірників.

Нагадуємо, 8 жовтня збірна України зіграє на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського з командою Канади. Пряма трансляція цього матчу − на телеканалі «Інтер», о 20.45.

Саша Максимов з Кривбасу чомусь досі поза увагою... А Толя Тимощук - таки лавку гріє, і з опорниками у нас нарисовалась проблема! Потім - Аржанов, як атакуючий хав. Втім, він цього сезону належно грає "через раз". Як і Лазарович, який би також міг би підсилити збірну, враховуючи, що жодного напа-бігунка ЮМК не запросив.
Какого Коваля? Того, который травмирован?
Чего Коваля неприглосить?Всеровно товаришеские матчи.
О! КУЧЕРявая дэвочка в сборной!
Кучер - это вообще феномен! Лажает почти каждый раз, когда играет, а все-равно еще пока не в Заре!)) Был в первых двух играх Чижов, вроде ниче так, но травма не позволила дальше играть! А жаль!
Сховати
По-моему, Чижова (как и Кривцова этим летом) покупали, чтобы нам не достался. И вот, пожалуйста, травма за травмой. Не везёт парню, очень сложно будет ему оклематься и заиграть у вас в основе.
приглашением кучера гешефта не получишь! Разве что кучера с Милевским в одном номере разместить, ...и принимать ставки.
По-видимому, Николаич попробует центр защиты Кучер-Ракицкий.
Сховати
Ой, зря! Тем более Ракицкий же вроде как за молодежку будет в это время играть!
Сховати
Думал, Николаич попробует ваш сыгранный центр защиты. Однако, если Ярика отпускают в молодёжку, это хреново, ибо потенциальная пара центральных защитников Кучер-Михалик совсем не впечатляет.
Кучера в сборную? Фу! Юра теряет мое доверие.
Ротань еще ладно (хотя он тоже не в лучшей своей форме) но Кучер...
А развве так пишут- "добавлят"?типа юмор?))
Сховати
ось і я так думаю, "добавить", " добавят" =)