20 серпня 2010 17:16
2

U-18: чешские смотрины Кузнецова

У вівторок, 24 серпня, в чеському Німбурку стартує Меморіал Вацлава Єжека − турнір за участі шести юнацьких збірних, складених з футболістів 1993 року народження. Разом з господарями, угорцями, турками, словаками, ірландцями в змаганнях бере участь і наша команда, яку очолює Олег Кузнецов.

Етап підготовки
Для синьо-жовтих чеський іспит є етапом підготовки до кваліфікації Євро-2012 (U-19), яка розпочинається за рік. Український наставник викликав на збір 18 виконавців, переважна більшість яких представляють київське «Динамо» та донецький «Шахтар» − по десять і п’ять відповідно.
Три матчі за чотири дні
Кожен з учасників чеського турніру проведе по три зустрічі − дві в рамках групового етапу, і одну − стикову. Підопічні Кузнецова пропускають перший тур, а ось в середу їх очікує нелегкий поєдинок проти господарів. Ще з одним представником трійки В наші юнаки зіграють в четвер, а вирішальні двобої заплановані на суботу.
XVII Меморіал Вацлава Єжека
(Німбурк, Чехія)
Група В
24 серпня. Ірландія − Чехія
25 серпня. Чехія − Україна
26 серпня. Україна − Ірландія
28 серпня. Фінал, матчі за 3-є, 5-е та 7-е місця
Склад збірної України
Воротарі: Євген Волинець («Динамо» Київ), Микита Шевченко («Шахтар»» Донецьк).
Захисники: Денис Балан, Антон Братков, Рудольф Сухомлинов (усі − «Динамо»), Ілля Глушицький («Шахтар» Донецьк), Владислав Войцеховський (ДЮСШ-15 Київ), Ян Ковалевський («Металург» Запоріжжя), Олександр Чорноморець («Скала» Моршин).
Півзахисники: Ростислав Багдасаров («Шахтар»), Віталій Буяльський, Андрій Єфремов (обидва − «Динамо»), Денис Данюк («Металург» З), Борис Орловський (УФК Львів).
Форварди: Віталій Квашук, Вячеслав Панфілов (обидва − «Динамо»), Владислав Кулач, Іван Луканюк (обидва − «Шахар»).
Да, Виталий заявлен на Премьер-Лигу в составе МетаДона под №55. Странная инфа от ФФУ.
Ремарку позволю. Виталий Квашук - выпускник динамовской академии. Но в клубе не был востребован и отправился в... Донецк (насколько я знаю - заявлен за "Металлург"). Можно ли в этом случае определять его клубную принадлежность как "Динамо" (Киев)?