16 серпня 2010 15:50
1

Украина дома сыграет товарищеский матч с Чили 7 сентября этого года

У п’ятницю, 13 серпня, у Будинку футболу відбулися переговори, щодо розвитку подальшого співробітництва між національними футбольними асоціаціями України та Чилі. Чилійську федерацію представляв президент Харольд Майн-Ніколлс.

 Три спаринги збірних
Відповідно до підписаної угоди, вже у вересні поточного року делегація Футбольної федерації Чилі відвідає наш країну. Відбудеться товариський матч національних команд України та Чилі (7 вересня), а також дві зустрічі юнацьких збірних (6 і 8 вересня). У подальших планах − організація матчу-відповіді перших збірних у Чилі.

 Марсело Б’єлса поділиться досвідом
Під час візиту до України головний тренер національної збірної Чилі − знаний аргентинський фахівець  Марсело Б’єлса − виступить у центрі ліцензування ФФУ та поділиться досвідом організації учбово-тренувального процесу в збірних командах.

 До Бразилії − через Чилі
Напередодні фінального турніру світової першості 2014 року в Бразилії делегація Федерації футболу України відвідає Чилі. В разі виходу української національної команди до вирішального етапу Кубку світу ФІФА на території Чилі буде організований навчально-тренувальний збір для нашої команди, за підтримки Федерації футболу Чилі.

Дружба з Чілі? А чому не з Бразилією , чи Аргентиною?