4 серпня 2010 13:13

На УТ-1 ефіри до "Євро-2012" вестиме колишня львів’янка Наталя Розинська

Минулого тижня у Києві відбувся кастинг на телеведучу ефірів до «Євро-2012» на УТ-1. Серед кількох десятків претендентів вибрали журналістку Наталю Розинську. Про це повідомила  у коментарі «Гал-інфо» сама телеведуча.

За її словами, за умовами кастингу потрібно було прочитати з суфлера спортивний текст. «Для мене це завдання не було важким, адже я з 18 років працюю ведучою. А останні 4 роки веду 45-хвилинну програму без суфлера, тому з цим я впоралась легко», - зазначила Наталя Розинська у коментарі Гал-інфо.

Щодо конкурентів на кастингу, то телеведуча зазначила, що жінок-конкуренток не було, адже вона вже кілька років поспіль входить до 100 найгарніших людей України, а от щодо професійності, то конкуренцію їй могли скласти лише чоловіки, що володіють жанром ток-шоу.

«Я готова до роботи в ефірах, але спорт для мене дещо нове, тому хочу поглибити свої знання в цій сфері. Хоча можу зазначити, що мені дуже приємно, що в програмах говоритиметься не лише про чемпіонат, а й про підготовку до нього, а тут я вже зможу використати свої знання журналіста», – додала Наталя Розинська.