Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 116
http://www.fcdynamo.kiev.ua/news/top/oleg_gusev_prodlil_kontrakt_s_dinamo/
Показати
У-Р-А!!!
А мені здається, що Петраков останнім часом багато говорить. Кілька днів тому він Тищенка виставив "непатріотом", а зараз Соболя починає гнобити... Ціна у 3 млн. дійсно завелика, але, купуючи його у 17 років, пізніше Динамо або Шахтар може його назвати власним вихованцем, що у плані введення ліміту на своїх вихованців і збільшує ціну на Соболя.
Показати
Никак не увеличивает."Своим воспитанником" может быть ЛЮБОЙ,кто был в лубе с 18 до 21 года( 3 года ,до 21-го).Хоть бразилец .Их,17-летних, за 3 лимона можно купить 5 человек. Хоть один из пяти,да "выстрелит".А тут риск- один из одного,сомнительно.
Ніхто не знає, чому немає у списку викликаних динамівців Лухтанова з Тищенком?
Показати
Думаю, Петраков знает))
Пацан 1995 року народження. У нас таких навіть у дублі на дуже випускають. Тому можна брати - перспективний хлопець.
Показати
У нас вже відпрацьована технологія, як з молодих та перспективних робити вже не зовсім молодих і вже зовсім не перспективних.
Головне, щоб Хльобас не спіймав "зірку", а продовжував працювати та прогресувати. Удачі Дмитру та довіри з боку тренерів Динамо.
Показати
да главное, чтоб не споймал звездочку, и не пошел по клубам) с Милей и в автосалон))))
Клод, на Динамоманії у трансферах Раффаель двічі позначений "на вихід" - з ймовірністю 10 % та 30 %.
Показати
Спасибо за бдительность. Сейчас исправлю.
Жорстко, як завжди, але певні прикидки по виконавцях, яких Блохін критикував, можна робити: Вуко (20 ТТД), Аруна (центр поля), Мілевський, Ідейє, Кранчар, Раффаель(куплені влітку)... Додавши Каддурі, Алмейду, Нінковіча, Юссуфа, Кравця, - отримаємо інформацію для роздумів щодо майбутньої трансферної зими...
Показати
Вы в самом деле думаете, что Идее, при нехватке нападающих, решется продать?
І знову у нас залишиться безальтернативний варіант на лівому фланзі оборони? Моя думка - залишати Тайво до літа (здається і термін його оренди - цілий рік), а далі дивитися на результати - раптом Селін не заграє?
Показати
+100500
в десятку!
Да скорее всего оно так и будет.... Тайво не есть "шлаком", чтобы его сразу с команды выгонять!
Абсолютно верно. Опять же из Англии к тому времени верётся Попов (учитывая практически отсутствие у него там игровой практики даже не знаю, что с ним будут делать).
Коментарі по темі:
Посидів, подумав... А легіонерів на полі у складі Дніпра все одно вісім. А за регламентом має бути 7!
Показати
А этот "мыслитель" подумал, еще раз подумал и поставил сам себе плюс. Молодец!!! Оригинально!
Дивлюся Зоря-Дніпро. З заміною Олійника на Канкаву Дніпро порушує регламент. Українців у складі Дніпра залишилося на полі лише три - Алієв, Ротань та Федецький... Ау, Федерація!
Показати
А если подумать: «Днепр»: 16. Лаштувка Ян, 3. Мазух Ондржей, 5. Мандзюк Виталий (44. Федецкий Артем, 32), 8. Джулиано, 9. Калинич Никола, 11. Олейник Денис (6. Канкава Джаба, 38), 17. Стринич Иван, 23. Одибе Майкл, 29. Ротань Руслан - к, 88. Алиев Александр, 99. Матеус
No results found.