Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 116
Я, звісно, не Клод, але з Вашого дозволу постараюсь відповісти на деякі запитання, навівши власні міркування: 1) Тищенко дійсно габаритний форвард, однак йому не вистачає зросту, щоб виступати тараном. Манера його гри, як на мене, більш схожа до Тевеса. 2) Ю-19 за моїми спостереженнями використовує дві основні схеми - з одним номінальним форвардом (Тищенком або Яремчуком) при активній підтримці флангів (Кузик, Полегенько) або із двома форвардами (Тищенко на вістрі, Яремчук з глибини). Проблема у цьому складі Ю-19 відсутність адекватної заміни двом основним форвардам, що яскраво підмтверджує наведена статистика. Після Тищенка та Яремчука айбільше забив Савченко, а за ним Полегенько та Харатін - усі півзахисники. Хоча Савченко, як правило, грає атакуючого хава, у той час, як Харатін - опорник. 3) Проблема Системи Динамо у безсистемності (вибачте за тавтологію). Одного ігрового малюнку, який би сповідували усі команди у Динамо (що характерно, наприклад, для Аякса)немає, хоча в більшості зараз усі грають наближено до іспанки 4-2-3-1. Хацкевич у його ситуації взагалі не може особливо "творити", оскільки йому постійно до складу делегують 5-6 гравців із складу "А", яким необхідно надавати практику. 3) Усіх деталей щодо переходу Ковтуна я звісно ж не знаю, але звертає на себе увагу те, що весною у складі Металіста він провів усі матчі за дублюючий склад, а не Ю-19. Тобто однією із причин переходу, можливо, стала обіцянка харківян щодо професійного росту та награвання за дубль, чого у Динамо йому, як і решті гравців 1995 року поки що не дають (що негативно). Ситуація із Арендаруком - незрозуміла. Але, скоріше всього, у Шахтаря є його т.зв. "дитячий" контракт, який дозволяє утримувати його у клубі до 18 років. Саме закінчення цього дитячого контракту та необхідність заключення дорослого призвело до проблем із Харатіним(він не грав на початку весни) та переходу Ковтуна до Металіста. Як на мене, суттєвим моментом, якого я не можу зрозуміти, - є навязування Хацкевичу гравців, на яких Блохін не розраховує. Навіщо було протягом весни надавати ігрову практику Лукасу, Мілевському, якщо із ними не планують укладати нові контракти. Доцільніше було б "обкатати" молодь - тих же Маїка, Савченка, Яремчука, Тищенка, Полегенька... Із наступного сезону за Ю-19 не зможуть виступати гравці, старші 1994 р.н. (Савченко, Раджабов, Карп, Ткаченко), а за Ю-21 не більше 4 гравців, старших 1992 р.н.(таких у молодіжному Динамо практично немає. Один Сидорчук - 1991 р.н.).
Показати
Спасибо. Я так с интересом прочитал... Конечно (или по-моему:)), нет смысла в наигрывании Милевского, Лукаса, т.к. перспектив в команде у них нет... Но это вопрос же не к тренерам дубля, решения подобные принимаются не этими тренерами.
Дякую. Цікаво і змістовно. Схоже, що Ви особисто спостерігаєте за іграми Ю-19 та молодіжного чемпіонату.
Доброго дня, Клод! Коли плануєте запускати розділ "Трансфери: літо 2013"?))
Показати
Конечно, запустим:) По окончании этого сезона (благо уж немного осталось). Сейчас чисто технически не можем.
Іллічівець і Арсенал зіграли уже матч останнього туру (Іллічівець його виграв). Тому на даний моменту Іллічівця і Динамо рівна кількість очок, проте кияни зіграли на матч менше. А щодо збірної Ю-19, то у Динамо, як не прикро це визнавати, обмаль сильних гравців 1994 року народження. Крім Хобленка та Бущана, є ще травмований Хльобас та Гемега, який у весняній частині чемпіонату теж не вражає. Більшість Динамо Ю-19 складається із гравців 1995 року народження(крім Савченка, Ткаченка) і входять до збірної Петракова, яка грала взимку у Пітері.
Показати
Дякую 8)
А як після цієї дискваліфікації буде вестися рахунок карток у Хачеріді? На момент дискваліфікації у нього було 3 жовтих. Отримання четвертої призводило до автоматичного пропуску наступного матчу. А після трьохматчової відсидки(яка на сайті премєр-ліги ніяким чином на кількість його карток не вплинула) він знову постане на грані 4-го гірчичника?
Показати
да, отседит 3 матча - и все еще будет "висеть" на 3-х желтых
Думаю, що замість Тайво, який провалив матч з Шахтарем, вийде Селін. По інших позиціях - згоден з прогнозом Євгена.
Показати
Хрен редьки не слаще.
На стадіоні)))
Показати
С радостью),но я не в Киеве!
Можна було б і Богданова викликати...
Показати
была бы такая же история,на данный момент ни Богданов,и уж тем более Гречишкин не заслуживают вызова в сборную.Как по мне тот в этой ситуации лучше было бы вызвать уже а) Едмара б) Худобяка с)и лучший вариант - Назаренко.
За словами Хацкевича - Єфремова відпустили, тому що він 1993 року народження і "йому потрібно грати", а взяли з Оболоні двох гравців - 1992 та 1993 року. Наскільки вони перспективніші?
Показати
Дело тут, как мне видится, не в игроках Оболони. На позиции Ефремова более перспективным считают Цыбульника.
А Гусін говорив, що Гемега лівий хав... І тут він грає по позиції.
Показати
Ярмола и Гусев играют и слева и справа. У него вроде левая нога "рабочая"... Это скорее под прострелы и навесы. А направо - под удар. Все зависит от того, есть ли кому навешивать/простреливать...
Підтримую щодо Буяльського. Однак, він, напевне, травмований, оскільки у молодіжну збірну його теж не викликали... А гравець талановитий.
Показати
Zuzik уже написал, что он восстанавливается после травмы.
No results found.