Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 116
Дарма їх з Говерли забирають. Вони там стабільно виходячи в старті, мали ігрову практику, чого у Динамо явно не буде. P.S. Повернення Люльки - це вирішення проблеми правого захисника? М-да...
Показати
А де сказано ,що їх "забирають" ? Їх повертають назад в Динамо ,бо Говерлі вони непотрібні.
Поки що ця команда Ю-19 дуже "сира". Таке враження, що гра її залежить від настрою юних футболістів. Можна зробити скидку на те, що команда є однією з наймолодших у першості і коли до неї залучаються виконавці з молодіжки(Кузик, Харатін, Полегенько, Бурда), - справи йдуть значно краще. Відчувається й дефіцит гравців, особливо у період ігор юнацьких збірних, під прапори яких викликаються юні динамівці, що змушувало Хацкевича використовувати гравців із ДЮФЛ. Серед плюсів можна відзначити трьох перспективних форвардів (скільки їх уже було на моїй памяті, та все ж) - Беседіна (непогано зарекомендував себе у іграх навіть за молодіжку), Петрова (поки що не зовсім стабліний) та Тарануху (габаритний хлопчик як на 16 років). Непогано себе проявили Михайличенко та Фастов, які залучалися до ігор молодіжки. Поки що не прослідковується явна основа у захисті команді Герасименка - підтверджується тим, що ніхто із захисників не відіграв більше 10 матчів у сезоні (із 18) та не сприяє зіграності оборони. У цілому, юнацька команда Динамо має ті ж проблеми, що й Динамо-2 та молодіжка Динамо - різко скочивши на новий рівень, молодим гравцям важко адаптуватися та швидко стати найкращими...
Показати
Не Хацкевича - Герасименка, ссорі...
Сырая - согласен... Лично я и не жду в этом году повторения прошлогоднего успеха.
Спеціально перечитав регламент (http://www.fpl.ua/img/docs/1314/reglament_2013_2014.pdf). Стаття 34, пункт 12: Футболіст, який отримав червону картку (за винятком пунктів 10 та 11 даної статті), не має права брати участі в офіційних матчах до рішення КДК ФФУ та закінчення терміну його відсторонення. Термін дії відсторонення футболіста від участі у змаганнях розпочинається з моменту вилучення футболіста з поля. У п. 13 цієї ж статті зазначається, що дискваліфікація розповсюджується у такому випадку на матчі і чемпіонату, і кубку. Тому дійсно Ярмоленко не має права шрати у цьому матчі, однак цим він відсидить один матч дискваліфікації.
Показати
Уже ниже написал
да он один отсидит еще до вынесения вердикта, вопрос в том секолько игр дисквалификации ему в итоге дадут
А Ви статистику цих гравців дивилися перед тим, як їх принижувати? Макаренко один із найкращих за ТТД у складі Динамо. Ярмоленко витяг на собі останню гру з Туном і забиває уже матчів 6 підряд (разом із матчами за збірну України).
Показати
посмеялся бы в лицо
А тим часом Калітвінцев та Рибалка забили 3 голи на двох у товариському матчі за Слован...
Показати
Молодцы, но забивали они 11-й команде 3-й чешской лиги)
Молодці молодь - не підкачали Блохіна. Можливо частина із них таки заслуговує на потрапляння в основу, а не прозябяння у дублі та скитання по орендах. Що цікаво, у старті був лише ОДИН легіонер - Даніло Сілва. Враховуючи 6 українців-збірників та 2 воротарів, - ось вам і ставка на вітчизняних виконавців...
Показати
А я?
С такой ставкой будем бороться С Говерлой и Запорожьем за выживание.
Силва единственный который нормально смотрелся на поле, вот тебе и ставка.
Ігри повністю я не бачив, але Лухтанов відіграв слабо, часто допускаючи позиційні промахи. Для гри у основі він дуже сирий. Обкатати у орегді при наявності пропозицій, а потім уже робити висновки. На мою думку, краще виглядає Братков у дублі, проте рівень молодіжних команд - не показник, і гравець Братков універсальний (а-ля Дмитрулін). Може закрити фланг, хоча у більшості грає центрбека. Із його мінусів - не вистачає фактурності.
Показати
Дякую.
Основа молодіжки, складена із гравців 1993-1994 р.н.(яка може залишитися як кістяк на наступний сезон) чітко окреслюється за статистичними показниками: Бущан - Трубочкін, Братков, Ягодінскіс, Акубадрія - Цибульник, Карп, Калитвинцев, Буяльський - Маїк, Хльобас. Дефіцит форвардів, на жаль, характерне і для даної динамівської команди. Особливо це було видно у весняній частині першості, коли у Динамо-2 було переведено Хльобаса. У наступному сезоні варто очікувати підтягування із команди Ю-19 перспективних гравців 1995 р.н.: Бурду, Мілютіна, Харатіна, Полегенька, Кузика, Тищенка, Яремчука... Скоріше всього будуть і гравці, виставлені на трансфер. Ризикну віднести до тієї групи Ткаченка, Болденкова, Сухомлинова, Панфілова, Раджабова. Хотілося б побажати керівництву Динамо дати можливість Хацкевичу награвати молодь у молодіжці, а не давати ігрове навантаження гравцям, "непотрібним" для першої команди та її наставника.
Показати
Ткаченко и Болденков вряд ли на трансфер. Особенно Ткаченко. С остальными согласен. Уникален Раджабов, форвард (да, он временами на фланге играет, но это ничего кардинально не меняет), не забивший ни одного мяча.
Цікавий стартовий склад - із Цуріковим, Буяльським, Кравцем, Калитвинцевим.
Показати
Який повний?
Дякую, Клод. Белькевич натякнув, що побачив немало талановитих хлопців у чемпіонаті Ю-19. Поки що немає інформації про підписання контрактів або оглядини юних гравців у Динамо? Чи будуть переходи із Ю-19 фіксуватися у розділі Трансфери Динамоманії?
Показати
Пока нет информации. А если появится, будем отражать.
No results found.