Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 116
old_fan, как по мне, то Смирный, Ванат осенью выглядели получше, чем перечисленные. Да и Вантух, Скорко, Исаенко, Кучерук тоже неплохи были.
Как раз к линии обороны Черноморца, где выступали Кадири, Биловар - было очень много вопросов.
Показати
согласен насчет Смирного. Вообще потенциально очень сильный, и такое отношение к нему показывает близорукость тренеров

Кадири по ходу забил на местных "специалистов" да и на футбол тоже, физику сбросил на 50%. может оживет у Григорчука
От і вір після такого у "динамівські серця".
І формуй менеджмент із них...
Може слід уже набрати у Динамо професіоналів, а не от таких "колишніх"...
Показати
viklop, якщо після цього інтерв’ю Ви вважаєте, що Сабо динамівське серце, то я не знаю, які треба мати мізки...
Деду не сказали, что Футбол - не пресс-служба ФК "Шахтер", а позиционирует себя как независимый всеукраинский канал.
Спалил их.
Эх, старость, не радость...
Хотя может з/п ему идет напрямую? :)
Показати
Если раньше я ещё как то сомневался, то с сегодняшнего дня Сабо для меня - политическая и футбольная проститутка.
Шовковський, Гусєв, Селін вже пішли.
Рибка, Коваль, Мякушко, Гладкий - під знаком питання.
Можливо доречно відпустити ще лідерів, на яких є попит (якщо він дійсно є) - Ярмоленка, Віду, Хачеріді, Антунеша (до лідерів останнього не відношу, але попит на нього в Європі може бути), почистити центр поля (Гармаш, Сидорчук, Буяльський, Федорчук, Рибалка, Корзун, Оріховський - кількісно забагато, про якість краще помовчати) і починати дійсно будувати практично нову команду - підтягнувши молодь із молодіжної команди (Маханьков, Тимчик, Михайличенко, Калюжний, Шапаренко, Алібеков, Лєдньов).
За чемпіонство у цьому сезоні навряд чи можна зачіпитися, а потенціалу, щоб потягатися із Зорею за срібло повинно вистачити.
Показати
viklop, И сделать дозакупку.
А в заявці Динамо на сезон ще одне вакантне місце є...
Показати
viklop, два места. В заявке "А" у нас сейчас 23 футболиста (на сайте УПЛ - 24, но они просто Драговича еще не удалили из списка, вот и все), а можно 25.
viklop, свободных агентов можна подписывать только они ими стали до 1 сентября
Кепа, я не сперечаюсь, що Леон був талановитий форвард. Але стирчав у офсайді він не гірше від Селезньова, а моменти транжирив як Кравець((( Може я гіперболізую, але чемпіонат України дивлюся з 1994 року, тому певні висновки роблю не з описів чи 2-хвилинних оглядів матчів, а з власної памяті (матчі Динамо тоді транслювали на УТ-1 кожного туру). Для бажаючих можна переглянути огляд матчу Північна Ірландія - України, який гуляє в інтернеті, де Леоненко вийшов у стартовому складі та бокопорив як Зозуля у суботньому матчі...
Показати
viklop, я смотрю Чемпионат Украины с самого первого матча (гол Мущинки), плюс видел Леона в играх за "Динамо" москва в последнем чемпионате СССР. Он был классный форвард, сейчас в "Динамо" такого нет
Леоненко нехай згадає, скільки йому потрібно моентів запороти, щоб забити гол... Чи архівні відео своїх ігор передивитися - Блохін казав, що допомагає :)
Показати
viklop, вспоминаю, так нам сейчас тот Леон отнюдь не помешал бы... Первый матч его был вроде с "Торпедо" на Кубок, вышел на замену. Так он после, прости Господи, Минтенко выглядел Марадоной
Кепа, сперечатися щодо цього не буду. Але названі мною гравці (за винятком Костевича, якому буде 24) у цьому сезоні заявлені за списком Б, що означає, що їм немає ще 21 року. При цьому всі вони (якщо я помиляюсь) викликалися до молодіжної збірної України. Як і Петряк з Данченком, до речі...
Показати
viklop, как и половина нашего дубля. Брать для количества, ослабляя "Карпаты"? Если бы ещё подписать и оставить на пару сезонов во Львове...
Кепа, Лужний і Гусін теж прийшли з Карпат :)
Показати
viklop, Лужного брал Лобановский. Думаю, он знал, что делает. А Гусин уже сыграл в сборной, и вообще был на виду (как нападающий)
Я б ще подивився у бік молодих гравців львівських Карпат. Мірошниченко, Костевич, Кльоц, Кравець, Підківка - їх потрібно тримати на олівці.
Можна говорити, що у Динамо теж є здібна молодь. Але названі мною гравці вже пройшли випробування премєр-лігою, тоді як Яремчук, Циганков, Михайличенко, Бущан - на вищому рівні взагалі ще не грали.
Показати
viklop, Давно спостерігаю за Костевичем та Мірошниченко, можна забирати.
No results found.