Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 118
1996 для нього був кращим, ЧМ 2006 він виграв, м*яко кажучи... вилучення Зідана і тп, я не вважаю це досягненням, офіційно все гуд, але чисто вболівальницьки, мені тоді байдуже було хто переможе... Для Ліппі Італія- Батьківщина, а Україна(Польша, Азеррб, Узбек, Татарст,Турц.,Киргиз.) - інший континент, а мені особисто подібні тренери не подобаються.
Показати
Факти кажуть проти твоїх уподобань. Успішних прикладів західно-європейських тренрів у цих країнах вже чимало: - Гус Хіддінк зі збірної Росії - Дік Адвокаат із Зенітом - Лучано Спаллетті із Зенітом Тобто всі західно-європейські тренери високого рангу досягали успіху з російськими командами. Тренери рангом нижче (Божович, наприклад) не досягали.
ліппі, ліппі, а що він досяг? В 1996 виграв кубок, це 14 років назад було, зараз кожні 3-4 роки змінюються усі тактики! як на мене КАЛІТВІНЦЕВА ТРЕБА ЗАЛИШИТИ! і без шеви у збірній, це буде мікросфера, куди краща, бо шева молодь елементарно знищує (можливо і не бажаючи цього) Ліппі це відмивання грошей чи ми намагались зробити усе, але... ІМХО. З.і. Ліппі- це не та людина для СБУ. Блохіна б...
Показати
не хочу тебя расстраивать, но Кубок Мира Липпи выиграл всего - навсего 4 года назад. Это не считая пучка Скудетто и ЛЧ
У тебе теж дивна логіка. Калітвінцев взагалі(!) нічого ніколи не вигравав не на рівні юнаків і немає великого досвіду міжнародних змагань. Не те, щоб у 1996 чи 2006, а взагалі ніколи. Баталії 19-річних не рахуються. Так, він чудовий тренер для молоді - це факт, але не факт, що він чудовий тренер для головної збірної. Він також ніколи не тренував за межами України, коли Ліппі тренував в одному з найсильніших чемпіонатів світу. З Калітвінцевим збірна, по-перше, не грає у красивий футбол і, по-друге, результату немає. Нічиї з Польщею, Канадою, Швейцарією, виграш у другого складу Чілі і програш Бразилії - це далеко не той результат, який ми всі очікуємо. А часу було вдосталь, щоб хоча б один з цих компонентів (красива гра чи результат) був досягнутий. Отже, за які заслуги його залишати? Через те, що він наш? Такі аргументи не сприймаю вже давно. Для мене головний аргумент - це досвід, результати тренера, його філософія гри, його авторитет. На словах філософія гри у всіх тренерів, включаючи Калітвінцева, чудова, але далеко не в кожного тренера вона підтверджується на ділі.
піфвфінал ЛЄ, єдине що приходить на думку :)
Показати
левейший рейтинг, единственное, что приходит на ум *)))
гуд склад, але Зозулі чомусь не довіряють, випустять Нінковича чи ще когось в півзахист, а Мілю самого лишать в нападі, а взагалі я б спробував грати в 2 чистих напа =)
Показати
Нинкович, вообще-то, ещё лечится.
Нинкович в киеве остался
Вперед Динамо! З.і. і коли це Міля нецензурно висловлювався в сторону БАТЕ?
Показати
После матча в Киеве интервью давал, погугли, 100% есть.
"подожди, бл. мы еще в Минск бл. к тебе приедем, клоун ..." http://www.youtube.com/watch?v=MfFqov1A3b0&feature=player_embedded
посмотри тут - http://www.yo*utub*e.com/watch?v=RD2R-40eXfc&feature=player_embedded
куди ж ще раніше, й так матч о 20.00 починається, не встигнуть з роботи багато хто подивитись...
Показати
Помиляєшся, початок о 22:00, по-моєму)
Начало матча в 22.05
"доходивший с ними до полуфинала Кубка УЕФА, что является высшим достижением "Динамо" в постсоветской истории. " а 98-99 ЛЧ ? куряча пам*ять, я так розумію :)
Показати
Подивись на джерело - писали росіяни, які сам знаєш, що люблять зменшувати досягнення конкурентів і перебільшувати свої досягнення (в даному випадку йдеться про перебільшення досягнення свого тренера).
а як же брудом залити? "Блік" без цього ж не може
Показати
Причом здесь "Брудом"???? Человек пахобно относиться к своей роботе. Все кричат о том что матч с АЗ очень важен. А ему, извените, на всё на это насрать. Так что у меня возникла первая притензия к Лужному. Почему Бойко нельзя, а Миле можно?!?!
сталь- команда цікавіше деяких наших УПЛівських команд.. ілічівці, зарі всілякі... шкода, що в алчевську. З.і. Вперед металург три!))
Показати
В принципе, команда из лидирующей восьмёрки 1-й лиги (разброс очей с 1-го до 8-го места там небольшой - 7 очков). Мы уже с ними как-то играли в КУ, тогда они сломали Романчука. Будем надеяться, что наши дублёры не стушуются, выйдя на поле против этих костоломов.
Кстати, их тренирует почти бессменный Волобуев. Анекдот: "Не вышел на работу один артист. И роль-то незначительная - выйти с мечем на подносе, и сказать - Волобуев, вот вам меч! Ну режиссер решил, что и пожарник справится, тот согласился, но, говорит режиссер - не скажи Волохуев, я тебя прошу! - Ладно. И потом до самого спектакля, где не встретит пожарника, сразу - только ж не перепутай, не скажи Волохуев. И вот действие, в нужный момент выходит пожарник и говорит - Волобуев! И так заулыбался и весь гордый такой стал, что не перепутал, и продолжил - Вот вам х..!")))
зовсім не погоджуюсь, у кожного в програмі своя роль- журналіст, колишній футболіст та вболівальник, Микола на ЧС показав, що зараз є кращим спортрепортером в Україні, його цікаво слухати, дивитись, він не просто описує сухі факти, а робить, це з родзинкою, так, щоб, навіть, людині зовсім байдужій до футболу було цікаво ! :)
Показати
Микола показал, что он Микола, а не журналист. Кращий тупий клоун. А хыханьки и пошлые намеки "болельщика" могут понравиться только людям с соответствующим вкусом (вернее отсутствием оного). Извините все причастные, но это так. Это плейбой ТВ, а не журналистика
Автор: Kuz
14 травня 2011 01:23
Терміни оплати квитків- евро 2012
На пошту надійшла листівка з вітаннями, щодо перемоги у відборі квитків, я вважав що часу ще вдосталь, але сьогодні зателефонував друг, каже, що останній термін оплати квитків- 16 травня(спочатку йому...
Теги: #ЕВРО-2012
Автор: Kuz
19 вересня 2010 00:47
Підкажіть назву пісні про Динамо :)
Минулого тижня на матчі Динамо- Мет. З. ( в неділю) почув в перерві пісеньку, там співалось " Здесь трудятся атлеты удалые..."  Допоможіть будь-ласка:) дуже вона вже сподобалсь :)