Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 118
Цікаво, а на сигнал з антени мобільного ТВ це вплине? бо 1+1 йтак погано ловить, 2+2 хоч якось...
Показати
Ні...на на сигнал з антени мобльного не вплине, просто в супутниках є декодери, і під час цих матчів два декодери будуть вступати в дію(BISS і Irdeto), так, що на супутниках відкритому виді ніяк не можна буде подивитись, а з мобільного можна, а в тебе яка мобіла?
фан-сектор та банери не мають відношення до футболу? 0_о До перегляду матчів по зомбоящіку, можливо і не мають, а на стадіо вони необхідні. З.і. а по темі побили якогось ідіота, що в цьому поганого ? Сам поліз, сам отримав.
Показати
При чём здесь фан-сектор.......Я про баннеры КОТОРЫЕ не имеют отношение к футболу !!!! Какое отношение к футболу имели Бандера и Шухевич.......????
і це правильно! я вірю в Зозулю!
Показати
И я... не сильно правда, но больше чем в Кравца!))) Правда в аренду надо было его его отдать, только в Ворсклу например или Карпаты!))))
гг в мене собаку Астра звуть :))))
Показати
А у меня кот Кузя....
а бомжів київських за фаєра? чи їм дякую лише мовили?
Показати
5000 грн штрафа
Кебелла по декілька гравців накручував нашої збірної, на голову краще за усіх інших
Показати
доречі він з арля, котрий вилетів з чемпу франції, може динамо б купило цього гравця... 21 рік атакуючий хав, було б надзвичайно кльово! :)
Это который всё больше на левый фланг смещался?
селекція в плані андре та і не тільки - "лох- это судьба", купити невідомо кого за 8 лямів, в той час як Порту Халка та Фалькао за 5.5 купляло кожного... Звичайно в Бразилії ніхто за нього більше 1-1.5 ляма не викладе, може в Лат. Америці такий спосіб заробляти? гравець 1 сезон забиває купу голів (хоч андре усе забивав у порожні ворота, без ніякої техніки та майстерності), потім переходить в Сх. европейський клуб за багато лямів, у новій команді нічого не робить і повертається на Батьківщину, в результаті клуб у виграші- +5 і більше мільйонів за 1 сезон за 1 гравця)) це гарна фін. політика)))
Показати
покупаем так дорого потому что в наш чемпионат не хотят ехать
а по яких днях виходить газета, колись давно читав її :) У статті вичитав, що по п*ятницях... Але так розумію є ще декілька днів?
Показати
Понеділок/середа/п'ятниця
гол- вважати помилкою Коваля- безглуздо, під час тієї атаки Хачік на 5ій точці опинився і у 2ох гравців Волині було вдосталь часу на "обміркування". Зважаючи на попередні 2 виходи сам на сам у Волині у першому таймі, хоча б на 1 гол вони заслуговували. Помилки Максима у голі взагалі не бачу, від стійки просто м*яч влучив у нього... З.І. дивився матч з 2 сектора, усю атаку Волині було дуже гарно видно.
Показати
проблема коваля в потере фокуса, он отскачивший мяч и катящийся на него словно не видел! вратарь должен действовать до конца в любом эпизоде!!! а он выключился...
цікаво, о 15.00 ще будуть квитки по 100? чи бариги все розберуть?
Показати
Да в 15.00 по 150 уже тяжело будет взять! Про 100 вообще молчу!!! Временами складывается впечатление, Что касиршы в доле с барыгами! Прошлый раз на Ман.Сити через полчаса после открытия все самые дешевые билеты были раскуплены!!!
Автор: Kuz
14 травня 2011 01:23
Терміни оплати квитків- евро 2012
На пошту надійшла листівка з вітаннями, щодо перемоги у відборі квитків, я вважав що часу ще вдосталь, але сьогодні зателефонував друг, каже, що останній термін оплати квитків- 16 травня(спочатку йому...
Теги: #ЕВРО-2012
Автор: Kuz
19 вересня 2010 00:47
Підкажіть назву пісні про Динамо :)
Минулого тижня на матчі Динамо- Мет. З. ( в неділю) почув в перерві пісеньку, там співалось " Здесь трудятся атлеты удалые..."  Допоможіть будь-ласка:) дуже вона вже сподобалсь :)