Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 790
Terz, Ми живемо в гівні від того що не в змозі засудити алкоголізм? А я дурень завжди вважав, що ми там живем завдяки корупції і довбойобам у владі, яку ми вже більше 30 років собі вибіраєм.
Показати
Santos, так кумовство - это и есть одна из составляющих коррупции. В обсуждаемом случае, взять алкаша Милю на работу, чтоб он свой "опыт" передал детям - кумовство в чистом виде. Витя взял Петю, Юля взяла Сашу, Володя взял весь квартал, а Суркис взял Милю. Никакой разницы я не вижу.
Terz, "...вы бы дочь отдали на уроки к педофилу?" Це низько і підло. Це з розряду: "...ложки знайшлись, а осад залишився." До речі, схоже питання я задавав своїм знайомим у 19 році. 75(!), сука, процентів сказала "так" клоунам, продюсерам, ларечникам та весільним фотографам, віддавши майбутнє своїх дітей і онуків в руки абсолютних непрофесіоналів. А Міля в футбольній справі відмінний фахівець. Він не злочінець і на ще один шанс, завдячуючі своїй яскравій динамівскій кар'ері, він заслуговує. Це моя сугубо особиста думка.
Показати
Santos, из-за вот такого страха сказать в глаза человеку, что он бесполезен и просрал себя, мы и живем в кумовстве да в говне.
Можно по різному відноситись до Мілі як до людини, але я футболіст він був поцілований богом. З часів Шевченка, на мій погляд, за своїм потенціалом це був найталановитіший гравець в Динамо. Такі як він - це "штучний товар", він "вирішував" на полі. Якщо є будь який шанс, що ві зможе хоча б частичку свого таланту передати діткам, я тільки за!
Показати
Santos, вы бы дочь отдали на уроки к педофилу? Я, конечно, утрирую, но суть та же. Талант, о котором вы пишите, он не передаст, он и сам то им воспользоваться не смог. А вот психологию слабака, коим он является - легко
Serg47478, ну, і...Всі три комади зайняли другі місця в групах Ліги Націй. Тому "щаслівчіка" в плейоф групи А визначіть жереб.
Показати
Santos, є рейтинг збірних В Лігі Націй яка "щаслівочка", після перед останнім туром "чорти уефа" хотіли провести жеребкування між 5 командами,зараз серед 3 ?
Serg47478, Ніт! В тому і річ, що Україна/Фінляндія/Ісландія зайняли другі місця у своїх групах ЛН. Тому жереб.
Показати
Santos, згідно регламента плейоф рейтинг збірних в Лігі націй
На мій погляд, втрата Сидорчука теж зіграла свою роль в падінні Динамо. Зараз опорна зона - прохідний двір. Дуже великі надії, що до Бражка, перетворились у велике розчарування. Подивимось, як він буде виглядати під керівництвом Шовковського.
Показати
Santos, десь згоден хоча він і обрізався частенько але досвід і бажання боротись до кінця цей недолік переважували
misha, Чому українськи клуби вже два роки поспіль грають домашні єврокубкові матчі за кордоном, а ізраільтянам, при всій повазі до їх боротьби проти бородатих мавп, переносять? Дякувати богу, ніхто з футболістів, техничного персоналу та керивництва "Маккабі" не постраждав, тренувальний процес продовжуеться. То чому?
Показати
Santos, матчі збірної переносили, і зі Спортингом в ЮЛЧ тоді пізніше грали
"Не наїв масу, а набрав." От вміє Ціганик здивувати! Я й гадки не мав, що Супряга живиться сонячними променями.
Показати
Santos, "набрав" Ціганик мав на увазі накачав на тренажерах. Подивіться на Миколенка, як він зміцнів останнім часом. По статурі дуже добро видно.
Лука, Та да! В мене дружина такі "шедеври" малюе. І теж, як і Біловар, у футбол грати не вміє.
Показати
Santos, це коли Буя сказав шукати іншу професію
Забаганка-цяцянка... на рік-два. Скільки таких "буткевичів" вже помінялось в Україні?
Показати
Santos, ти вмієш передбачати майбутнє ? до чого тоді тут твій тупий висер ?
No results found.