Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 787
З 19-го року зелені підораси під керівництвом ФСБ збірали в свою ОПГ саме низкосортне лайно в Україні. Зібрали. Хотілось би спитати у 73% довбойобів, чі до ціх пір вони рахують "да какая разица" і "хуже не будет"?
Показати
Santos, Ви напевно ті 25% довбойбів які голосували за шоколадного барона
Santos, Петя! Йди вже набуй, тебе тут розкрили)) Ти вже докерувався країною, розгрібають ще й досі. І довбойою в цій країні тільки ти! Петушара!
Netflix, Ну для 73% "нетфліксів" і порівняння України з повією і "эбонитовые палочки" і гра пісюном на роялі заходили на "ура". І "сіськадовськ" зайде. Бачу вже зайшов.
Показати
Santos, ну звісно, має зʼявитися той хто резюмує і добавляє 73%. Просто йдеш за кораблем, щоб бути максимально коректним. Мене не цікавить ваші думки з приводу цього питання.
Зараз "мудрий український нарід" обурюється і переймається за амеріканців, яки вдруге можуть вибрати в президенти отбитого на всю голову фріка. Сами ж бо вибрали найкращого...
Показати
Santos, "яки вдруге можуть вибрати в президенти отбитого на всю голову фріка"

мудрий американський нарід (с)
Думав за "бугром" Вітю відгодують. А воно ні. На вигляд у Романи вага більше ніж у Віті. Куда йому у Прем'ер Лігу. Там всі "лосі", як на пидбір і інтенсивність гри найвища в світі.
Показати
Santos, набере масу - втратить швидкість.
Santos, він не за рахунок ваги грає, а за рахунок мізків, що дуже велика рідкість, особливо у нашому футболі. Крім інтенсивності в АПЛ грають набагато жорсткіше. А криштальність Віті нікуди не поділася. Ла Ліга для нього найкращий варіант.
125, "Якщо синьо-жовті не пройдуть балканців, то у матчі за третє місце прийматимуть у Вроцлаві команду, що програє у парі Ізраїль – Ісландія." ???
Показати
Santos, на іншому ресурсі прочитав, що буде матч за 3 місце, так вірно. Але для чого це потрібно...
Щось я зовсім не встигаю за реформаторами з УЄФА та ФІФА. Хто підскаже, навіщо потрібен матч за 3 місце в стикових матчах?
Показати
А де тут вказано про матч за 3 місце? Тільки переможці зіграють у фіналі. Santos,
Terz, А нагадайте мені чіїм кумом є Мілевський? Він один із багатьох футболістів з системи Динамо. Причому, один із самих талановитих! У всьому світі існує практика запрошення тренувати свої дітячі та юнацьки команди своїх вихованців. Міля прйшов лікування та реабілітацію. І я продовжую наполягати, що він своєю яскравою кар'єрою в Динамо заслуговує на ще один шанс.
Показати
Santos, если "кумовство" для вас - это дословное значение, комментариев нет. Ведь Петя не кум Юща, Турчинов не кум Юли, и Баканов не кум Зели. Поздравляю, вы победили кумовство. А если серьезно, то я убежден, что в клубе с именем и традициями Динамо, должны работать люди с безупречной репутацией, как бы это не фантастически звучало для нашего футбола. А уж тем более с детьми. А свой "шанс" (который он много раз просрал и пропил), пусть использует на своих детях.
Terz, Ми живемо в гівні від того що не в змозі засудити алкоголізм? А я дурень завжди вважав, що ми там живем завдяки корупції і довбойобам у владі, яку ми вже більше 30 років собі вибіраєм.
Показати
Santos, так кумовство - это и есть одна из составляющих коррупции. В обсуждаемом случае, взять алкаша Милю на работу, чтоб он свой "опыт" передал детям - кумовство в чистом виде. Витя взял Петю, Юля взяла Сашу, Володя взял весь квартал, а Суркис взял Милю. Никакой разницы я не вижу.
Terz, "...вы бы дочь отдали на уроки к педофилу?" Це низько і підло. Це з розряду: "...ложки знайшлись, а осад залишився." До речі, схоже питання я задавав своїм знайомим у 19 році. 75(!), сука, процентів сказала "так" клоунам, продюсерам, ларечникам та весільним фотографам, віддавши майбутнє своїх дітей і онуків в руки абсолютних непрофесіоналів. А Міля в футбольній справі відмінний фахівець. Він не злочінець і на ще один шанс, завдячуючі своїй яскравій динамівскій кар'ері, він заслуговує. Це моя сугубо особиста думка.
Показати
Santos, из-за вот такого страха сказать в глаза человеку, что он бесполезен и просрал себя, мы и живем в кумовстве да в говне.
Можно по різному відноситись до Мілі як до людини, але я футболіст він був поцілований богом. З часів Шевченка, на мій погляд, за своїм потенціалом це був найталановитіший гравець в Динамо. Такі як він - це "штучний товар", він "вирішував" на полі. Якщо є будь який шанс, що ві зможе хоча б частичку свого таланту передати діткам, я тільки за!
Показати
Santos, вы бы дочь отдали на уроки к педофилу? Я, конечно, утрирую, но суть та же. Талант, о котором вы пишите, он не передаст, он и сам то им воспользоваться не смог. А вот психологию слабака, коим он является - легко
No results found.