Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 26
Ну немає в нас, на жаль, нових Протасових, Литовченків, Євтушенків, Заварових, Яковенків і т.д. А легіонери дійсно не надто виправдовують аванси.
Показати
да и новых Лобановских тоже нет!!! надеюсь что пока, нет!
Коментарі по темі:
Пане Суркіс!!!! Спустіться з небес на землю!!!!!! Це не той тренер, який потрібен Динамо Київ!!!! Газаєв, якщо ти чоловік, піди в відставку!!!! Валіза - вокзал - Москва - ЦСКА!!! Газаєва ГЕТЬ!!!! Хто за??!!!
Показати
Да я думаю тут все уже давно за...
СУРКИС ПРОДАЙ ДИНАМО, отдай его григоришину пох кому не мучай людей!
100% підтримую!!! Газаев-забирайся під три чорти!!!
Це щось жахливе! Кожен робить те, що хоче, а не грає на команду! Ярмоленко - жмот!!!!! Жодної гострої передачі на віддав, а все б"є! Але ж якби в рамку, а тожє горобців збивав, що пролітали менрів на 3-4 вище воріт! На Андре не було жодного нормального пасу!!!!! Як він можде в такій ситуації щось зробити, щось показати?! Це дивитись було неможливо!!!!
Показати
да открываться надо и инициативу на себя брать!!!!! а не ждать пока мяч на блюдичке принесут!!!
Коментарі по темі:
Панове! Згадайте Матчі Спартаком, Трабзонспором (по-моєму), Валенсією... Динамо виривало необхідний результат!!!! І завтра, не зважаючи на ставки в букмекерських конторах не на його користь, вирве!!!! У всякому разі я в це вірю. І, думаю, кожен із нас має в це вірити, бо інакше які ж ми вболівальники Динамо Київ?! Динамо Вперед!!!!!!
Показати
ТАК ми верим....
Коментарі по темі:
Та залиште в спокої цей Кубок Яшина! Таке враження, що програли фінал Ліги Чемпіонів! Але читати таку мерзоту на сайті вболівальників Динамо Київ щонайменше дивно!!!!!!! Я дивився, якщо так можна сказати, цей матч. Так, ДК, зважаючи на об'єктивні причини легкістю не вражало, але й москвичі теж. Але москвичі дуже грубили, а суддя на це реагував раз через два. То ж головне, що ніхто, на скільки я знаю, не травмувався. А Кубок Яшина - то дрібниця!!!
Показати
А наши болелы разве могут пропустить какую-то "мерзоту"?! Да им только дай повод ОБГАДИТЬ своё же "Динамо"!!!!
Я смотрел ролик с его игрой на www.fottball.ua. Парень очень не плох. Динамо его отшило, а через месяц его купит клуб серии А типа Аталанты или Болоньи. И еще через год или два он окажется в Милане, Ювентусе или Интере. Я до сих пор удивляюсь как селекционеры Динамо не разглядели ничего в Кака!!!!!!!!!!!!!!
Показати
им фамилия не понравилась просто! :)
No results found.