Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 379
Alexander, Ладно клубы, но а за сборную как играть если ты не патриот? Не все продают себя в каждом матче, а таким игрокам как Модрич, Манджукич, Ракитич - что им предложите кроме как отстоять свою нацию на мировой арене? У них же есть все?
Показати
- "Правительство Хорватии заплатит футболистом национальной сборной по 9,5 тысяч евро премиальных." Думаю Модричу очень не хватало этих 9,5 к... хD
Aitor Leyva, Не спешите продавать игрока национальной сборной... Или вы все же надеетесь что нам светит что-то лучше?
Показати
Антон, если серебряный призер ЧМ захочет сменить чемпионат, то его можно понять
Лол... Вот это уж точно неожиданно. Хотя учитывая фору по физ. кондициям, то у игрока, просидевшего пол года на лавочке, больше шансов проявить себя на ЧМ... Ни в коем случаи не упрек в сторону Виды, ведь он реально боец. Но 20 млн..??? За Драговича столько дали и то нужно учитывать что он пошел не в топ команд, тоесть тоже слегка переплатили, но Вида как мне кажется слабее Драговича. Хотя смысл искать логику в формировании цены на футболиста, можно просто порадоваться успешному переходу нашего Динамовца в топ команду в случаи успешных переговоров!
Показати
Антон, тоже всегда считал Драго сильнее, но этот сезон у Драго мегапровальный. А что до Виды, если брать последние пол года в Динамо и игру за Бешик, то Вида играл очень расхлябанно, а на ЧМ прям почти безошибочный монстр обороны. И я думаю, если он так и дальше играть будет, то он круче Драго.
Антон, а мне Вида больше нравится. Смотрел матч с Англией и внимательно следил за действиями Виды.
Вида крут! За весь матч увидел всего одну помарку, когда верховой заброс англичан перелетел через него и чуть не дошел до Рэшфорда. Правда Виду поймали в полупозиции и он долго не мог понять какой стороной ему развернуться, чтобы перехватить мяч
Действия Драговича на ЧЕ-2016 даже вспоминать не охота, красная карточка уже в первом же матче
Антон, и пенальти в третьей игре не забил при счете 0:1
Правильно ли я понял? Женя Хачериди не только из Динамо ливнул, но и со сборной? Ну или всячески надеется на это? Или он еще не подумал чем может грозить второе гражданство?
Показати
Антон, Алиеву паспорт рф в нашей сборной играть не мешал...
Антон, Женя при всём своём желании и даже при наличии любых паспортов ни за какую сборную кроме сборной Украины играть не может по определению.
А по поводу паспорта... Во-первых, он этнический грек, так почему бы ему не иметь греческий паспорт. Во-вторых, с греческим паспортом он там не будет считаться легионером. Я прекрасно знаю, что в Украине двойное гражданство запрещено, но на практике никто отказываться от украинского паспорта не просит. Вообще эта тема Украину не затрагивает никак, с чего столько крику подняли - не пойму.
Буковина, Тобто ви вважаєте, що Женя (як і звичайний український парубок ) мріє про європейське життя і європейські зарплати?
Показати
Антон, насправді я не знаю про мрії Хачеріді. Я не даю оцінки його словам чи вчинку.
Просто я чомусь впевнений в тому, що великий відсоток тих, хто кричить в його адресу "ганьба", в тотожній ситуації вчинили б так само.
Таке враження, що незадоволені ситуацією, коли гравець переходить в інший клуб на кращу зарплату, самі ніколи не змінять роботу на кращу з ліпшими умовами через відданість попередній.
Звичайно, є свої нюанси в усьому, але в цілому якось так.
How a bin, Мая відповідь - ні. Але зустрічне питання - якщо б жертвою була близька вам людина? Ви би довірились верховенству суда?
Показати
Антон, ми маємо визнавати верховенство закону і вимагати цього від всіх або продовжувати жити в "гандурасі". Модні зараз тенденції правового нігілізму я не поділяю.
ХЗ, що цій країні допоможе стати цивілізованою... може хіба легалізація зброї? Задавила, наприклад, "громадянка Павелко" дитину на пішохідному, із свідків знайшовся хтось в кого нерви не витримали підійшов і так сказати кулю в лоба. Стан афекту то сьо дали 7 років - вийшов через 4... а на світі на 1 скотину менше стало... Може з часом би й пропали "мажорчики" як каста... Запевняю! Люди стануть набагато вихованішими коли їх не буде покидати думка що в кожного пересічного в кишені може бути сюрприз. Щодо "бандюків" так я вас запевняю, в них і без легалізації все є...
Показати
Антон, ви б особисто вбили би людину за таке?
Макс, На халяву?) Знаєш які падйомні виплачує клуб вільним агентам? Ферейра, наприклад, (гравець доволі посередній) якщо підпише контракт з Бенфікою, здається, отримає 4 млн за підписання контракту і 2 млн в рік з/п. А тепер на секундочку уявимо, що агент Бер Арфа затребує за свого клієнта? Навіть зарплата біля 6-ти мільйонів за рік викличе бунт на кораблі) Тоді вже точно Хачеріді буде правий - типу ви молодь бігайте старайтесь а ваші, зароблені гроші буде отримувати баночник з ім'ям...
Показати
Антон, але ж не за 30 чи 40 млн. євро. Зважаючи на клас Бена 6 чи 8 млн. це не такі вже й великі гроші. І спробувати можливо було б варто.
ну даже если и правда то он нам не по карману) это уж точно + недавно вроде видел новость что он иронично с тортиком праздновал год без игровой практики, а еще один Самбрано (только намного дороже) нам не нужен как то)
Показати
Антон, ти схоже не дочитав до кінця. У нього контракт в червні закінчуєть і він міг би дістатись нам на халяву.
FromUngvar, Чим вам Шабанов не вгодив? Чому Бурду не навели в своєму списку? Можливо тому, що він вже краший ніж Хачеріді?
Показати
Антон, я ще й Кадара не згадав. Як його гра в останніх матчах?
Шабанов особисто мені нічим не невгодив. Це просто футболіст, якому 26 років і вершиною кар'єри до цього був Олімпік. Хочете, щоб в Динамо грали Шабанови? Будь ласка, хто ж що має порти? Просто й результати будуть відповідні. Вболівальникам пора би вже визначитись чого вони очікують від команди.
А стосовно Бурди. Навіть якщо би він був Карлесом Пуйолем, Фабіо Каннаваро й Ріо Фердинандом в одній особі (Що, погодьтесь, далеко не так). Я щось не можу згадати команду, якій би було достатньо одного ЦЗ.
No results found.