Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
Коментарі по темі:
Попова і Вуко ти даремно сюда приписав, несмію нагадати чия заслуга в матчах з Мінчестер Сіті , а заслуга саме Попова, всі атаки горожан розбивались саме об Попова!! може він і не супер грає на атаку зато в захисті те що треба. І про яких середнячків що возили Попова ти говориш?? 12 пропущених голів в чемпіонаті невже це погано?? Зато супер Аруну залишити, разом з пароплавом Мілевським і малим бухарем Калиткою! Тай Кравець вже засидівся в пансіонаті відпочинку! Зробили з ДК міжнародну оздоровницю епт! Чому мовчимо про супер тренера Сьоміна?? Чому невивісили Плакати в кінці сезону з проханням до Сьоміна покинути Динамо???
Показати
Я за уход Семина. Но это не реально как минимум до провала в квалификации ЛЧ. А Попов так же хорош а защите как и в нападении, Матч с горожанами он провел на нормальном уровне, и на фоне его прошлых игор это показалось не плохо. У Аруны есть огромный потенциал, просто нету подходящего тренера который направит его в нужное русло.
Майкон дуже хороший! особливо один на один з воротарем!
Показати
)))))
А Клебера яб непроти повернути внього в Бразилії справи непогано йдуть!
Показати
http://www.youtube.com/watch?v=m2hf40VAGX4
вадім шось забагато повязують тебе із Шевою, просто ти ніхто і звати тебе ніяк, і несмієш гавкати на футбольного бога України за останні 15 років. Мовчи!!
Показати
Михасько, гавкать будешь ты у себя на ферме. Я же, в отличие от тебя, разговариваю!!! А ваши ИДОЛЫ и ГЕРОИ - для меня это такие же люди, как любой из нас, который тоже ходят "на горшок" И в будущем, Михасько, не надо хамить незнакомому человеку. Мало ли что... Это так, дружеское пожелание.
Насам перед потрібно розігнати половину складу на чолі з Сьоміним а вже потім думати в чому ми "нуждаємся"! Сімовіч, Каддурі,Алмейда,Алієв, Аруна, Нінковіч,Корреа,Юссуф,Ескобар,Рибалка,Кравець,Мілевський! - ось вампіри які сосуть кров Динамо, а толку від них, як з козла молока!! Гадаю краще на іхні місця набрати умовних ,Богданових,Безусів, Польових і т.д.
Показати
Михасько, ты вообще с какой планеты? Чем тебе хоть Рибалка не угодил? Бред несешь :(
Якраз Тимощук для атакуючої команди дуже потрібний футболіст. який буде чистити і працювати в поті чола!
Показати
Ну да, то та его бавария сама продает :) Он так начистил, что уже всё чисто :)
Учитывая его игру в пас. Атакующей команде он нужен меньше всего.
Коментарі по темі:
гірше грати нестануть це точно!
Показати
Предлагаю либо Гусина, либо Хацкевича.....покрайней мере молодежь допускать будут к первой команде. Есть ещо конечно варианты с Михайличенко или Протасовым...так што выбор есть.
От на рахунок Демяненка ви дуже неправі! Погоджуюсь про Буряка, Сабо і тд. При Демяненку команда вигравала все в Україні і шлюхтар просто немав шансів, все вирішив один, правда болючий сезон у ЛЧ, незрозуміло чому, але так сталося. Демяненко незупинився, як це зробили вищеперечислені "профі" - Сабо, Буряк , а доказав що він спеціаліст з великої буки і виграв Лігу Азії з досить посередньою командою, і зараз робить боєспособний колектив в Луцьку, який мабуть буде боротись за місце в Єврокубках. Моя думка що він найбільше заслужив стати за руля ДК!! Ребров, Максимов, Лужний, Хацкевич,Белькевич, Гусін нехай докажуть хоть щось з посередніми командами, хочаби спробують доказати, а не сидіти і чекати на манну з неба!!
Показати
Ну....в еврокубках Демьяненко себя не проявил начнем с этого...да и Азия далеко не уровень если честно.
Одобрям
Коментарі по темі:
Не неси бред! у кожного своя точка зору, я ще небачив матч але це не означає що він мені несподобається тому що я націоналіст! тим більше що фільм про Динамо Київ! А те що росіяни виставили українців у такому світлі це нормальне явище, на це непотрібно звертати увагу. І потрібно признати що кінематограф у сусідів один з кращих на планеті!!
Показати
сразу после боливуда
Вот уж неожидал.Здесь такая истерия неделю назад творилась,а Вы так спокойно и здраво.Миру Мир
ти хочаб прочитай статтю а потім про пальці пиши умнік, і таких "грамотеїв" як ти дохрена і трошки!
Показати
ты бы хоть плакат Рони со стены снял))
Автор: Міша
9 грудня 2011 14:10
Що далі??
Ось уже закінчується перша половина сезону, а у нас як завжди більше запитань аніж відповідей. Мені це дивно визнавати але з року в рік гра динамо нагадує важко хворого пацієнта, який все ближче до смерті((...
Автор: Міша
26 вересня 2011 10:55
Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення.
 Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення, позаду третина чемпионату. У таблиці троєвладдя, так непомітно але впевнено Металіст тянеться за лідерами чемпіонату. І хто його знає можливо в...
Автор: Міша
27 травня 2011 13:50
Сама цікава пора для вболівальників відкрита.Кого запропонуєте Ви?
Це мій перший пост, тому якщо будуть помилки нелайте, з укр.мови мав 3. Скоріш за все першою покупкою Динамо цього міжсезоння стане Кардосо. Це недивно бо коли з обойми вилітав Шева або Мілевський зразу починались проблеми у нападі команди, Кравець і Зозуля явно не тянуть на Євро арені...