Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 210
Юрий, до чого тут Суркіс?
Показати
dynamic1927, Перед этим на сайте дали информацию, что идут переговоры МЕЖДУ Динамо и .Черноморцем. Если бы Суркис был категорически против, матч бы состоялся во Львове (несмотря на решение военной администрации Одессы).
"Лонвейк справді сподобався, так що ми напевно побачимо його і в грі на Кіпрі." - Франков не в курсі, що Лонвейк не заявлений на ЛЄ? Якось не професійно.
Показати
dynamic1927, не те, що непрофесійно, а й навіть ганебно. Франков деградує на очах. Це не перший його ляп в останній час.
Андруш, ахаха, правда очі коле? По суті відповісти не можеш?
Дитинко, не називай таких як ти дядьками, бо розуму у вас як у курки - навіть відповісти не можеш, лише кукурікати як півник!
Показати
dynamic1927, не займаю дурника.Все зрозуміло.Жалкую,що вступив в дискусію з неадекватом.
Major, сховай ботівську методичну і скажи по-людськи!
Показати
dynamic1927, ти вже дістав всіх,самий вірний і справжній,іди молочка випий і перестань дядьків вчити.
Дід Панас, Суркіс є президентом Динамо вже майже 30 років, а ви лиш тепер прокинулись??? Де ви були раніше, коли Луческу виграв з Динамо требл???
Показати
dynamic1927, вам дід не про те каже. А ви точно як русня - слухаєте і не чуєте, дивитесь - і не бачите. Бо зомбовані.
Simonoff, у всіх бувають хороші і погані часи. Часи злетів і болючих падінь. І лише СПРАВЖНІ вболівальники пройдуть ці часи разом з улюбленим клубом, а ті що кинуть команду при невдачах ніколи вболівальниками і не були!
Тільки Київ! Тільки Динамо!
Показати
dynamic1927, якщо команду тренує ватний кріт, а президент клубу ватний опзжшник, то це явно не наше Динамо, яке завжди було патріотичне. Це не Динамо зараз грає, а ФК Суркіс, яке нічого спільного з справжнім Динамо не має.
Вадим, а як змінити тренувальний процес, якщо його немає? Часу хватає лише на відновлення між матчами!
Показати
Тренувальний процес змінюється в разі зміни обставин (фізичний стан гравців, логістика). Динамо не одне знаходиться в такому положенні. Якщо говороти про те, що знаходимся у стані поперпілих, то результату не буде. Как говорят у нас в Одессе, с таким настроением слоника не продашь. dynamic1927,
Вітаю усіх справжніх вболівальників, які підтримують команду після поразок, у важкі часи, з перемогою!
Показати
dynamic1927, хотілось би зустрітися з тобою,щоб глянути які вони справжні болільники,а то ми тут критикуємо ні за що,та ще і важкі часи для них,це не в окопі сидіть.
Vova1986, розуму на більше не хватає, клоун?
Показати
клоун ти зі своїми коментами.
Назло всім хейтерам і песемістам сьогодні потрібно перемогти!
Показати
dynamic1927, розсмішив)))
No results found.