Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 218
Коментарі по темі:
Тарас справжній капітан,він знає,що робити:).А де висока поетика?
Показати
Привет, Серхио! При опускании на 3 место высокая поэтика невозможна - слишком низко). Надо хотя бы на 2 вернуться. Но когда это будет?
Нам не треба цей кротоабізян
Показати
"Кротобизян" - Круто! Это новая нация :)
З яких це пір таке нещастя,як ти,буде мені вказувати,що і де писати(до речі не дуже зрозумів,до чого тут Тягнибок?)
Показати
серхио... ты считаешь себя за счастье для Украины....я дуже сомневаюсь (наведи порядок ,,а не звинувачуй москалив у всему---у КАРПАТАХ ,ТЕРНОПОЛЮ,ИВАНО_ФРАНКИВСКУ)....,А ПОТОМ БУДЕМ З ТОБОЮ РОЗМОВЛЯТЫ
Замість того,що б жорстко відмовити кацапам,Ігорьок про щось там роздумує,мислітєль,блін
Показати
serhio...от твоей видмовы кацапам(у твоего тягныбока ...ничего (кроме ,что его мать в детстве угнали с семьей в РОССИЮ,ЗА АНТИ СОВЕТЧИНУ),больше ничего нет...лучше молчи и ничего не пиши..."болейщик"
Коментарі по темі:
Вас,Романе,почитаєш,то виходить що ще й мало дали
Показати
как болельщик ВК ДК, я считаю что наказание слишком серьёзное... НО!!! был бы на месте ДК какой нибудь другой клуб, посчитал бы именно так, что мало дали... :-)
Хотів би сказати дві речі: 1.Автор не знає,що швейцарської мови не існує, і мабуть вважає себе журналістом:) 2.Ми скоро дійдемо до того,що якісь пацаваті європейські організації скажуть,що тризуб теж є символом расистів(як варіант тому,що в ньому є гострі кути ),і прийме проти нашого клубу санкції
Показати
про швейцарську мову - це тролінг, якісний між іншим!!! :-)
А от замість Брауна в другому таймі цього Лукаса і можна було б випустити,але в нашого дурнуватого тренера на першому місці стоїть його его,а не результат матчу з кротами
Показати
Лукас больше фланговый игрок (на замену Ярмоле и Гусеву), нежели наконечник на осстрие атаки, хотя можно было бы и пробывать ан месте центрфорварда, но не уверен , что там Лукас бы сыграл хорошо) Лучше Ярмоленко перевести на место Брауна по моему, а Лукаса ил Мехмеди на фланг пару к Гусеву)
Коментарі по темі:
А чого автор сказавши А,не говорить Б,тобто не називає можливих учасників коаліції? Якщо записувати туди Гусєва,то логічно припустити,що основу її складають українці-ветерани.Кого маємо на сьогодні в команді-СаШо,Ярмола,Михалик,всім відома солодка парочка. Можна також припустити,що ветерани з Сербії могли бути залучені,але зараз їх немає в команді.Що маємо на виході-в основі Ярмола стабільно,СаШо сидить на банці,Гусєв на замінах,Михалик на банці,солодка парочка в другій команді. Напрошується висновок,що якщо коаліція і була,то зараз вона розбита і є недієздатною.Можливий реванш коаліції може відбутися,але для цього потрібно повернення її членів в основу,що при цьому тренері навряд чи відбудеться.
Показати
Как же я могу называть кого-то, если и мое А - только в меру обоснованное моими умозаключениями, предположение?) К тому же сопоставляя поведение, отношение к игре, настрой и прочие нюансы, я бы наверняка не стал называть Михалыка, Ярмолу, да и Шовковского, вероятно, тоже. Да и про Олега я не стал бы строить даже предположения, если бы его слова про Михайличенко не замкнули логическую цепочку некоторых событий и соображений.)
А ми приїхали і перемогли,і перемогли,і перемогли!!!!
Показати
Не гріх і 50 грам перехилити!
Здається,що дружина Реброва спричинила це ДТП.Побачим,чим все це закінчиться
Показати
Ничем это не закончится. Не важно кто виноват, концовка будет одинаковая: дело спустится на тормоза, подождут оклемается ли мужик в больнице, и от этого уже будут плясать (калькулировать) кому и сколько вся эта история будет стоить.
No results found.