Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 58
Мій аватар не є шовіністичним, расистським, таким, що дискримінує людину за її національністю/расою. Але, на Ваше прохання, я його змінюю.
Показати
)))
Ми ж на футбольному сайті, тому й за гравців мова. А щодо просто людей, то це вже інша тема.
Показати
На футбольном сайте и аватары должны быть футбольные, а не политические. Ну, или нейтральные - кошачьи, например, но с эмблемой "Динамо"...)))
Потихеньку помічаємо прогрес, та рано радіти, ой рано. Мілевський зовсім розчаровує: на полі кепсько, зате на перших сторінках "Блика" з новими дівчатами. Розчаровує капітан. Можливо, й треба його відродити в дублі, або ж на гру випустити з лави запасних, а замість нього спробувати Зозулю.
Показати
Лига Уродов.. Так я называю наш новый кабмин..))
И чего пишут на Хачика, что он обрезался? Это же Алмейда наша...
Випередив мене. А Артемові треба в дублі пограти кілька матчів. По центру Шева, справа Гусев. Але команда в такому стані, що не знаєш, чого очікувати від перетасовки гравців.
Показати
Согласен, для профилактики надо!
Та ему прямая дорога за Алиевым.
Гра - це гвалтування психіки київських вболівальників. Понад 15 кутових і жодного серйозного моменту. Серед небезпеки біля воріт "ленінців" можна згадати удар Михалика на початку, потім був удар Мілевського поряд зі штангою, момент у Маграо. Забив Нінкович, та арбітр не зарахував, скоріш за все, через офсайд. В епізоді, коли Зозуля забивав, у Мілевського також офсайд. В цілому, команда дуже погано виглядає. Маграо не вразив, Алмейда також. Хачеріді начебто більш-менш, як і Вуко. Данило на перший раз непогано зіграв. Шева всі штрафні пустив у стінку. Мілевський з мішками на ногах бігав, Ярмоленко - так собі, як завжди.
Показати
Я так понял может и к лучшему что матч не смотрел....)Хотя Данилу очень хотелось увидеть. По общей расказаной картине понял что в созидании как и всегда мрак(
Мої друзі знали його. http://vkontakte.ru/photo38616726_136596084 http://vkontakte.ru/photo27829579_121715501
Показати
Мда... Жаль парня(( Царство ему небесное...
Царствие небесное, очень жаль, когда уходят молодые...
Царствие небесное, очень жаль, когда уходят молодые...
Я не маю точної інформації, та кажуть, що він був у комі після аварії.
Показати
R.I.P
По-перше, вітаю всіх з перемогою! По-друге, є й трагічна новина... Помер Данко Вишинський - воротар молодіжної команди Динамо. Rest in peace.
Показати
как помер???
Україно, вперед до перемоги! :) А турки - не яничари ;)
Показати
Ну это я так.. Для красного словца.)
Коментарі по темі:
Конечно, у них есть свой язык.
Показати
Не я знаю... Просто у нас в Татарстане тоже татарский есть,но все говорят на русском...
Автор: Володимир
10 листопада 2010 18:38
Думи мої, думи...
  Було колись: у Києві ревів стадіон, Було колись: овацій Європи мільйон... Перемагали. Здобували і Славу, і Честь. Минулося... Осталися Могили на полі. (За мотивами великого Кобзаря) P.S...