Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 58
Зайдіть на сайт комуністів Петербурга і Ленобласті...
Показати
йоманаврот...=((((оце сайт...=(((
І взагалі, як на мене, Кирила можна й потрібно награвати в центрі щонайменше у 40 % матчів Чемпіонату України. Ось і відпочинок для Огнєна, і довіра до Петрова.
Показати
Еще Маграо может опорника сыграть(что он и проделывал в чемпе Бразилии)
Мене це теж здивувало. З одного боку Суркіс каже, що Динамо поки ніхто не надсилав пропозицій щодо гравців, отже теоретично ніхто з перерахованих вами гравців не покине клуб. І тут - на тобі! - ще один опорник. Не розумію логіки. Як на мене, оптимальна пара в центрі - це Вуко і Єрьоменко (Гармаш). Тарасу місце в захисті, а Юссуф буде підміняти когось із них в разі прикрої травми чи просто для ротації. Гіоане і Петров також на лавці, Каддурі - зліва. Не бачу проблеми, якщо чесно.
Цікаво, чи вийдуть Петров і Гармаш? Щось підказує, що на заміну вийдуть Нінкович, Гіоане, Несмачний.
Показати
Какой Петров? Какой Гармаш? Щас бразилы рулят .
Андрію, давай хет-трик! А хто робив перший пас на Шеву?
Показати
Ерёма!
Журналіст згадав про нього, а "великий фахівець у галузях кінематографу та історії" Гінер почав вказувати Богдану Сильвестровичу, в яких фільмах йому зніматися... Мабуть, людина не розуміє, що Ступка зовсім не схожий на Бандеру. А сам Ступка грав повстанця Ореста у фільмі "Білий птах з чорною відзнакою", точно так як і Богдана Хмельницького, Івана Мазепу, Тараса Бульбу.
Показати
Для мене Ступка не є авторитетом у спорті. Він просто заробітчанин в мистецтві. А у футболі повинні керувати спеціалісти, а не майдануті лжепатріоти. Сподіваємось, що при новій владі в Україні, на тебе не будуть прискипливо звертати увагу у Росії...
Я також маю друзів з Москви та Петербурга. Абсолютно нормально спілкуємося на неполітичні теми. Але коли я був в столиці Росії, і говорив телефоном з батьком своєю мовою, на мене дивилися, як на ворога, інші, незнайомі мені люди. Яка різниця, хто створив напругу? Вона є. Це факт. І згасити її миттєво - нереально
Показати
" говорив телефоном з батьком своєю мовою, на мене дивилися, як на ворога" ))) Тебе показалось:) Им было просто интересно послушать українську мову)) А в остальном... согласен!
реально не писать ничего про братьев и сестер !!!мы одна семья !а на строптивых всегда найдется управа...!!!)))))
Між європейськими країнами немає такої напруги, як між Україною та Росією. Ми вже були "разом" з 1654 року. Так, перемогли разом в Великій Вітчизняній війні, провели індустріалізацію. Але без України Росія б не здійснила промислового перевороту в середині 19 ст., на козачих кістках збудовано Петербург, козаків Петр 1 нерідко використовував у безглуздих і непотрібних для Січі воєнних конфліктах... Я можу ще немало назвати прикладів великого значення України для Росії, але до чого я власне, веду... Між російськими командами і українськими не буде рівноправ*я в цьому чемпіонаті двох країн. А завдяки нашому патріотичному уряду (Семиноженко, наприклад), в нас скоро буде знову один чемпіонат - одна країна.
Показати
"...немає такої напруги, як між Україною та Росією" "напругу" создают сами же правители и такие кадры, как Thriller. У меня, например, никакой "напруги" с россиянами нет. И ещё больше скажу: там много друзей и, притом, все они - хорошие люди!
Валерій Георгійович не робить жодних висновків... Знову Алмейда в центрі (чому б скориставшись дисквалом Хачеріді не випустити Юссуфа поряд з Тарасом?), знову Маграо в захисті, а мега-інсайд Ярмоленко в атаці... Знову Шева на фланзі.
Показати
шева не на фланге там ерема
Приєднуюся до привітань :) На жаль, не маю можливості побачити матч, тому хочу спитати - Маграо розташувався в захисті чи в атаці? (відповідно, те ж саме й стосовно Каддурі - опорний чи зліва?) І Єрьоменко - в центрі чи на фланзі? Дякую за відповідь! :)
Показати
Володимир Івасюк Маграо в защите на фланге Каддури опорный Еременко правый полузащитник
І взагалі, як на мене, Кирила можна й потрібно награвати в центрі щонайменше у 40 % матчів Чемпіонату України. Ось і відпочинок для Огнєна, і довіра до Петрова.
Показати
Еще Маграо может опорника сыграть(что он и проделывал в чемпе Бразилии)
Автор: Володимир
10 листопада 2010 18:38
Думи мої, думи...
  Було колись: у Києві ревів стадіон, Було колись: овацій Європи мільйон... Перемагали. Здобували і Славу, і Честь. Минулося... Осталися Могили на полі. (За мотивами великого Кобзаря) P.S...