Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 25
Балтача, Такий етап розвитку - власникам життя не треба, як міркувалося різним Оруелам, впроваджувати насильницькі методи переконання та контролю.
Достатньо за допомогою підконтрольних засобів інформації стимулювати інфантилізм та безвідповідальність, тримаючи "простих людей" на голці медіанаркотика.
Показати
Ви, часом, не помилились сайтом?.. :-D
Балтача, Вам, що шкода дати спробувати?
Ви явно малолітній агресивний наці-ультрас за якого все платить зі своєї кишені керівництво Динамо.
Показати
Барон Гольбах, спробувати тренером дає великий меценат Суркіс. А ви явно ідіот, незважаючи на нік, тому, що робите ідіотські висновки про незнайомих вам людей.
TheDude, Ти маєш з розумінням ставитися до цих нерозумних створінь.
Вони не розуміють, що у керівництва був вибір тільки між Луческою та черговим динамівцем. З якоїсь причини вони вбили собі в голову, що на зарплату більше ляма зелених можна було обрати когось іншого, аніж Луческу чи чергового Хацкевича.
Показати
Барон Гольбах, К сожалению, в голове у Суркиса, судя по всему, действительно была ложная дихотомия: Луческу либо очередной динамовский физрук. И спасибо ему, что хотя бы выбрал Луческу. А что-то придумывать, суетиться, когда ни на что не повлияешь, суть слабость ума, ничего более.
Не треба скігліті!
Дійсно, навіть якщо не вийде - то тренери то лишаться, тренери то на місці будуть.
От скажімо Михайло Михайлов.
Показати
Барон Гольбах, Все вірно, а тупоголовим це не пояснити.
Чапыч, Я думаю, краще переживати за долю власних дітей, ніж за долю нещасної Яни Суркіс, якій у 17 років не пощастило мати Рейндж Ровер тисяч за 100 та бригаду охорони.
Показати
Барон Гольбах, а ви в гаманець до інших не зазирайте. Це погана звичка слабких людей.
No results found.