Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 53
Зараз мені був би цікавий коментар людей, які цього неадеквата з піною біля рота виправдовували. Нагадаю, коли ця істота стрибала на головного тренера Динамо. Ну що, красень Родрігес, чи не так? За команду переживає мабуть? Не байдуже йому? Не соромтесь підтримайте цього австралопітека.
Показати
ZaDynamo, дак а шо, не правильно прыгал на этого овоща? Он и в финале показал, что не знает что дальше делать, у Сидора спрашивал...

если вас устраивает такое Динамо и такие "тренеришки" - то не удивляйтесь потом последнему месту в ЛЕ и 20 очковому отрыву от чемпиона ЧУкра(((
а що, був?

шабанов зіграв у мяч
Показати
Не было, конечно. Шабанов был первым на мяче, в мяч и играл.
скоріш за все бережуть до фіналу

все це стосується ще й миколенка з поповим
Показати
ZaDynamo, сюди потрібно додати і Бурду. А з Шахтарем ще не грали Шепелєв, Андрієвський, Фран Соль, Дуелунн та ін. Раз Ворскла 10 днів готується до матчу з Динамо, то і Динамо частину гравців береже. Дуже вже висока ставка фінального матчу на тлі невдалого сезону для киян, все поставлено саме на цю гру.
Миколенко краще, це якщо по позиції

А ще ж є Малиновський
Показати
ZaDynamo, щоб порівнювати Зіну і Миколенко по позиції ЛЗ, Віталіку треба грати в клубі з топ 4 чемпіонатів.
окей...

а я б хотів почути більше інформації про бізнес пана суркіса, як він заробив свої статки, про його політичні вподобання, відношення до української культури загалом і до української мови зокрема, що для нього значить Україна?

а... мало не забув, - план розвитку Динамо на найближчі 50 років, тобто не лише його президенство а й кроки наступників, до речы кого вын бачить своъм наступником?

ну й щоб без підлабузництва "та то таке"
Показати
ZaDynamo, А в Ахмєт-хана не хотіли б цим самим поцікавитись? :) А статки він заробив так самояк і вся решта у тих роках, так що не треба з одного Суркіса якесь зло ліпити! Всі вони однакові!!!
Динамовское Сердце, А ви не вважаете, що для початку потрібно попасти в Лігу Европи, щоб потім з групи виходити? Просто якось дивно, ви вже за замовчуванням Динамо туди помістили, хоче навіть у чемпіонаті ще нічого до кінця не вирішено.
Показати
ZaDynamo, я же пишу, если займем 2 место. ЕСЛИ
Ширинкович, Просто цікаво, а чому ви вважаете, що Ренн наприклад сильніший за Хайдук? Взагалі то, як показує історія, не завжди перемагає команда, яка сильніше на трансфермаркеті, все вирішується на футбольному полі.
Показати
ZaDynamo, суть не в соперниках, суть в тренерском гении Лесика.. если он останется, а он останется если займем 2 место, то будут пролеты за пролетами. За счастье будет выйти из группы в ЛЕ.Про попадание в Лч вообще молчу.
А лише мені одному здалося, що Караваєв на півголови підріс?
Показати
ZaDynamo, підріс тут іменник?
vovan, та взагалі, Кадірі найкращий гравець команди, чорна перлина, всі на нього гонять, а я ось візьму і підтримаю.
Показати
ZaDynamo, вот не понимаю, что вы в нем видите. Как полузащитник он еще терпим, но как защитник - совсем не понравился. Какие-то авантюрные потери позиции, выбрасывания на противника.
Передачи в основном поперек. Креатива не заметил. Единственное чем он мне нравится - игра в собственной штрафной при навесах
Дід Панас, ну яж і кажу, в данній ситуації ви б підтримали Родрігеса, який обматюкав тренера цілковито по ділу і мало не знес ногою лавку для запасних. Тобто тренер винуватий в тому, що своєчасно не провів заміну і виключно внаслідок цього команда пропустила гол, на що йому вказав один з гравців, тренер у данній ситуації, повинен був все тихенько вислухати і зробити вигляд що все в порядку, прийняти критику, тим більше ж вона по ділу. Окей, я зрозумів вашу логіку.
Показати
А ще забув, тепер Михайличенко повинен вибачитись, а якщо потрібно то і навколішки встати перед Родрігесом, щоб він його пробачив і повернувся в Динамо. А можна ще йому зарплатню підвищити у два рази, він же такий чудовий хлопець, так вболіває за команду, без нього ми точно тут і в першу шістку не потрапимо. Гаразд-гаразд, я вас зрозумів.
No results found.