Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 53
Цікаво, а Суркіс у Михайліченка запитав, хоче той роботу продовжувати з цими гравцями? Спочатку потрібно зкинути баласт тіх хто за різних причин не тягне, потім виділити гроші на нові трансфери. Якщо цього не буде, тот тут і Клопп буде безсилий.
Показати
Скрипник новый тренер
ZaDynamo, Якщо гравці у Динамо і далі будуть не прогресувати, а деградувати, то на трансфери можна викидати купу грошей, і все дарма. Караваєв у Зорі був чи не найкращим, і у збірній виглядав непогано. Перейшов до Динамо - став ніяким. Русин в оренді у Зорі був корисним і чимало забивав. Повернувся до Динамо - знов загубився. Шапаренко пару років тому грав як зірка - а зараз теж ніякий. Тепер заберуть із Зорі ще пару орендованих - і тут вони теж "не потягнуть" і перетворяться на "баласт".
таке враження, що в паралельному матчі Заря сама не хоче в атаку іти)) Театр абсурду))
Показати
ZaDynamo, ну так могли пропустить и стать 4тыми, решили, что лучше «синица в руках..»
Чук и Гек, Ви знаєте, все залежить від сприйняття зовнішнього світу. Я бачу Вербіча, а ви якийсь, підкреслюю, на Вашу думку, невдалий трансфер.

Мені повністю фіолетово, як пан Суркіс витрачає свої кошти, але я завжди сподіваюсь на краще, у випадку трансферів у тому числі.

Хтось не заграв? Та це взагалі не означає що наприклад ця людина поганий футболіст. Не підійшов під схему, психологічно не ужився, знизив до себе вимоги, та багато чого ще.

Буде новий рік і прийдуть нові "Каргбо" і нові "Вербічи". Головне, щоб команда прогресувала.

З Михайліченком, Скрипником або іншим спеціалістом - це вже, насправді, не так і важливо.
Показати
ZaDynamo, тут Вы не правы...Нам не фиолетово, как Суркис тратит деньги. Тому що, их у него и так осталось (именно для Динамо) немного. Вместо того, чтобы купить 1 игрока классом повыше, покупается 5-10 непонятно кого. За те деньги, которые выкинул в трубу Суркис на трансферы (95% неудачных) можно было Месси вместе с Роналду купить))))
Потрібна лише перемога, хоча і нічия буде задовільним результатом.
Показати
Вийдуть грати з думкою про нічию - програють. Тому так, лише перемога! Та й хочу, щоб було приємне відчуття наостанок.
ZaDynamo, ничья с Колосом будет приравниваться к победе над Барсой))). Дожились... А где великий кэп Сидорчук? неужели, наконец, к другу Гармашу уехал?)))
Якщо Михайліченко виграє у Колоса, то це все пустопорожні балачки. А призначення Вернидуба, Скрипника то це шило на мило, краще нових гравців пошукати, може когось на зразок Вербича або Де Пени вдастся вичепити.
Показати
ZaDynamo, поэтому нужно закупить пару ведер дерьма типа Каргбо? И один из 30 окажется Вербичем?
vovan, без відношення до вашої персони, але спочатку необхідно розібратися, а потім вже казати, що справедливо, а що ні.

Якщо ж слідувати подібному міркування, то і майдан потрібно було розігнати, бо ж закон порушували.

Моя точка зору, - якщо "відбуцкали" за діло, то так тій свині і треба.
Показати
ZaDynamo, а якщо не за діло? Тоді де свині і що з ними робити? Але головне: якщо такий підхід буде залишатись, тоді це означає, що сила стає законом. Тому у кого сила, той і визначатиме, де "за діло", а де просто "зачепило" В такому разі ми можемо тільки гавкати на Ахметова, бо Суркісу з ним не потягатись.
всі такі експерди, того продати, того в дубль, тренера замінити, президент не такий

а ви командою не помилились?
Показати
ZaDynamo, нi, ми не помилились. Тому i пишемо що треба щось мiняти. Таке Динамо влаштовуе тiльки кротiв.
да... це якийсь театр абсурду, - інгулець проплатився суддям, судді потопили прикарпаття, хз кто пообіцяв прикарпаттю хороше бабло навіть за нічию, але не вигоріло. Питання до баранки, - тут все ок? Чесна гра?
Показати
ZaDynamo, Куди його ще топити, воно й так потоплене.
треба зібратися і вирвати перемогу, назло фальшивим "вболівальникам", прихованим кротам, незадоволеним, плюючим жовчю і динамофобам(що цікаво таких є багато і на сайті Динамоманії))

всіх кращих, - в основу

Циганков, - дубль

франкова, шахова, циганика та інших експердів - до сраки.
Показати
Циганкова в дубль?
ZaDynamo, Франкова и Шахова не трожь.
Дід Панас, Ну от що ти таке верзешь? А те, що люди були після кубка виснажені, то все до сраки? Потрібно було випустити відразу основу без можливості підсилення? Все правильно зробив Олександрович, якщо б не проплачений судейка все було б добре.
Показати
ZaDynamo, ну а если заменить их некем? Возможность усиления означает, что на поле хорошие футболисты, и на лавке тоже. А когда на поле выходит состав, который даже Александрия просто вдавила в свою половину поля и делала с ними что хочешь, то это не возможность усиления, это самоубийство. Все равно что сказать выйди на первый раунд против Кличко, измотай его, а на второй выйдет профи боксер на усиление. Идея хорошая, только проблема что 2 раунда скорее всего не будет. Так и тут, просто потеряли 60 минут времени. Поэтому если и устали, то надо играть, в топ-чемпионатах целый сезон играют через 3 на 4, да и Динамо во время еврокубков так играет. А тут устали от Ворсклы и надо второй состав колхозников и школьников ставить? 2-3 решающие игры, должны были через немогу идти и вырывать победу. И конечно летом надо серьезно обновлять состав, дублеры показывают что они даже до уровня Александрии не дотягивают. А судьи это понятно, но играй бы Вербич не 30 минут, а 90, то я думаю этот пенальти уже б ничего не решал. Любому суддейству есть предел. Если выйдем в квалификацию ЛЧ, то там тоже посреди недели матч плей-оф квалификации, им далеко не Ворскла, а на выходные чемпионат. Тоже будем дублями играть? Так зачем туда выходить в таком сучае, если все устали и некому играть? Значит надо занимать 3-4 место и покупать игроков, чтоб была возможность замены делать. А пока исходим из того что есть, они незаменимы и почти каждый их невыход - это потеря очков. Динамо - это 4-5 футболистов и остальные тела для количества, чтоб техническое поражение не впаяли)))
No results found.