Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 125
Ватель, между ног согласен его гол! А второй какой?
Показати
trahim, останній, рукою поруч махнув.
dynamic1927, напомните пожалуйста об уйме шансов заиграть в ДК у Русина? Как по мне у него их небыло от слова совсем! Супряге давали ему нет! Я не знаю как Ванат пробился?! Просто стечение обстоятельств! Поскольку я пророчил ему судьбу Русина!
Показати
trahim, Дивимося статистику віступів за Динамо:
Русин - 33 матчі, 7 голів, 2 асисти,
Супряга - 26 матчів, 2 голи, 2 асисти.
"Супряге давали (26) ему нет (33)".
Ну... як би... кому давали, а кому - ні?
Андруш, скажем так... французы посмотрели состав ДК прошлых лет да и сейчас а там фамилии были Мыколенко, Попов, Забарный, Шапаренко, сейчас Выварченко, Нещерет, Ванат... молодёжь?
Показати
trahim, думаю, вони скоріше дивилисьб на бразильців, якаих потім продавали за немалі гроші в різні там баварії, манчестери та подібне.

Ну буя тоже артист орал так! Что я уже подумал ему ахилл порвали!
Показати
trahim, я сам перелякався,а потім встав і побіг.
misha, ПавелкА рулит
Показати
trahim, Отож!!!
Шаг назад
Показати
trahim, може просто розгін набирає? Останній сезон явно не його, схоже, ГТ не дуже на нього розраховує. Звісно, Аатланта вище за Марсель, але може краще в Марселі заграти, і потім перейти далі, ніж "банкувати" в Італії.
Если не продадут! Будет второй Коноплянка!
Показати
trahim, гадаю продадуть! Кроти (їх менеджмент) в таких питання майже завжди чинить оптимально (на відміну від суркіса) . Зараз один з кращих шансів,щоб виручити якомога більше грошей бо далі ,Як в казіно: або забрати зараз 65 лямів (образно) або "грати далі" і сподіватися , що шахта пройде пару раундів ЛЄ (де Мудрик яскраво себе покаже) і , що весняні матчі збірної ММ теж себе проявить бо інакше ажіотаж спаде і ціна знизиться -факт. А якщо травма? Коротше продадуть і це буде рекордний трансфер для України. Не вболіваю за кротів але, що що , а гроші на трансферах вони рубають добре!
Ох он и чёрт! О как мастерстве он может говорить?! Ему пропивать нечего!
Показати
trahim, з тої позиції будь-який дурень заб'є. А так технічно промазати - це показник справжнього майстра!
Ширинкович, А что насчёт Бурды? Неужели он настолько хуже сироты?
Показати
trahim, Бурда-типичный спорстмен.То есть также такой типаж игрока(ка ки Попов,который полагается исключительно на физику).После стольких травм он уже не потянет сколь нибудь серйозны
Шепелев с гармашем ещё больше молодцы!
Показати
trahim, а самого великого молодця і забули.
No results found.