Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 104
У всіх бідах Динамо винен Кадірі, тоді як "феноменальну", з купою браку, гру Сидорчука, Шепелєва, ніхто не чує і не бачить, расизм в чистому вигляді.
Показати
а Беніто і Каргбо білі, трава - зелена, вода- мокра, свобода - це рабство, незнання- сила)))
Kyiv, якби Кадірі наслухався того, що щотижня виливається на Сидорчука, Шепелєва, Гармаша, Буяльського і т.д., то вже б кар'єру закінчив. Не критикувати гравця тільки тому, що він "чорний" і є расизм. Він об'єктивно, одне з найгірших придбань Динамо. Діакате "темніший" за Кадірі, а Бетао, Рінкон, Корреа, Ленс, Беланда не набагато "світліші". Запитайте у коментаторів даної новини їх відношення до ігрових даних цих гравців. Якщо між ними і Кадірі вони поставлять знак "=", тоді зможете вважати присутніх расистами.
Kyiv, посмотрим, на кого будет делать ставку Луч ( Кадири ему по стилю как чистый бульдог не подходит ), ему нужен кто-то типа Моро или Жан Пьер.

А если сделает ставку на Сидорчука ( как лег под него Миха ), то век удачи не видать. Все видели что он в ЛЕ творил и в ЧУкре с сильными сопрениками. Это тот тип чела, про которых говорят "молодец против овец, а против молодца - сам как овца".
Beliy, Я нагадаю, Циганков обрізався біля штрафної - перший гол, Шапаренко привіз пенальті - другий гол, де тут вина Кадірі?
Показати
Kyiv, тут дело наверное не в расизме, а в эстетических предпочтениях: если людей десятилетиями потчевать серенькими убогими игроками, они привыкают и когда появляется что-то новое - не воспринимают.

Тем более если люди никогда не видели Рейкаарда, Гуллита, Давидса, не говоря уже о таких монстрах как Крол, Хаан, Реп, ван Ханеген, а довольствовались только кенами, сидрами, кадрами, то... что-то доказывать бесполезно.

Они ведь даже статистику смоловых не видят после удачных игр Кадири - они ее просто не показывают ( а если показывает что-то - то только самое худшее или просто врут безбожно )))

По факту, Кадири за весь сезон можно упрекнуть только за пеналь, когда рукой чуть дернул соперника, а если вспомнить чего наворотили Сидорчук, Караваев, Шабанов, Кенжора, Кадар, Шепелев - ох...ть можно, как можно таких тупорезов держать в Динамо Киев!
Він ще повернеться, в нього ще 5 років контракту, зустрічайте Гармаша, він вам певно краще буде в опорній зоні з корявими пасами.
Показати
Kyiv, Да Гармаш просто Марадона рядом с Каддири!
Ультрас - це агресивне, напівзлочинне угруповання, де процвітають паростки насилля, зла та жорстокості, приправлене обігом наркотичних речовин.
Показати
Kyiv, а ще вони називають Трампа земляним хробаком.
Kyiv, да ,вот только большая часть этих людей имеют всяческие спортивные разряды, лучше бы все такие наркоманы были ,иди подьезды зачищай,друже
Це щось дуже жирні бразильці для Динамо, мабуть не потягнемо.
Показати
Kyiv, Циганкова он продадуть в умовний Лестер за лям 25 от тобі і гроші на трансфери)
felix, Не сторожа, сік'юріті.
Показати
Kyiv, Тут главное чтоб у секьюрити был бердан, заячий треух и звали Митрофаныч.
А через рік буде боротьба за виживання.
Показати
Kyiv, я теж так вважаю. Після сплеску - закономірний спад.
В Жерсона з'явилась надія.
Показати
Kyiv, Це назва нічного клубу?)))
Скрипник не піде, він не може кинути команду, коли вийшли в групу ЛЄ.
Показати
Kyiv, я тоже так думаю, если уйдет к нам, то реально это наплевать на весь коллектив который ему доверял, а это ИМХО не правильно
Всі прохідні суперники, в першому раунді буде лише один матч, можлива й серія пенальті, шанси гарні.
Показати
Kyiv, якщо Льосік залишиться, влетимо кожному із суперників без варіантів!
No results found.