Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 242
Коментарі по темі:
redalex68, обе команды играли с Германией. Результат одинаковый: поражения с разрывом в 2 мяча. Обе команды играли с Францией. Фоменко: победа 2:0, поражение 0:3. Шевченко: поражение 7:1. При Шевченко сборная впервые за всю свою историю проиграла команде государства-карлика: Украина - Мальта 0:1. При Фоменко с аналогичными конмадами были только победы.
Показати
Барвiнок, Паравильно! Победы над Испанией и Португалией
отбрасываем, поскольку эти случайные выбросы только
замутняют общую кристально ясную картину.
Также важно отбросить такую помеху как статус матчей.
Какая разница, группа в финале ЧЕ с великими 0 очками
или нигде не зарегистрированная игра с Мальтой.
Ну що, виконавский рівень ослаблених німців принципово вищий, ніж ослабрених українців? Перевага господарів із двох компонентів: психології і тактики. Німці від початку почувалися переможцями, наші андердогами. Тактика: німці грали в силовий футбол, не давали приймати м'яч спокійно. Наші, як нині "Динамо", вибудовувало лінію оборони, супроводжуючи німців уже після прийому м'яча. Минуле століття футболу.
Показати
Барвiнок, абсолютно верно! Давать сопернику принимать мяч, а потом корячиться забирать - это уровень чемпионата области. В остальном конечно молодцы.
Agree to disagree, все несогласные? :)))) Ну вот с Буковиной мы здесь соглашаемся не во всем, но тем не менее общаемся со взаимным уважением и, как мне кажется, с симпатией.
Показати
Барвiнок, так і є
Agree to disagree, если я кого-то называл двоечником, то перед этим обязательно аргументировал. И не вижу никакого оскорбления в слове двоечник. Это констатация того, что человек не разобрался. В отличие от Вас, я не написал ни одной реплики, в которой просто вывален кусок дерьма.
Показати
Барвiнок, Человек двоечник потому что не разобрался в Ваших фантазиях о том Динамо умерло 23.07.2020 и превратилось в "Шахтер" Киев, а злой подлец Луческу накупит бразильцев?
Георгий ЦИТАИШВИЛИ: "Упал - поставили. VAR не было, так что пенальти"

Барвiнок
9 октября 2020 21:55
-16
"Хитрости"? Фанат Луческу по своему моральному лицу очень на него похож.



Очень обязательно аргументировал.
Буковина, коли динамівці допомагають бійцям АТО або дитсадкам, це не гріх показати в новинах. Або коли Мессі робить подарунок своєму фану - хлопчаку з Афганістану. Такі справи мають виховне значення. Тут тонка межа з самопіаром, її треба просто відчувати.
Показати
Барвiнок, власне і я про те. Просто відчуття не самий надійний критерій )) Я впевнений, що у випадку коли, наприклад, коли удачно симулює Цітаішвілі, почуття у вболівальників Динамо і Шахтаря трохи різні, так само, але навпаки, якщо це робить умовний Срна.
У меня вопрос к админам. А у нас на форуме общаются посредством доводов или уже можно прибегать к личным оскорблениям при отсутствии... я скажу мягко... аргументов? Как насчет соблюдения правил сайта?
Показати
Барвiнок, приєднуюсь до цього звернення до адміністрації. Можна мати різні позиції та погляди, і це нормально. Але речі, які підпадають під кваліфікацію хамства, грубості, що містить в собі принижуючі судження в діалогах, мати і т.п., не повинні мати місце в спілкуванні.
Барвiнок, Как благородно Вы побежали жаловаться админам! Еще один штрих к портрету!
Вы, конечно же, легко можете предоставить аргументы почему все несогласные с Вами двоечники и птушники, не правда ли? Или Вам бревно в глазу мешать будет?
Буковина, тут у нас різні позиції. Я дотримуюсь правила: про добрі справи нікому не говорити. І навіть самому намагатися забути, що ти це зробив. Тільки тоді це виходить від серця. В іншому випадку - це вже зовсім інше.
Показати
Барвiнок, в цілому це правильний підхід, навіть Христос саме в контексті виставляння на показ ніби-то добрих справ, сказав відому фразу про те, що хай ліва рука не знає, що робить права. Разом з тим, можна казати про власні добрі справи у якості заохочення прикладом або навіть пропаганди таких справ. Я знаю такі приклади з життя, і впевнений, що це не було самопіаром.
В общем еще один штрих к портрету.
Показати
Барвiнок, не розумію, чому мінусують. Напевне Ваша репутація "антилуческу" робить свою справу )) Але я згоден з Вами, це дійсно штрих до портрету, і не поганий )
J e r a D, если журналист спрашивал, надо сказать, что есть вопросы, на которые не отвечают.
Показати
Не вижу вопроса на который отвечал Дед, это уже манипуляция, первый повод задуматься. Вы сейчас хотите доказать, что Луческу не знаком с чувством такта, и про культуру с этикой ничего не слышал в своём возрасте..? Правильно понимаю ход Ваших мыслей?) А аналог ваш - мимо, про "интимный вопрос" не уместен, так как все вопросы что будут задаваться обсуждаются до интервью. И тот кто задаст подобного рода вопрос, будет последний раз интервью брать, и вовсе ранее не пройдет аккредитацию..)
Такие дела делаются молча.
Показати
Барвiнок, да, Вы правы, но нужно делать скидку на время в котором мы живём. Один клоун и король видосиков, во многом благодаря дешёвому пиару, ставший президентом 40-ка миллионной страны, точно с Вами не согласится.
Барвiнок, ты сначала такие дела делай, а уж потом рассказывай как их делать.
Учител, не Вам рассуждать о нравах Великих. Вы - песок под ногами (грязь).
Барвiнок, я думаю, що визначає все мотивація. Можна говорити про свої добрі справи, намагаючись показати себе, який я добрий, а можна і з інших причин. Проблема в тому, що ми не можемо знати серце людини, а тому виносити критичні судження навряд чи варто, як я думаю
Автор: Барвiнок
16 листопада 2020 00:14
От Фоменко к Шевченко
Любопытный комментарий от пользователя с ником Тиль Уленшпигель на одном из дружественных сайтов. "Фоменко играл по неправильной структуре.Из 37 проведенных матчей выиграно 24, проиграно 7, сыграно вничью 6...
Автор: Барвiнок
7 серпня 2020 11:29
«Динамо»: післямова
Попередній мій блог був некрологом улюбленій команді після катастрофічного кадрового рішення Суркіса. Фактично «Динамо» спіткала доля «Дніпра» і «Металіста», але формально воно все ще існує: є футболісти, тренери, керівний і обслуговуючий персонал...
Автор: Барвiнок
27 липня 2020 16:32
«Динамо» Київ (13.05.1927 – 23.07.2020)
Заздалегідь знаю, що цей заголовок дуже багатьом здаватиметься епатажним і безпідставним. Але слід називати речі своїми іменами. Для мене це болісне твердження, бо я вболіваю за «Динамо» з другої половини 60-х років...