Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 34
Ватель, був дотик чи ні, але степашка потім при падінні хапається за ліву сторону, до якої точно ніхто не торкався
Показати
vovan19, пересматривал сегодня момент, Степа схватился за правую сторону, а Попов 4 пальцами задел его левую скулу, а вот большой палец руки Дениса на видео толком не видно, и скорее всего именно оттопыренный большой палец руки Дена, испугал правый глаз Степы
Ватель, за такою логікою, 100-тні рішень кращих європейських арбітрів помилкові, для того і вар. Комплекси меншовартоті : арбітри найгірші, ми найбідніші, найнещасніші...
Показати
vovan19, проблема не в том, что арбитр не может ошибиться, вар для того и придумали, что бы подстраховать судей, проблема в систематическом постоянстве принятий неверных изначальных решений Монзуль.
Если условный Чакир примет 6 решений посмотреть вар, то из них он всего 2 жды поменяет решения, ну или 3жды, а Монзуль из последних 6 просмотров меняла свое решение 6 раз, это квалификация судьи.
Да, понятно, что рекомендация, давать доиграть эпизод до конца, но что это за судья, когда в каждом спорном эпизоде, она принимает изначально неверное решение?
Зачем тогда судья на поле? Пусть вар судьи сразу и судят.
Ярослав, сам кидай курити, "полуфинал" - це 1/2! ("их команды встречались в 1/4 финала Кубка УЕФА в 2009-м году.")
Показати
vovan19, тобто ти не навіть розглядаєш таку ситуацію, що спочатку в статті було написано не вірно, та виправлено лише після коментаря Ярослава? А так тут постійно роблять, виправлять тихенько і навіть не вибачаться за написане...
Частково згоден. Є різниця між ідеологічними комуняками і Ющенком(без вступу до кпрс не можливо було працювати на держ. посаді), який на мою думку є справжнім патріотом. Щодо Порошенка: партії коли і для чого створювались і в що вони перетворились - різні речі. Право голосувати тільки після екзаменів на держ.устрій і історію(особливо відносини з ''братьями''), тоді земасса відсіється або прозріє і в України буде шанс.
Показати
vovan19, не можу не відповісти. Я вважаю, що ющенко - це найбільша помилка незалежної України. Став президентом, прокурором призначив прокурора кучми піскуна, коаліція з донецькими, агітація проти всіх, Яник президент. З якого боку ющенко патріот? Гарно зіграв роль демократа патріота і не більше. Кожна смерть на майдані і після майдану на його совісті. Всі політики, які агітували проти всіх на сьогоднішній день мають втрачені політичні долі.

Що стосується порошенка, то лише неграмотний український народ після революції міг вибрати людину диктатора президентом. Як результат - податок на найменшу пенсію в Європі, долар по 42, відсутня індексація пенсії на протязі 5 років, зневіра майданом. Результат зебіл президент.

ющенко породив яника президентом, а порошенко зебіла. Як можна було після 100 вбитих співвітчизників голосувати за кума медведчука порошенка?

Український народ - це найбільш політично неграмотна нація Європи. І це доказано часом.

Дав би бог, щоб українці не вибрали в 2024 році Олега Сенцова чи іншу пєшку олігархів. Сенцов по духу слабак. В Україні війна, а він спокійно поїхав на екскурсію тна росію. Він адекватний?
No results found.