Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 34
Дід Панас, досить гнобити Караваєва, треба побачити його на рідній позиції під керівництвом ТРЕНЕРА, а не вихователів фіз. культ. В збірній він каші не портить і в атаці користь не погана.
Показати
vovan19, на родной позиции Караваева Будулай видит Тымчика, в конкуренции с Кендзерой, Караваева он там не видит.
vovan19, тим більше, що в останніх мачтах він виглядав вже набагато краще, навіть незважаючи, що грав на лівому фланзі
Alexander, бажаючих вийти в ЛЧ багато(в тому числі клуби з не менш славною історіїю і здобутками), а місць -32. Чому вирішили, що ми достойніші, сильніші і зобовязані постійно там бути? Заробляти так як в Європі в наших реаліях не можливо(надіюсь покищо), тому треба спонсор. Може замість Суркіса ти будеш Alexander, а ми покритикуємо?! P.S. Ще раз наголошую: навіть для Укр. реалій менеджмент Динамо "працює" не припустимо ХУ....ВО!
Показати
vovan19, дак получается, даже на 32-е место в Европе уже не тянем? А при Лобановском были в пятерке, и без легионеров!

Динамовские игроки не хуже кротовни, что они даже в условиях хаоса в клубе очень часто доказывают. Но всплесками. Выиграли Кубок или Суперкубок у кротов - отдыхаем, инстаграммы, татушуки, девочки... Сливаем львовам, колосам...

Некому их ( было? ) держать в узде!

Поэтому каждый год в ЛЧ - это программа-минимум должна быть для клуба и игроков.
Дід Панас, згоден про "титульного спонсора "і з "он не умеет зарабатывать", але: за фірмову атриб. в нас ніхто не хоче плат.(дешев. на ринку підробку), відвудуваність матчів: може з себе почати треба, а то " там не має на що дивит., інваліди, я ще маю за це платити ", + за ТВ трансляції ніхто не хоче платити(постійно "чи буде в ютубі трансл.нахаляву").
Показати
vovan19, а что мешает Динамо сделать собственную линию одежды для продажи в наших реалиях? Кто хочет, тот купит фирмач. Но я тебе больше скажу, фирмовый шмот может тоже хорошо продаваться, если его правильно продвигать. По твоей логике в Украине должны закрыться все фирменные магазины спортивных брендов? Зайди вл юбой тренажерный зал, даже провинциального города и ты увидишь большое количество людей на фирме) Потому что это тренд, мода) Вот тебе пример, нужно пафосно ходить в зал в костюме Найк) Но Динамо не работает в этом направлении, оно не хочет продвигать собственный бренд и работать совместно с брендом одежды! Это элементарные вещи, например, поставить отдельный уголок в каждом спортивном магазине, специализированную колоаборацию ФК Динамо Киев и Нью Беланс.
Дід Панас, в Українск. реаліях після Суркіса нас жде, в кращому випадку, якесь мініципальне "Динамо1927". Я не взахваті від менджменту Динамо, але скільки можна кричати "Суркис уходи"?, спочатку запропонуйте список потенційних бажаючих викидати свої $$$.
Показати
vovan19, выход в ЛЧ каждый год - вот и бюджет клуба на год. Так что не надо ля-ля. Работать надо лучше, вот и все.
vovan19, большинство команд работает на одном доходе. Динамо с этим не работает вообще. Бонусы от ЛЧ это хорошо, но ведь это не одby источник. Где работа с болельщиками, в 3 миллионном городе на матчи ходит 10 тысяч, нет нормальных фан-шопов с разнообразной продукцией с клубной атрибутикой, та даже самое простое - нет титульного спонсора. Это вообще как?? Вот не поверю что вообще ни одна компания не хочет чтоб ее логотип светился каждый год в еврокубках, на телевидении и тд. Просто Суркис видимо слишком много хочет. Это же все деньги, которые он не умеет зарабатывать, а страдает в итоге команда. Он убивает Динамо и это видно всем. Если захочет убить до конца, то будет Динамо-1927.
Africanda-S, він виходив на поле, щоб отримавши червону, себе "усунути" і 3 матчі на трибуні ха-ха ловити, а не ком. допомагати., зарпл. капає.
Показати
vovan19, ви можете назвати матчі, коли Гармаша видаляли після виходу на заміну? І скільки голів він забив на заміні?
garik, погоджуюсь. Таке відчуття, що ті хто пише про сильну групу: не дивляться склад кошиків чи думають, що могли всі ком. з 4кош. попасти або за якісь колишні разові заслуги португ. і грецьк. команди рахують фаворитами, + для Лестера пріоритет чемпіонат і буде важливо коли з ними будемо грати. Тому якщо складеться можна і за 1 боротися.
Показати
vovan19, це що таким стьоб? На юа футбол зайшов там також на щось надiються, я не проти, але давайте дивитись на це об'єктивно. Якщо б це була минулорічна Зоря з Тимчиком, Михаличенком, Ледневим, Чеберком,Русиним то ще щось можна було говорити. 4 місце з ймовірністю 55% 3- 33% 2 -10% 1-2%
Франк, в укр. лексичних нормах допускається: наступного тижня і в наступний тиждень, на наступний тиждень, на наступному тижні, у наступному тижні. Матчі плей-офф відбудуться в наступний тиЖДень.
Показати
vovan19, вы сами-то заметили, что во всех приведенных примерах при любом склонении буква Д пропадает?
Минотавр, "на следующей неделе" - це наступного тиждня, а не наступної неділі! (неділя - це воскресенье( пояснення для малороскіх фанатів москальського языка )) , сходи в школу перед тим, як коментувати.
Показати
vovan19, тижня
vovan19, школа щелепу генетично змінити не здатна)
Булава, так як зейобки присвоюють собі чужі досягнення, я б не здивувався бігборду: "ПЕРЕМОГА БУЛА ЗДОБУТА ЗА ПІДТРИМКИ пРЕЗИДЕНТА".
Показати
порохоботів навіщо зацеппили - воно ж як кажуть - не трогай не буде пахнути vovan19,
Тарас, Бойко привозить в матчах за іншу команду., за молодіж. Білик
"лажає"!
Показати
vovan19, перепутал фамилии)
No results found.