Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 34
Leper_182, взагалі якась херня написана(хіба що Тейшейра, який в Олімпіці), кроти своїх легіонерів у свої фарми ніколи не відправляли, тим більше гравця купленого за 6млн.
Показати
vovan19, я чесно не пам'ятаю як складалася його доля після підписання, чи він грав відразу, чи банку грів весь час, але якщо він не грав - то чому б і ні? Того самого Деньтіньйо, хто зна коли ше підписали і він по орендах накатався. Але тоді в наших середняках і так дуже пристойні склади були і якісні легіонери (Болі, Даніло, Мораєс, Бікфалві), могла Зоря і злякатись брати молодого бразильця, який не відомо розкриється чи ні, до того ж напевно треба було платити якусь частину зарплати.
Якби вони обирали дівчат, які чекали б їх удома з підтримкою і борщем,
а не сраки і губи собі б накачували, тоді може і карєра їхня складалася.
P.S. Хлопці, що із вашим смаком? Мабуть рівень інтелекту дозволяє вибирати тільки з таким ж інтелектом.
Показати
vovan19, Разочарую вас, но все бабы одинаковы
Я тебе скажу что готовить борщ и ждать дома не является гарантированным показателем порядочности женщины.
DK777, які санкції? УАФ державний орган, який фінансується з бюджету, тому, як і у цілому світі, мають право і зобовязані перевіряти. Але якщо Павелко ділитися не захоче і почне кричати про політичний тиск влади - тоді можуть бути проблеми.
Показати
vovan19, який державний орган?))) Це громадська організація! і частки держави там - нуль!
Paramon1927dk, напевно ностальгуєш за совком чи початком 90-х, коли було 2,5 канала і один з них у вихідні трансл. 1 матч чемп.(1 камерою) і коментував Савелій чи Семененко... Зато нахаляву!
Показати
vovan19, шо хотел сказать, не понял, но было интересно.
vovan19
1. Я и так плачу за ВСЕ телеканалы в своём пакете, почему я должен дополнительно платить за футболы при том, что общая оплата за пакет и так растёт с каждым годом?
2. Не помню как Савелий, но Семененко хотя бы за Динамо болел. А чем условные кроты Круторогов и Малиновский лучше первых двух?
3. Раньше футболы не требовали дополнительную оплату за свои пакеты, потому что и так больше всех имели долю, но Ахметову с Пенисовым и этого мало!
dj-liam, а ви платили "років 8 назад, коли були Дніпро, Металіст, Чорноморець"? Чому все УКРАЇНСЬКЕ так принижувати? В Європейск. чемп. є також свої Інгулець - Минай типу Брайтон-Бернлі, Кротоне-Спеція, Уєска-Кадіс і т.д., і ніхто не каже "я не буду платити, нах... мені дивитись на ті "колхози"".
Показати
vovan19, когда по Воле показывали УПл естественно платил. ДА даже матч Бернли - Саунгемптон интересней порой смотреть чем Динамо Шахтер, не говоря уже о наших Минаях и прочих дуболомах. НИ инфраструктуры для посещения стадиона, ни футбола. Бей беги и гуп бах, вот весь наш футбол. Конкуренцию он проигрывает и смотреть его будут еденицы
FC Kyiv United, більшість з тих хто п..дить що не підписується на ''футболи" через "проКРОТівську" політику просто не хочуть нізащо платити, і ні на який "MEGOGO" не кинуться підписуватись.
Показати
vovan19, Це точно.
Eggoist, не пишіть про те в чому не розумієтесь, все правильно напис., "«Заря» проиграла на выезде «Лестеру» в 1-м туре ЛЕ со счетом 0:3" - по відношенню до "Зорі" (не важл. вдома чи виїзд) рахунок треба писати 0:3., а НЕвірно було б: "В МАТЧІ Лестер-Зоря укр. команда програла 0:3", бо в цьому випадку ключове - "В МАТЧІ".
Показати
vovan19, всегда нужно писать с учетом того где игрался матч и тогда не будет путаницы! А ты смотришь на построение предложения, обычный ГУМанитарий... Кстати, четкий никнейм -> Вован19))
Machetero, треба вміти поводитися з мячем, а не за нього боротися, + є різниця в "притримати і перетримати мяч", що Бес зазвичай і робить. Якби Русину давали стільки часу як Бесєдіну(вже забули скільки 10тків раз з метра не заб.), а садили на лавку і гнобили після кожного нереал. моменту(хац.і міха), ми б мали якісного нападн.
Показати
vovan19, довіра - так. Але подивіться повну статистику по клубам и турнірам на трансфермаркті тому ж. Суперечливо навіть за наданим у клубі (клубах) часом.
Василь Лановий, а Попов, Сирота, Бурда відновиться, та краще з молоді ще якогось "Забарного" пошукати і давати шанс ніж безперспективний і не молодий Шабанов.
Показати
vovan19, Про Бурду забудьте до конца года, Попов может сыграть первый матч в сезоне, но в каком он сейчас состоянии никто кроме тренеров не знает. Сирота пока Луческу не впечатлил. Посмотрим в субботу кто сыграет, но я ставлю на пару Попов/Шабанов. У Шабанова, при всех его минусах, есть опыт.
vovan19, Когда полноценно вернутся в строй Бурда и Попов, нужды в Шабанове не будет, но пока этого не произошло он лишним не будет.
Василь Лановий, "потерять где-то очки из-за усталости или потери концентрации кем то из основных игроков" менше шансів ніж з повільним, постійно втрачаючим позицію і привозячим пенал. Шабановим!
Показати
vovan19, А с тем же Рухом кого выпускать? Или нужно загнать Забарного и Миколенко перед Ювентусом? Они три матча сборной отпахали, ротация для того и существует чтобы лидеры не теряли тонус.
No results found.