Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 30
FCDK, Що саме не зрозуміло?
Показати
CosSsackMamay, нафига такую кашу варить
Якщо Нідерланди залишаться в 3ій корзині, то у нас буде дуже складна група.
Показати
CosSsackMamay, и они сейчас на подъеме
Головне щоб без Коваленка.
Показати
CosSsackMamay, та ты шо, Коваленко наше фсьо)
KogdaZima, та перестаньте писати цей брєд про правоногих-лівоногих. Он у Реброва грали Хачеріді-Драговіч-Віда в центрі, всі правоногі.
Показати
CosSsackMamay, у Реброва выход из обороны был через Рыбалку, а у Лесика через защитников! Поэтому нога важна, ТК тактика другая!
Не знаю як в кого, але в мене залишилося багато питань по цьому матчу до тренерського штабу. Чому команда досі не навчилась якісно виходити в контратаки? Скільки було можливостей і жодну нормально не розіграли. На тренуваннях потрібно гравців за руки водить і розповідать куди правильно відкриватись, куди пасувати і як відводити захисників для отримання вільних зон, це повинно бути доведено до автоматизму, а у нас, нажаль, цього не помітно.
Чому замінили не робились раніше? Було ж явно помітно що деякі гравці вже явно підсіли під кінець другого тайму. Чому б не випустить Шапаренка, який зміг би якісно притримати м'яч, або свіжих де Пену або Цітаішвілі для контратак?

Перемагати кротів завжди приємно, особливо в матчах на виліт, але ейфорії немає.
Показати
CosSsackMamay, ну Лёсик говорил об этом, что нужно работать над реализацией моментов при выходе в контратаки
CosSsackMamay, просто реально перебегали. Мастерства для такого жесткого прессинга и скоростей а-ля АПЛ не хватает. И здесь проблема. Хотя молодцы, очень эмоционально. Но даже Цыганков не вытягивал. Командная игра была, спасибо. Индивидуально? Можно лишь надеятся на зимнюю подготовку. Пока не готовы. Но дай Бог!
Дід Панас, так в цьому і повинна бути сила тренерського штабу, витискати максимум навіть з посередніх гравців, розуміти їх сильні та слабкі сторони, та користуватися цим. Просто вибрати кращих із того що є і поставити в склад кожен зможе, для цього багато розуму не потрібно. Чомусь більшість гравців з Динамо-98 теж топ-клубам не були потрібні.
Показати
CosSsackMamay, когда вернулся Лобановский у нас какие звезды были?
Боюсь что Шапаренко зимой все же удет, а Андриевскому нужно уходить в команду где он будет играть.
Блін, ось наскільки важлива робота тренерського складу, граємо нарівно з топ-збірною. Насолоджуюся грою збірної і все більше ненавиджу Суркіса.
Показати
CosSsackMamay, тоже никогда не мог понять, неужели тяжело пригласить иностранного тренера - тактика в штаб??
Виталий, не було, м'яч в лице попав.
Показати
CosSsackMamay, м'яч то в лице влучив, а от потім в руку наче, хочя не факт)
CosSsackMamay, *хоча
Евгений, перестаньте всюди шукати зраду
Показати
CosSsackMamay, 1 раз-случайност, 2 раза-совпадение, 3 раз-закономерность. Просто как то перестал удивляться таким совпадениям, вроде бы мелочи по отдельности, но в целом играют большую роль.
Dinamoclassika, Вам подобається гра яка побудована на одноманітних навісах в штрафну з флангів? Помітьте, в будь якій незрозумілій ситуації йде навіс, з будь якої позиції.
Показати
Те, що виросла кількість навісів з флангу не означає, що зменшились атакувальні дії команди. Я можу пригадати з десяток спроб динамівців пройти цей автобус коротким пасом, в тому числі по центру. На жаль, індивідуальної майстерності окремих гравців було для цього недостатньо. Сподіваюсь, що подібні автобуси Динамо зможе долати за рахунок високої інтенсивності гри команди в цілому, а не індивідуальних дій. А як ще в нашому випадку долати ці автобуси, крім прострілів, навісів, стандартів і високої швидкості?
No results found.