Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 105
на табло поразка, а настрій ніби виграли! Молодці!!!
Показати
Mario, у меня настроение, как секс без оргазма) Вот он был рядом и.....увы
Ми звикли виділяти Шапаренка, Забарного, чи того ж Родрігеса, як на мене при Луческу Караваєв теж заслуговує теплих слів, за 11 матчів і не пригадаю жодного провального поєдинку.
Показати
Mario, Луческу когда пришел, сказал что будет отвечать за защитников, результат на лицо.)
Дуже хочеться щоби після матчу в Києві іспанці ще надовго запамятали прізвища наших футболістів, мало ймовірно але вірю до кінця.
Показати
Mario, твоя віра зробила своє діло!)
Дуже потрібна якась норма УЕФА яка би регулявала от такі речі, доприкладу щоби один клуб не міг давати в оренду іншому більше ніж своїх 3 гравці...
Показати
Mario, краще би УЄФА і ФІФА дуже жорстко карала ті клуби однієї ліги, де один хазяїн, аж до їх ліквідації. І не тільки в Україні. Бо всі прекрасно розуміють, хто реальний хазяін Маріуполя. А буцімто "президента" ФК Маріуполь (навіть прізвище його пригадати не можу), то його ніхто навіть в очі не бачив.
Mario, это может принять и федерация! Я вообще понять не особо могу, что стоит создать в условной Чехии клуб и туда арендованных отправлять!
могли і виграти, другий тайм показав що без Марлоса і Тайсона Шахтар далеко не такий страшний... чекаю інтервю "експертів" Сабо і Леоненка.
Показати
Mario, я тебе наперед скажу:
Леоненко:
-ну так Заря ж играла автобусом, поставили автобус и сидели у ворот бегали в контр атаки еще и судья дал спорный пеналь, а так Шахтер как обычно переиграл Зарю и играл в футбол а не антифутбол и должен был выигрывать, Заре с такими автобусами нечего делать в Европе и в чемпе дальше

Сабо:
НННуууууу тттаакк яяя не ожидддаалл такой игры от Зарии, яяяяяя думаааал что они хоть немного будут атаковать, считаю у Шахтера отняли побеееду, и воооот если бы судья не поставвввввил этот пенальти я бы посмотрел как бы Заря играла, а так этот сууууддьььяяя всю игру испортил

Тут его перебьет Морозов и скажет, что да это все и так понятно, но все равно Шахтер играл интереснее, а Заря делала автобус и вот что же она будет делать в Европе это вопрос
Дніпро фіналіст ЛЕ, а Металіст?
Показати
Mario, с такой же логикой можно сказать- Днепр финалист ЛЕ, а Динамо?
Mario, а Металіст після того дійшов до 1/4, Дніпро 2 рази брав срібло, металіст - один. Плюс-мінсус однакові команди, а Краснікова зрозуміти можна, чому він каже, що Металіст був сильніше ))
Насправді тривожно за гравця, по рівню таланту це один з кращих футболістів незалежної України, шкода якщо хлопець через травми погубить кар'єру...
Показати
З телефона писав.. не під ту новину вийшло )
Я здивований багатьма коментарями, невже всі чекали що у нас буде умовний Ліверпуль за півтора місяця??? мені гра сподобалася, це було набагто приємніше дивитися ніж попередні 4 матчі з Десною де Динамо відверто возили всі 4 гри.. сьогодні Динамо повіністю переграло Десну, по всіх статтях окрім рахунку.. Вірю в команду і вболіваю! Удачі у матчі з АЗ!
Показати
Mario, Не нужно посыпать голову пеплом, будем смотреть что будет хотя бы после зимы, ну и без усиления состава ничего не получиться, Суркис конечно зря сделал ставку на выход в ЛЧ, в итоге и без ЛЧ останемся и в чемпионате займем второе место
зараз Динамо моголо сміливо відпускати Миколинка і мало би гідну заміну, а так Карваєва маємо.
Показати
Mario, не факт что имело бы, оставь Михайличенко в клубе. То же самое и по Яремчуку.
Сгнил бы в резерве.
Mario, не говоря уже о том, что в ДК он играл левого Хава.
Михайлов?? не розумію взагалі, скажіть прізвище хоч одного воротаря високого рівня крім Шовковського за останні 20 років??? Коваль, Бойко, Рудько, Бущан т.д..???
Показати
Mario, можно учить детей или юношей,а здоровых дядек уже ничему не научишь.Если коротко,Михайлов-уши Суркиса.Динамовские сердца показали свою безполезность,поэтому должны быть новые люди.это мое мнение.За заслуги при профессиональном отношении никуда не назначают.
No results found.