Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 104
Ляпас такий нормальний, ну не вміє команда проходити таку оборону, хоча і було видно що Інгулець грає далеко не за очки в цьому матчі, гроші найкращий мотиватор як не крути, але це не виправдовує Динамо - самі собі винні. Роботи висновки і йти далі. А і ще тим хто кричить сором, - як на мене найбільший сором що на трибуні було менши 4 тис вболівальників. здається що Щахтар це команда столиці, і це болить багато більше ніж сьогоднішній результа.. як з 3 млн населення на матч приходить лише 3,9 тис людей???? в першій лізі на тернопільську ниву ходить більше, це ганьба для Києва!
Показати
Mario, на такий футбол ходить?
Цей рік як ніколи хочеться втерти носа кротам, хочеться показати що їх 46 млн. нічого не варті, це буде дуже важко зробити але ж як хочеться.. ах..
Показати
Mario, Сложно, но возможно)) Давайте посмотрим их против Генка для начала. Пока еще очень рано делать выводы.
Mario, по первым турам видно что 46 млн. очень много стоят. Траоре в обоих матчах забивал самый важный первый гол против автобусов, сегодня Педриньо забил последний. Не будь этих игроков то не 6 очков бы было, а 2. Так что деньги играют в футбол и там где они в прошлом сезоне очки теряли - теперь не теряют. То благодаря чему мы и победили в прошлом году.
Жесть, як можна ставити Кривцова і Матвієнка а не Забарного і Попова??? в Динамо кращий захист в чемпіонаті.. і чому Вітя на лавці?? я думав що Шева хоче основу награвати а він під дудку кротів пляше..
Показати
Mario, на мою думку Шева сьогодні хоче передивитись гравців в яких сумнівається,котрих можливо відсіє.Але перед тим дати так званим "дублерам" стартового складу практику.Бо як приїдуть легіонери,то буде награвати вже зігранність...
Його вирішив арбітрт у матчі Олімпік - Зоря
Показати
Mario, На этот результат работал целый коллектив арбитров во многих матчах. Зачем отбирать у них лавры?)))
Mario, а сьогодні у матчі кроти-Дніпро?
На класі просто, Шахтар 0 ударів в ствір! Ой як же ж добре, екстаз просто! Вітання всім вболівальникам!
Показати
сорі, 1 раз пробив, забув удар Кривцова, зрештою яка різниця.)))
ну а Буяльський би не помішав..
Показати
Введите Шевченко лучше еще трижды 1-1 сыграет, чем возьмет Бую))
Слово "значит" явний паразит у лексиці Шевченка)
Показати
Mario, У МИФа "научился" :)
і справді, Миколенко один з небагатьох які при Луческу здали. З хлопцем потрібно серйозно поговорити, можливо і на лавку посадити на парму матчів.
Показати
Один из немногих? Да вы шутите! Легче назвать кто не сдал, это один Сидор.
Перегоріли динамівці. Та й Луческу із складом прогадав, Шапаренка і Бесєдіна бракує...
Показати
Mario, Від чого вони перегоріли, свічки перегорають, а це футболісти.
Так розумію сума отримана за нічию із Динамо передбачала і злив Шахтару...
Показати
Mario, Не було там ніякого зливу, в першому таймі Десна чудом не забила два голи, фарт кротів, плюс сумнівний пенальті, а в другому таймі пішли зрівнювати рахунок і напоролись на контратаки.
No results found.