Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 105
Леханыч, пропоную Вам передивитись ще раз два матчі і сказати в якому з епізодів на якій хвилині Динамо не хотіло виграти і грало безвольно.
Показати
Mario, від першої хвилини . Трішки метушні після першого пропущенного голу. На цьому все
Шкода мені Динамо, читаю коментарі і не розумію публіку - з Бареслоною створили 5 супер нагод (не забили таке буває) і після цього куча лайна лєється на команду, сьогодні - піжони, мажори, каліки і т.п., навіть як виграють (а виграли ми минулого року в Україні все що можна) всі рівно команду обсирають.. на стадін то взагалі немає кому йти, Металіст в першій лізі по 20 тис збирає, а Динамо якщо 5 є то добре.. можливо потрібно розігнати цю команду? вона ж завжди хринова, гравці завжди погані, йти на стадіон нікому не цікаво.. для чого це Динамо? для кого вони грають? команда в рази з менших бюджетом за Шахтар, із своїми вихованцями виграє ЧУ, кубок, суперкубок, грає в ЛЧ і завжди хреново, можливо хватає вже??? хоч колись хтось може підтримати цю команду???
Показати
Mario, Програти можна так, звичайно. Але не так як роблять нащі. Покажіть бажання виграти хоч у когось? Можливо наш капітан, який привозить пєналі постійно, але псіхує класно, театр проґавив крутого актора.
Програти можна, але не безвольно, а потім радіти, всього 0 - 1 Барсі
Програли Барсі, а на наступний день у Циганкова фотосесія (викладав в сторіз в інсті), а чого ні, можна і кайфувати, грошенята все одно прийдуть
Mario, а где Вы с барсой насчитали аж 5 супер моментов?? удар де пены в тер штегена и удар цыганкова... ну два момента и все
Mario, так если в прошлом году отдавались на 100% то и результат был. Правда, еще Жерсон был.
А если щас катают мяч не особо стараясь - так это все видят. А мастерства как не было у большинства - так и нет.
Mario, команда играет ровно доля 1 человека, Суркиса. И пока так будет, то никто и не будет ходить. Если мнение болельщиков не интересует клуб, то они и ходить не будут. У Металлиста 25 тысяч потому что там клуб для людей играет, там постоянно конкурсы, развлекательные программы, зазывание людей на матчи. Вон даже испанцы удивлялись что в день решающй игры ЛЧ у нас ни одной рекламы про игру. Потому что Суркис знает и игроки, этого достаточно. а в Харькове с Полесьем играют и весь город завешан. Вот ився разница, сложно болеть за клуб, когда не ощущаешь то это твои игроки и твоя команда. Я уже старенький и я помню те времена, когда реально можно было сказать наши играют. А не просто непонятно кто в форме любимого клуба. Завтра дадут больше, переоденутся прямо на ходу
Mario, Команду поддерживают лучше чем она играет. Из года в год одни и те же отмазки "НУ это наш предел", "Станем сильнее". А потом все по кругу.
і знову Києв дивує, 3 млн населення і навіть 15-20 тис не назбирується.. сумно, на Металіст в першій лізі ходить куди більше людей...
Показати
Mario, небагато хто хоче мерзнути та дивитися на сцикунів, після гри з Барсою така відвідуваність була очікуваною
Цей постійний тиск просто добє пацана, надіюсь він вийде в матчі з Дніпром і вколотисть зо два голи, щоби нарешті всі заспокоїлись.. ну для чого ці всі публікації? кому від цього легше - вболівальникам, клубу чи може самому Владові?
Показати
Mario, ну кому він заб'є? В нього зовсім немає футбольної агресії. На його фоні Гармаш супернападач.
Від матчу до матча чєкаешь, ось Супряга вийде та вколотить гол, виходить Влад і чомусь зовсім мляво грає. І так кожного разу.
Одне діло, коли неталанить, а інше коли він не старається.
В Динамо терміново потрібно психолога, сьогодні тільки великий страх завадив Динамо не програти, динамівці просто боялися грати, так Барселона сильніша і це помітно, але нічого надзвичайного не показала, якщо добре налаштуватись у цієї команди можна забирати очки.. надіюсь в Києві буде інша гра!
Показати
Mario, боятся сделать ошибку, потому как Луческу непредсказуем и нет уверенности, что будешь играть дальше. Игра поперек поля и назад. Нет вертикальных атак, начинается возня в середине..
Думаю у Супряги ще буде останній шанс, але вже точно останній..
Показати
Mario, у Супряги психологическая яма. Ему точно нужно куда-нибудь в Бельгию.
дуже непогано Динамо почало, чому після пропущеного знітилися? можна ж грати..
Показати
Mario, знітились ще до голу, чомусь просто збавили обороти і стали кротам дозволяти їхні перепасовки .
Фланги у нас чомусь виключились зовсім. Швидкості від Цигана та Де Пени немає.
ще один й*бнутий, а що від шахтаря чекати, там певне за токою ознакою беруть...
Показати
Mario, Берут может и нормальных, но потом обязательно делают перепрошивку и зомбируют.:)
Ivan Zaitsev, мотивація і психологія різні речі, гравцям баркує впевненості, присутнє певне переживання, через те і не реалізовують.... але як не як це Казахстан, якщо в них не вигравати то тоді в кого...
Показати
Тимчик не грає останнім часом, напевне не з проста його не випускає Луческу, можливо не у формі або інші причини..
Після двох штанг та перекладини внутрішньо якось відчувалось що буде нічия, а після виходів один на один Матвієнка і Соболя боявся щоби взагалі не програли..
Реалізація - проблема психології, психологія - питання до тренера, а що питати в теренра за три дні роботи??
Караваєв зіграв слабувато звичайно, але скажіть хто краще може закрити цю позицію на сьогоднішній деніь??? нажаль позиція лівого вінгера та правого захисника зараз болючі для збірної..
Перше місце фактично втрачена а друге ще нікуди не втекло..
Показати
Ну а какие еще нужны мотивации нашим игрокам. И так понятно, что матч судьбы. либо пан либо пропал. А они в ворота попасть не могут. Я не знаю какого нужно тренера, что бы научить бить в угол при выходе один на один. Это клиника
Тымчик.
А Тымчик?
No results found.