Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 104
Ну тут погоджуюсь, хоча після підтримки Бєні важко Циганика адекватно сприймати..
Показати
Mario, теж погоджуюсь. Тут все по ділу
звичайно що Луческу уже старий тренер і його потрібно поважати, але жертвувати чемпіонатом та єврокупбками заради поваги це забагато, сьогодні Динамо має найсильніший склад чемпіонату - цим потрібно кристуватисмя а не жертувати... Луческу повине піти і крапка.
Показати
Mario, З якого переляку Ви вирішили, що Динамо має кращій состав в УПЛ? Сирота, Дячук, Попов - найкращі захісники, Ванат - найкращий форвард? Та й воротарська позиція викликае багато запитань. Лише середня лінія, можливо, найкраща. І то, як на мій погляд, тильки на бумагі, бо і Буяла, а особливо Шапаренко, дуже далекі від своєї оптімальної форми.
Результат на табло, хоча по грі багато питань.
За сьогоднішній матч виділив би Шапаренка, Дубінчака та Ваната.
Терміново треба центрального захисника.
Показати
Mario, я б ще Ярмолу відзначив
Видно, що важко йому, як я й очікував його заміну в районі 70 хвилини, так і сталось
Але він свою роботу зробив добре, стабілізував гру, клас є клас
Щиро бажаю Шахтарю повного проавалу у всіх турнірах в новому сезоні, так як вони поступили з Йовічівічем та договорняз з тренером Зорі це підло, низько і ганебно. Мені пофіг на коефіцієнти - хай Шахтар горить по 7 0 в кожному матчі єврокубків..
Показати
Mario, повністю підтримую
Раз на дві тисячі голів і палка стріляє..
Показати
Mario, Это его не первый гол)
Шапаренко це ключова фігура у центрі поля, думаю саме його втрата коштувала вильоту з єврокубків та повного провалу у внутрішньому чемпіонаті. Дай Бог щоби він швидко повернувся на колишній рівень.
Показати
Mario, Шапа крутий, але не переоцінюй цого і не недооцінюй проблеми Динамо) очевидно, що вони пов'язані не з відсутністю одного гравця. Нажаль...
Умник, а от у мене до футболістів претензій найменше, тут тренер і ІМС на першому плані, більшість з цих футболістів чемпіонат вигравали два роки тому, а зараз боряться за 4 місце... тут повний провал менеджменту і тренерсього штабу!
Показати
Mario, ну то і по гравцям є питання. Два роки тому крилами нападу були Вербіч/Де Пена і Циганков. Зараз... Але ж це також питання до менеджменту.
як так? Напевне більшість глядачів просто не бачила останніх трьох хвилин коли грав Коно..
Показати
Mario,)))
Динамо дно.. будь яке інше місце окрмі першого в такому чемпіонаті повинно вважатись повним провалом (нажаль все до того йде). Це заслуга Суркісів звичайно, але їм на це так глибоко нас.ати що аж плакати хочетсья.. а Вітя звичайно деградував, агенти йому так голову закрутили що вище рівня чемпіонату Польщі він нікому потрібний не буде!
Показати
Коли суркіси знайшли на кротячому смітнику цього "супертренера" ( що навіть прирівнював себе до ВВЛ ) всі динамівськи вболівальники були в ступорі... Від самого факту призначення кротячого тренера. Але ніхто навіть і не уявляв до якої ганьби приведе це чудо команду...
Це ганьба, гіршого і позорнішого Динамо не було за часів існуваня клубу. Суркіси і спарвді вбивають команду. У Динамо просто немає селекції, менеджменту. Все що є це лише ім'я. Жодні виправдання не пройдуть, на тлі сьогоднішнього Шахтаря і Дніпра - Динамо це просто колгосп. Команда без харектеру, без бажання, без волі, без думки.. і вони ще сміють казати що вони грають для наших воїнів.. якби наші хлопці воювали так як ви граєте то Київ дійсно був би взятий за перші два дні... Ганьба, сором, біль, суцільне розчарування!!! Більше просто немає слів... все видихаю..
Показати
Mario, Все вірно, підтримую!!!
No results found.