Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 187
Тимчик - Усаєм Болт!
Показати
SheriFF_2, ему б еще пас в завершающей стадии наладить
Довбик ?????
Показати
SheriFF_2, Жартуєте?! Є Гармаш! )))
juice, а чому ви думаєте , що 9-ка вже була Антюха???? Те , що він її хотів , ще нічого не означало.. 9-ка Соля ( форварда) автоматично перейшла до іншого форвада , який раніше під нею виступав до переходу в Динамо...Головне , щоб ця 9-ка не перетворилась для Раміресу в "суху" на голи ,як у Соля, а приносила голи ще більше ніж до переходу в Динамо і була на фарт!!!
Показати
SheriFF_2, ну хоча б з інтерв'ю Рамиреса, після підписання контракту, де він сам казав: що хотів би 9, але вона вже зайнята (на той час Соля точно в команді не було).
Шахтар то поздоровив , а де офіційне привітання від Динамо?????
Показати
http://www.fcdynamo.kiev.ua/ru/allnews/news/mirche_luchesku_76_nashi_pozdravleniya/SheriFF_2,
Фінал Італія-Англія , топим за Італію¡
Показати
SheriFF_2, може за Англію? типу програли чемпіонам.
SheriFF_2, Конечно за Италию, а если они не дойдут, то за Испанию. Не хочется видеть победителем ЕВРО ни Англию, ни Данию.
ВВажаюче на те , яку команду вибила Англія в 1/8 для нас це маленький "+" , а також те що граємо в Римі , а в нас Шева популярний в Італії та ще й маємо ТШ зібраних з італійців - це ще один "+" ...І того маємо вже 2 + ))))). Згадайте , у грі що проти Швеції нас судила італійська бригада - був "жирний" +.
Показати
SheriFF_2, Там еще наш затисался на линии, Марк Борщ)))
Хрести -це погано.....
Показати
знову хлопака " випаде" на півсезону....
Як би це був хтось з представництва Швеції, то ще можна зрозуміти цей "треп" мертвої риби, а ось чому так по цьому поводу "піклується" (Бывший нападающий сборной Англии Гари Линекер,) то я не розумію...Напевно , в англів підгорає, що на них вийшли ми і тому трохи підгузники у них димлять....)))))
Показати
ні, Лінекер завжди казав, шо повтори, особливі уповільнені, «замінюють картинку, сприйняття ситуації» і тд
Думаю, що шведам буде не так вже просто перемогти поляків і я ставлю на цю пару нічию. А ось іспанці таки повинні проходити словаків , інакше вони можуть залишитись поза цим Євро...
Показати
SheriFF_2,
1. нам и не нужна победа шведов
2. использовать слова "проходити" уместно только когда матч плей офф, а не групповая стадия))
FaNaTeNkO, якщо так , то я ставлю вам "плюс" , але що далі цій збірній робити з такою убогою грою на цьому Євро....???? то таке :)))))
Показати
SheriFF_2, Давайте згадаємо камбек України у матчі проти Нідерландів та 1-й тайм проти Македонії. У нашої збірної є потенціал, а погані дні і всіх трапляєтся.
Вболіваємо разом!)
SheriFF_2, Грати потрібно,через "не можу і можу",друге питання, що бій тільки почався,а патрони вже майже закінчилися))) Напевно в міжсезоння потрібно провести кілька МЕГАтрансферів для збірної,бо як каже Вацко: "в нас не вистачає гравців". Взяли 30 ,а основу не можуть виставити,не кажучи про заміни. Висновок один: трохи взяли не тих і не туди,але це вже історія!!))
No results found.