Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 187
Що ,Павелко, вср...я 7777
Показати
SheriFF_2, Павелко голова УАФ а не УПЛ якщо що) цікаво буде подивитися на вашу реакцію, якщо з Динамо почнуть знімати очки за порушення телепулу
У нас сама сильна пара і самий сильний суперник нам випав зі всього списку цих команд...Що ж нам так не везе з цими жеребами??? Будемо надіятись на те , що футбольна фортуна і втретє не відвернеться від Динамо , якщо вже при жеребі нас покинула...Хоча пройти Бенфіку для Динамо буде не просто і без везіння тут ні куди...Але якщо вже ні , то ЛЄ саме той турнір де молоді гравці Динамо можуть себе проявити і команда "обкатається" в такий тяжкий для нас час. Та й очки для коефіцету в цьому турніри нам легше буде набирати. Крім того можна буде поборотися за вихід в євровесну.
Показати
SheriFF_2, жеребкування для нас було не з усього списку, а тільки між Рейнджерс та Бенфікою
SheriFF_2, Цей склад вже "обкатаний" двома роками в групі ЛЧ. Навряд Ліга Європи дасть щось нове, хоча там теж дуже сильні суперники можуть попастись.
Опа -опа ...новий кротик приміряє костюмчик і вчиться говорити по шпаргалці?!!!!!! Ну-ну....
Показати
SheriFF_2, поганого він нічого не сказав. Чи Ви очікували від тренера комнади інших слів: "Шеф, все пропало" (с)?
"..... Непрості потенційні суперники для "Динамо"..."
___________________________________________
Спочатку "Штурм" потрібно пройти , а вже потім....думати про наступного суперника. Не кажи : "Гоп.."
Показати
SheriFF_2, написано ж "ПОТЕНЦІЙНІ"
Чи не забагато ? 3 проти 1 ?Ще не факт , що він у нас заграє.Згадайте Громова та Гладкого...Караваєв і той довго розкачувався в Динам, хоча в Зорі був одним із лідерів команди... Андюх теж був протекцією від Луческу, проте міцносидить на банці..Але , якщо Луческу вірить в Кабаєва, то третім на мою думку мав би бути Сирота , а не Бурда...Бурда цупкіший за Сироту , якби не травми , то був би основним захисником, а Сирота- ще юний і багато робить дитячих помилок, тож нехай поки набирається досвіду в Зорі..бо для Динамо він ще "сируватий"..
Показати
SheriFF_2, Сирота в довісок до Русіна і Вантуха за Кабаєва? У Кабаєва через рік закінчується контракт. Він не є статусним гравцем. Сирота - діючий гравець основної обойми Збірної України. За Сироту ми повинні мінімум 3-х Кабаєвих підписувати. Не фантазуйте. А ТаТоТаке - ще ті фантазери.
SheriFF_2, Ну судчи з того, кого дають за нього = ті хто напевне в Диинамо вже точно НІКОЛИ не заграє (вже давно плутають по арендах), то держати їх у клубі теж сенсу небагато
Сироту не віддадуть, бо це єдиний лівоногий номінальний центральний захисник
SheriFF_2, Сирота дуже грамотний гравець, це він працює на головних дистриб‘ютерів Команди( на Сидорчука, Шапаренка та Буяльского). Тобто в нього якщо і є брак, так за рахунок більш складних завдань. Хотілось би, щоб мав більш ігрового часу.
Потрібні заміни від Петракова.. Найперше замінити Зіну і Ярмолу
Показати
Ярмоленко сьогодні був одним з найгірших.
Ярмола повністю не в формі... Довбик загубився на полі. Зіна знову піжонить. Маліну ( самого активного ) втратили Кара і Микола туплять . Шапа психує.. Всі тупо вийшли на перший тайм на розслабухі і думали , що мячик миїм все одно закотим 1-2... Гол пропустили дитячий і смішний , по центру чел тупл пройшов ,як крізь масло 5 укр.футбольорів.Зараз підуть нерви і псіхи..Короче провал .
Показати
Цікаво почути хоч якийсь контраргумент від мінусовальників.
Вася , піднімайте свій народ , бо ви пропадете там ....вас проклянуть усі матері України!!!
Показати
SheriFF_2, не подымуться, плотно на коленях стоят и это прискорбно...
Боже, з ким він ( Путлер) воює з путлерюнгерами ....та це ж ще діти...
Показати
SheriFF_2, которые будут стрелять в спину если выпадет такая возможность, на ножі...
Видно, що команда морально вже спуштошена на цих зборах...Якісь одні психи (приклад Шапаренко). Щось ТШ в цій підготовці команди прорахував.
Показати
SheriFF_2, згоден.Тому й Луческу вирішив скоротити цей збір і раніше повернутися додому.Видно, що гравці ,,наїлися", як то кажуть, футболом.
Можливо, занадто багато матчів було.Через день.Треба щоб матчів чекали з нетерпінням, щоб місце в складі було як бонус. І Луческу це вже зрозумів....
No results found.