Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 51
Програли в останньому матчі = виграли? Так по вашому?
Показати
Jmuryk, Где я написал "програли"? Упустили, даже победив в матче. Улавливаете уровень борьбы за чемпионство? В итоге Шахтер Солигорск 59 очков, БАТЭ 58 очков. Что не ясно?)
Ватель, А подумати над тим, що інші команди теж цим займалися? Чи ви думаєте, що тільки Динамо готується до сезону?
Показати
Jmuryk, ну так да. Но почему-то когда Динамо под нагрузками, то все кричат - Динамо дно. А когда Динамо нормально играет - то соперник никакой?
То есть команда как не играй, не заслуживает похвалу?
Якщо ви дивилися перший тайм, то це не могло не кинутися в очі. Не просто так БАТЕ не бачить чемпіонства вже два роки.
Показати
Jmuryk, а подумать над тем, что до этого Динамо играло под нагрузками, закладывая физическую подготовку на сезон, не?
Вы думаете легко играть, когда перед этим постоянные тренировки?
А сейчас, возможно, просто уже игроков перед игрой физически не нагружали и появилась легкость?
Jmuryk, Последнее чемпионство БАТЭ упустил в последней игре чемпионата, на пследних минутах. Так что "чего чемпионство не видит БАТЭ два года" не нужно рассказывать)
Jmuryk, Последнее чемпионство БАТЭ упустил в последней игре чемпионата, на пследних минутах. Так что "чего чемпионство не видит БАТЭ два года" не нужно рассказывать)
taras1780, Просто БАТЕ дає дуже багато вільного простору, ні один суперник на зборах не давав так вільно себе почувати.
Показати
Jmuryk, у болельщиков так всегда. Команда играет плохо - дно, понабирали по объявлению. Команда играет хорошо - это не они хорошо играют, это соперники дно)
Так хай послухає що говорить італійська преса про його гру в тому матчі. Вона ж заявляла, що українська мова їхні дитині не потрібна, тільки італійська та російська. То мабуть уже повинна була вивчити італійську. Чи гавкати може тільки так як Зіна, коли їх поливають італійці чи англійці після матчу, вони мовчать, бо розуміють що будуть наслідки. А тут можна і цілу націю по одному - двух міряти
Показати
Jmuryk, та Малиновського ще не особливо і критикували, на відміну від тих же Зінченка, Ярмоленка чи Коноплянки, яких з лайном змішували і не раз, то в адресу Малиновського ніколи нічого подібного не було, ну дійсно зіграв Руслан пару не вдалих матчів, трохи спад в нього, а його дружина накидається на коментаторів і на вболівальників за коректні коментарі про невдалу гру.
Africanda-S, Уявіть собі, у вас 5 мільйонів доларів зарплата в клубі АПЛ, ви живете в Лондоні, а вам пропонують, максимум один мільйон - ви би хотіли повернутися?
Показати
Jmuryk, Шевченко з Англії повертався, а у нього умови були значно кращими! І було кілька аналогічних повернень. Я б у Динамо обов'язково повернувся догравати останні рік-два.
Jmuryk, сомневаюсь что у него чистыми 5 лямов в долларах.
Випросив у дружини дозволу назвати лише одного сина :)
Показати
Jmuryk, ой ли? В Англии, США и во многих других странах весьма распространено имя Alexander.
Jmuryk, пусть каждый занимается своей семьей, и будет в ней счастлив. Если бы у Андрея было 4 Тараса, Вам бы спокойнее спалось?
Раз був готовий, так спустився би
Показати
Jmuryk, можливо, і спустився
Jmuryk, так спустился, а кормильца увели. Это факт.
Коли тикаєш факи людям, будь готовий відповісти за свої дії
Показати
Jmuryk, тут ніде не написано, що не був готовий
Jmuryk,
Абсолютно верно, плюсую!
Бущан в кожному матчі допускається помилок і не тільки на виходах. Потрібен воротар який , може не буде спасати божевільними сейвами, але буде брати те що повинен. В кожному матчі в Жори помилки, потенційно гольові, в кожному.
Показати
Jmuryk, в чотирьох матчах кваліфікації ЛЧ у Бущана було тільки дві серйозні помилки, проте виручив він разів десять! Якби брав свої м`ячі і не рятував би сейвами, голів було би в п`ять разів більше. Тому не треба акцентувати увагу лише на помилках.
No results found.