Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 79
"Всі бачили прекрасно". Вітя, не розписуйся за всіх. Я бачив прекрасно, як м'яч від морди потрапив в руку вище ліктя. Нічого страшного, можеш сходити і купити собі окуляри і мізки на додаток.
Показати
alex, за комент +, но то не Витя, то Игорь!_)
alex, Ви може й не погано написали. Але, якщо чесно, поставити Вас з Цигаником поряд, то він же Вас інтелектом задавит і всі побачать, у кого мізків немає :-)
П.С.
Я не знайомий з Цигаником, але такі як ви хейтери мене бісять, тому й відповів.
Нема чому дивуватись. Павелко розвалив український футбол. Все його оточення працює на ахметова, на шахтьор. Згадайте суди маріуполя з Динамо. Кроти в Україні себе почувають королями. Молодець проти овець, а проти молодця - самі вівці, барани.
Показати
alex, ну не без того, что шлюхта сейчас не та, как во времена луческо и фернандиньо, и тейшейры
Знову "всему свое время". Через два-три роки замінять Миха на Хаца. І все спочатку. Тренеру потрібен час - "свое время". А того времени вже пройшло багато.
Показати
alex, историю клуба нужно знать. После Миха (Йожик не в счет) идет Буряк. Вот он и одобряет. История повторяется дважды: первый раз в виде трагедии, второй — в виде фарса.
"Даже клубы из Андорры играют смелее "Мариуполя". Хлопці, що ви розумієте. У них через пару тижнів надважкий матч - з другою маріупольською командою - шахтьором.
Показати
alex, дерби делла мариуполь
Гусєв може бути. Він ще не засвітився. А ось Михайличенко і Євтушенко як тренери такої команди? Могли б самі відмовитись, якби мали совість. Динамівського серця у них точно немає. Інакше вони пожаліли б команду.
Показати
alex, Хай Гусєв засвітиться спочатку десь перед тим як бути в першій команді Динамо. Але я впевнений, що не засвітиться. Проте, знаючи Суркіса, це не завадить йому запропонувати Гусєву очолити колись Динамо.
Ті, хто вже потренували з відомим результатом мали б відмовитись. Єдиний Дем'яненко, якого звільнили не знати за що.
Показати
alex, а що у Демяненка після Динамо? Які результати? Досягнення?
Нехай кодуються. Нічого страшного. Якщо клуби піддадуться, то решта залежить від нас. На кабельному не підписувати пакети з Футболами. Можна взагалі від кабельного ТБ відмовитись. Купити тюнер Т2 і дивитись. Це набагато дешевше. Решту можна взнати на комп'ютері або на смартфоні. Є IPTV кінець кінцем. По селах та й багато в містах вже давно дивляться лише Т2 і нічого. Живуть.
Показати
alex, та живуть, працюють, бухають... живуть.... популяризація спорту, вона така...
Їдеш з міста на вихідні- все, українського футболу ти не побачиш...дякую, дуже дякую)
А як ним керувати пан Хац знає? У нас колись був такий випадок. Поїхали в колгосп допомагати. Один з наших сів на підводу. Поїхав. Але ж треба її й зупинити. А як - не знає. І він кричить до одного із співробітників, який регоче з нього: "Скажи ей стой". Ось так і наш тренер. Кадірі вже кудись зникає. Не вміє тренер ним керувати. Бразильців вже відправив. Те ж саме буде і з Родрігесом. Невже Суркіс не розуміє, що йому ж дешевше буде, якщо замінити тренера таким, який трохи знає декілька мов.
Показати
alex, мне кажется они без тренера лучше играть будут,чем с этим ТШ.
Подивіться, як наша федерація футболу дбає про український футбол. Динамо з 28 липня до 13 серпня грає 6 матчів - Шахтар, Карпати, Львів, Брюгге, Шахтар, Брюгге. Тільки 2 останніх в Києві. То який рейтинг буде у нашого футболу? Вони думають, що шкодять Динамо. Через пару років навіть чемпіон розпочинатиме з кваліфікації при такій федерації.
Показати
alex, а в Англії 3 матча в тиждень і що?! нормальний графік, робочий! Зато в Хаца буде причина
No results found.