Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 79
Ребров вже будив, аж доки не заснули.
Показати
alex, хорошо заснули) надо еще раз так же. А то команда уже готова Колосу проигрывать самый главный матч сезона
Кому не подобаються динаміська серця - для вас є шахтьор. Вони теж нас не люблять.
Показати
alex, Динамовские сердца были и есть у одессита Беланова, казанца Колотова, киевлянина Блохина и многих других ИГРОКОВ! А теперь при этой фразе всех болельщиков начинает трясти от испуга, так ее испоганили Сурки. И при чем тут Шахта? Абы ляпнуть....
Ті, хто проти президента клубу, мали б знати, що це його клуб. Він його фінансує. Як фінансує - це вже інше питання. І багато думає, що прийде новий тренер і всьо буде харашо. Дурня. Щороку одне і те ж. Якщо прийде хтось не з динамівського середовища - через півроку як прийшов, так і піде.
Показати
alex, а как можно быть за него? Десяток лет его "управленческие решения" не поддаются никакой логике, как не пытайся её притянуть, в клубе бездарный менеджмент во всем - спортивная часть, трансферная, маркетинговая, коммерческая, медийная, работа с болельщиками отсутствует вообще. И клуб не его, а народный, рано или поздно владелец сменится...
Я не розумію, чому ви з тим Скрипником так носитесь. Покажіть його досягнення? Третє місце Зорі? І все? Це не тренер - переможець. А в Динамо потрібен саме такий. Скрипник сам не був чемпіоном і разом з клубом також. Він не знає, як це зробити. Крім того є ще динамівське середовище. В Динамо як молодим грацям не дають грати, точніше на них не грають, так і з тренером буде, якщо він не грав за Динамо. Оточення динамівське. Через півроку піде. Така традиція.
Показати
alex, Как игрок Скрипник выигрывал бундеслигу в составе вердера в 2004-м, и пару раз кубок германии, как тренер в 2018 выиграл чемпионат латвии и кубок, так что как бы ваши слова ересь....Тренер сезона в Бундеслиге по версии Transfermarkt: 2014/15, Тренер года в Латвии: 2018.... как для молодого недавно начавшего тренировать тренера вполне себе приличные достижения, даже сучетом того чтоснаскока выиграл бронзу в украине....такие "заслуженные" как Маркевич к примеру за дестякки лет работы выше ронзы не пподнимались нигде;).... далее Семин как бы был тоже никаим боком к динамо не подязан, что не помешало ему в первый же приход стать чемпионом и дойти до полуфинала кубка уефа...
Якщо брати тренера, то тренера-переможця. А що виграв Скрипник? Може він десь став чемпіоном? Та він навіть гравцем не був чемпіоном. Програвання для тренерів, які не були чемпіонами входить в звичку. Далі йому стає по барабану - виграв, чи програв. Програв - ну і що?
Показати
Як гравець- чемпіон Німеччини.
Катя потроху втягується, втягується, а потім як щось викине. Хоча хлопці самі винні. Могли б вже давно щось закрутити. Вона до Буяльського трохи прихильна. І він ніби не проти. Міг би й піти трохи далі.
Показати
★░░░░░░░░░░░████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░███░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░██░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░██░░░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░░██░░░███░░░░░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░░░██░░░░██░░░░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░░░██░░░░░███░░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░░░░██░░░░░░██░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░███████░░░░░░░██░░░░░░░░░░░░★
★░░░░█████░░░░░░░░░░░░░░███░██░░░░░░★
★░░░██░░░░░████░░░░░░░░░░██████░░░░░★
★░░░██░░████░░███░░░░░░░░░░░░░██░░░░★
★░░░██░░░░░░░░███░░░░░░░░░░░░░██░░░░★
★░░░░██████████░███░░░░░░░░░░░██░░░░★
★░░░░██░░░░░░░░████░░░░░░░░░░░██░░░░★
★░░░░███████████░░██░░░░░░░░░░██░░░░★
★░░░░░░██░░░░░░░████░░░░░██████░░░░░★
★░░░░░░██████████░██░░░░███░██░░░░░░★
★░░░░░░░░░██░░░░░████░███░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░█████████████░░░░░░░░░░░░░★
★░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░★
А з Ахметовим ви домовились? Він інтєрєсний, чи ні?
Показати
alex, а з Ахметовим немає про що говорити. Все що він скаже: ми мріємо повернутись на Донбасс-арену і виграти ЛЧ!
Хлопці, подивіться епізод з пенальті на Де Пені і більше не кажіть: "Як можна ставити такі пенальті на останніх хвилинах". ВАР якраз і допоміг пенальті був явний. Якщо про щось тріпаєтесь, то спочатку добре перегляньте момент. Так, помилка з Ємцем, Цітаїшвілі і другий пенальті в ворота Динамо - ось три помилки Бойка. Але це зовсім не на користь Динамо. А навпаки. Костишин трохи хворий на голову. Йому треба пити заспокійливе.
Показати
alex, відкрий секрет, скількі разів треба передивитись щоб побачити там пенальті?
Сірожа. Будь де-небудь. Тільки не в Динамо. Ти вже тут був. Досить.
Показати
дейстительно, зачем нам трофеи и победы. Пусть лучше продолжается чехарда с тренерами в надежде вытянуть счастливый билет.
Краще б не ганьбилася.
Показати
alex, и что тут такого "ганебного"?
No results found.