Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 54
Можливо стаж в мене і менший, але чому б вам і мою в'юху не розмістти на вашому сайті? Вона була б діаметрально протилежною. Слова Ілліча - це лише суб'єктивна думка, яка нікого не цікавить. Бити зі всіх позицій, при цьому інколи забивати - це не талант, це везіння. До слова, нехай не Газзаєв їде в москву, а подібні Іллічу вболівальники. p.s. з першого погляду і з далека фотографія на ж...пу схожа . )))
Показати
Слушай, а здорово ты сказал. Потдерживаю на все 100%.
Якщо на "Закарпаття" без Шеви ніяк, то треба щось міняти.
Показати
Вот и я о том же...
Ти думаєш, якби матч проходив в неділю о 20:00, то був би 21 вболівальник? ))) Сумніваюсь.
Показати
Ну в выходные трибуны хоть не такое унылое зрелище представляют))
Чим йому далеко до цигана? Можливо Мудеску додав би збірній духу патріотів, філософії переможців? Чи, можливо прийшлося б натуралізовувати 10 бразил? Майте свою думку і вмійте аналізувати, це PR хід Суркіса. Як фахівець, Мирон Богданович на голову вищий за цигана, піднявши Метал з ями, практично з мінімальними фінансовими вливаннями. Чого не скажеш про Мудеску!
Показати
как бы я нелюбил будулая,но чесно признаю,опыта у него поболее,хотя возроста примерно одинакового,к сожалению в таком возросте тренер неспособен принимать прогресивные веяния,что-то новое и внедрять в своей практике,...о-то так и будет на своём багаже тянуть,шлифуя,переставляя,ту игру которой обучен, Будулай на своём опыте выкручивает и за счёт этого выезжает,а Мырону нечего предложить,наберёт предпенсионного возроста играков и будет лепить что сможет,а это, в данном случае фигня!!одним словом не вижу я перспектив с Мыроном!
А з чого ви всі взяли, що йому рано з національною працювати? Скажіть конкретні фактори і бар'єри, які Калитвинцев зміг подолати з U-19 і не зможе подолати з національною. Думаю, якраз навпаки, йому можна і треба довіряти збірну. Калитвинцев - тренер нового покоління із сучасним баченням гри. ІМХО.
Показати
+1
Зауважу, що йдеться про клуб "Челсі", і для Абрамовича не важливо скільки буде коштувати той чи інший гравець. Можеш залишитись при своєму, але я гарантую, що це 100%-ва "утка", не потрібні Челсі такі гравці.
Показати
Может, и утка. Советую вспомнить, какой на дворе год. Челси и Абрамович уже не те, что могли швыряться деньгами на всяких муту, даффов и прочих кежманов.
Коментарі по темі:
А чому ви так іронізуєте, йому ахмет платив би в місяць стільки, скільки він не зміг би заробити за всю кар'єру ) Тому, не знати де краще, в лайні з великими бабосами чи в хорошому клубі )
Показати
Не хочет пить шахтные воды и купаться в них ...
если так размышлять как ты то скоро от футбола одно название останется!
Але по перших 10 хв. ніхто і не міг би подумати собі такого. Евертон щн попсує нерви МЮ і Челсі.
Показати
Это точно, команда воспряла духом, плюс Донован пришелся ко двору. Арсеналу уже нервы попортили, еле отскочили канониры
Молодець Пеп. Хороша команда, феноменальний тренер. Я, особисто, дивився матч, були помилки в Чигро, але не суттєві. "Нападники створюють, а захистники все зводять на нівець" , так завжди було і буде серед нетямущих у футболі. Той же Мессі вчора напоров ого-го, обрізався в центрі мінімум раз 10, будь то Реал, МЮ або Челсі, рахунок був би далеко не 1-2.
Показати
феноменальный тренер? ааа! а кто ж тогда капелло, липпи, фергюсон? эти люди сами слепили команду, а не пользуются тем что до них сделали
У всіх ляхів завищена самооцінка. І тут нічого не поробиш, лях, дивлячись на своє гімно, може ним милуватись годинами. Дружби з Польщею, як і з Росією, ніколи не було і не буде. Чемпіонат Європи, лише комерційний проект і нічого більшого. Тим не менше, людині, яка виступає на території країни і обливає її брудом, можна лише вказати на проблеми із субординацією і освіченістю. Про культуру і історію можна сперечатись роками, особливо з поляками.
Показати
Полностью поддерживаю коммент. А финал Евро всё равно в Киеве. Несмотря на всю ихнюю поляцкую спесь. Плюс у меня друг недавно из Германии приехал, живёт там, и говорит, что поляков там так же скріто ненавидят как и евреев, и есть за, что говорит. Селючьё приезжает и сбивает стоимость труда, я имею ввиду польское селючьё. Так что там читал где то про шипения... История у Украині побогаче будет и тут есть на, что посмотреть не меньше)
No results found.