Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 54
Це радує, я тебе довів до такого стану, що ти вже говориш а-ля "щоб ти здох" ))) Значить багато правди, яка тебе дратує. Донецьке, ти нікчемне ))
Показати
Забаньте, уже этого адеквата.
данєцкі, а ви синтиментальні. Може ще й образились на подяку за президента?
Показати
Донецкие? Незнаю. Отродясь никакого отношения к этому региону не имею. Президент. Мне как-то безразлично его существование. Сентиментальность. Порою бывает. Может даже в такие моменты как сейчас читая твои посты. Обидно становится за Украинскую нацию. Еще больше начинашь презирать комунистический режим устроивший голодомор, и все его деянья против Украинского народа. Который, в большенстве своем, забрал лучших представителей нации, оставив тебе подобных. Великих "патриотов" Украины, даже не знающих своей истории, культуры, которым ни о чем не говорят имена Аллы Горской или Александра Мурашко, неговоря уже о многих других. Вот тут действительно сентиментальность проявляется.
Що ж вас "разоблачать" то, ви ж, донецькі, тупі як сраки.
Показати
а почему "як сраки"? Они тупые?
олицетворение дикого запада...
Рассмешил :))))))))))))))) +100000
Вау, терикон і пенісов винайшли нову зброю проти Динамо. Браво! Тільки от зброя не нова, а стара, затерта і пошарпана. Це дуже дешево. Одним словом, потрібно ставати чемпіонами, принижуючи бидло-клуб і на бидло-арені і в Києві з рахунком не менше 3-0. Це буде найяскравіша відповідь ось таким ось дешевеньким недостаттям. p.s. хто не зрозумів: в'ю бралось одним з даунєцких журналюх, задавались провокативні запитання. Не виключаю, що переклали на "свій манер". Не виключаю й, що Андре навіть заплатили немалу суму за гострі словечка. Менше з тим, олександре денисов, вам не вдасться такими дешевими трюками вивести з ладу Великий Клуб Динамо Київ.
Показати
Я прям смотрю ты верх адекватности и разоблачитель заговоров.
Та, що ти хотів? Вони там в "Донєцком совєцком союзє" й статті "совкові" пишуть. Я, особисто, їх взагалі серйозно не сприймаю, разом з їхнім гарантом, циганом та "сируном". Чого і вам всім бажаю.
Раз на те пішло, то задача опорника, передусімЮ руйнувати атаки суперника. А то ніяк не зрозумію, опорник Єрема чи плеймейкер? І ще, про фернандіньо, звичайне наглувате мавпеня, немає в ньому нічого такого. А те, що воно в збірній грає - ні про що не каже, тому що рівень збірної Бразилії зараз дуже низький. Скажемо, до збірной, в якій грали Роналдо, Діньо, кака, Рівалдо чи Ромаріо фернандіньо й близко не підпустили б.
Показати
При всем неуважении к личным качествам Ферни, игрок он классный и может один вытащить матч.
Якщо не помиляюсь, то Васильків родом зі Львова, працював в структурі шахтаря. В кожній своїй передачі він іронічно висміює гравців Динамо. Його журналісти проводять провокативні опитування і задають цинічні запитання. Моя думка, - це підла і підступна особа, його репортажі не варті уваги. І ще, на місці Ярмоли, я б ту рижу дуру з програми Василькова "снял бы с наги".
Показати
Поддерживаю :)
Норм! Завтра подивимось на ділі хвалених гастарбайтерів Металіста.
Показати
будем надеяться что завтра будет не их день
Всі вищеперечислені клуби добиваються успіхів в ЛЧ зі своїми супер-легіонерами? Не вважаю, що в Динамо слабкі легіонери. Наприклад той же Алмейда дуже хороший захисник + молодий. Бертольо - відмінний плеймейкер, не розумію чому його не ставлять в основу. Андре також хороший собою, головне терпіння.
Показати
Шахтер и ЦСКА добиваются. Рубин и Спартак хотя бы играют в ней. А Металлист "со своими супер-легионерами" может не пустить нас в следующую ЛЧ. Норм ?
Акубардич ))
Показати
А также Темилич и Зозулич.
Можливо я і буду білою вороною, але хотів би подякувати кажному гравцю за вчорашню гру і Газзаєву особисто ( без жодної долі іронії, як це могли б зрозуміти і як тут багато пишуть ). По грі сказати, так за Аякс Динамо на голову вище. Все, що я можу сказати, м'яч просто не йшов у ворота Аякса. Можливо і вдавалась в знаки майстерність форвардів ( в ЛЧ форарди великого калібру використовують напівмомент, саме це і визначає калібр). Просто тоталький нефарт. + в другому таймі жовті картки наліво і направо, Динамо грало із зав'язаними руками, але й тоді перегравали Аякс. Щодо Газзаєва. Можливо я єдиний, але я повністю підтримую його як тренера. Він сформував практичну нову команду, зі своїм почерком гри, з молодими гравцями. При якому ще тренері Динамо ставило акцент на атаку?При якому ще тренері в команда було стільки молодих талантів? Ці таланти неодмінно даватимуть результат, тілько потрібно терпіння. Тому тренера потрібно залишити в спокої і дати йому шанс. Впевнений, з розкритим потенціалом всіх молодих гравців Динамо по силі виграти ЛЧ. Хотілося б ЛЧ, але в кожному негативі потрібно шукати плюси. Лігу Європи можна вигравати, тим самим збільшуючи рейтинг країни. :)
Показати
Белой вороной Ты не будешь, потому как есть люди, которые думают также как и Ты! я среди них! Верим в Динамо!
Ты не один, друг!
No results found.