Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 402
А Україну типу виключать з відбору чи що ?
Показати
Тарас, який може бути футбол???Наші самі відмовляться.
Тарас, наскільки я зрозумів, поки йде мова про товариську гру між поляками та шотландцями
Хм,заліз на трансфермаркет подивитись що за гравець.
Але більше уваги привернуло ,що Ловріч яким колись цікавалось Динамо перейшов в Осіек і всьго за 2.25 млн...
Показати
Тарас, Дивно і те, що Ловріча такого забивного гравця не купило Динамо Загреб за 2,25 млн, а взяло в того ж Осієка Петара Бочкая за 2,7 млн. Може ім щось більше відомо про мінуси Ловріча, або якусь хронічну травму.
Вот дуже би хотілось в майбутнбому,щоб на сайті можна було користувачу банити відповідний тег.Стільки би нервів зберегло.
Показати
Тарас, особливо - "стала відома причина"
"Фіалко заявив, що через відсутність грошей існує загроза не ввести стадіон в експлуатацію. Клуб хотів би отримати фінансову допомогу від держави і міста, щоб завершити реконструкцію стадіону Авангард" - вот честно ідіть лісом , достали ,розікрали все вони а має покривати все держава .
Це ж наскільки наглі в тому вересі керівники ,тварини, таких під статтю і в тюрягу .
Показати
Тарас, якщо ви не звичайний балабол, інформація про всі махінації Вереса доступна у вільному доступі для кожного акціонера клубу. План такий, купуєте одну акцію Вереса, ціна приблизно 170 грн. Доброму спеціалісту вистачить місяць-два щоб розворушити це осине гніздо і ви герой України. Далі продаєте ту акцію для інших лохів, якщо за цей час вона не виросла в ціні ваші максимальні витрати плюс-мінус 10 грн брокерських. Але навіщо весь цей головняк, правда? З вашого дивану і так все набагато видніше. За останні роки вже не один професіональний "правдошукач" пробував розпіарити своє ім'я розкривши велике "крадівництво" у Рівному, але чомусь до цих пір маємо повний пшик.
Не знаю как играли раньше, успел только на конец матч - игра ужасна. Надеюсь это просто на фоне подготовки так...
Показати
Тарас, ви назвіть гру,коли вона була нормальна.
В першу чергу йому на тренуваннях треба пахати, у нього по перше тупо лишня вага - це перше що дивлячись на нього кидається в очі . Він не Аілтон же.
Показати
Тарас, покаже характер, закусить губи, буде пахати - буде результат. А як ні...
Мда....хтось дивиться,настільки все погано ? Чому його зняли так швидко ? Так то такі заміни це для футболіста,що удар по одному місцю.
Показати
Тарас,
59'
Рефері дає сигнал, дозволяючи провести заміну. На полі з'являється Андреа Конті (Сампдорія). Владислав Супряга не зможе продовжити гру через травму.
За 10 минут первого тайма, по словам комментатора, "гру не портив". Что в переводе значит - "с мячём не встречался". Во втором - первый раз получил пас на ход неплохой, перспективный и... удачно, по супряжьи его запорол - ни себе ни людям.
Удачи ! Зря мы с Зарей не договорились .
Был бы дешевле .
Показати
Тарас, Мало было с одной Зарей договориться, еще нужно было само желание Сайядманеша играть в Динамо. Он бы и с Зари в Халл Сити ушел. Менеджмент Зари удивил)))) 6 млн навара, так просто упустили на ровном месте.
Я вообще не понимаю такой пассивности от Динамо, ну заработали же в ЛЧ деньги, и не мало, не надо покупать по 18 млн Нересов та 20 на Педринь,но тратить потратить 15 млн на 2-3 игроков Динамо обязано, чтобы опять попасть в ЛЧ ,заработать деньги и т.д по кругу, та и вообще это развитие клуба. Вон деньги от продажи от Миколенко появились, а что-то ничего не слышно об усилении.....
Показати
Тарас, ну от Дубінчак прийшов, чим не підсилення?!) А якщо серйозно, то в ДК є більші проблеми, ніж покупка гравців. Там зо 20 футболістів треба кудись пристроїти, а то тягнути їх зп за те що вдома на дивані футбол будуть дивитись - це таке собі задоволення
Відверто кажучи, якби Динамо грало так як грає Дженоа я би плювався на тренера без ніяких но.
Показати
Тарас, так ведь риск того, что рано или поздно нам назначат Шеву ГТ был и раньше и, скорее всего, будет еще в ближайшие лет 10 точно.
No results found.