Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 55
Піти туди та бути вічно другим номером як Лунін в Реалі, та зовсім не грати, і не прогресувати, щось мало віриться в цей вибір Трубіна. В Шахтарі він номер один, та грає в ЛЧ, що дало змогу дебютувати йому за збірну України в 21 рік, та награти вже 7 матчів.
В Інтері основним голкіпером є Онана, гравець збірної Камеруну 35 матчів за збірну, який пройшов молодіжну школу Барселони, був також основним голкіпером в Аяксі награв 148 матчів в Єредівізі, та в Інтері весь минулий сезон в Серії А.
Показати
Wiwisisilka, так Інтер буде купувати, якщо продасть Онану в АПЛ за 50+ млн, так що Трубін там не буде сидіти, лише можливо якийсь час для адаптації.
Ivan, Ага, особливо пас Очеретька назад на голкіпера.
Показати
Ага, і пас Салюка на нападаючого
Рівень чемпіонату вражає))) Воротарі найкращі)))
Показати
Wiwisisilka, судя по результат наших клубов на сборах, уровень нашего чемпа сейчас не намного выше( Разве что Шахтер и +- Днепр.
Умник, Основа грала в цьому матчі ДИНАМО» (Київ, Україна) 0:0 АДАНА ДЕМІРСПОР :

Нещерет - Караваєв , Попов , Дячук , Дубінчак - Сидорчук , Гармаш , Буяльський , Волошин , Періс - Ванат .

Проданих Забарного та Циганкова замінять Дячук та Періс.
Повернуться травмовані Бущан та Шапаренко, змінять Нещерета та Гармаша.
Сама проблемна позиції в нас зараз це воротарська, чекаємо на повернення Бущана чи хоча б Бойко, Нещерет не вражає надійністю, інші молоді теж.
З права в захисті основний Караваев, на підміну Тимчик, є ще і Малиш, який дуже сподобався.
В центрі захисту буде основна пара Дячук-Попов, на підхваті Бурда та Сирота, піде Бурда, є ще Боль.
З ліва в захисті йде жива конкуренція між Дубінчаком та Вівчаренком.
З ліва в півзахисті варіантів багато, но думаю буде основним Волошин, на підміну буде Кабаєв та Диалло.
Опорна зона основний Сидорчук, на підміну Андрієвський, може ще Яцик або Лонвейк на край випадок.
Зона центрального півзахисника до повернення Шапаренка, теж не вражає, тому будуть грати всі періодично, хто в кращих буде кондиціях, Гармаш, Лонвейк, Шепелев, Яцик.
З права основний Періс (Дуже подобається мені), на підміну Беніто, є ще Волошин, травмований Леднєв, та можна використовувати Караваєва, при умові появи Тимчика чи Малиша в захисті.
Атакуючий півзахисник основний Буяльский, на підміну Царенко, та травмований Леднєв.
В нападі основний Ванат, на підміну Супряга. Я дуже зрадів коли Беседіна відправили в оренду.

А в матчі з ФК Рига, Луческо скоріш за все дав навантаження деяким основним гравцям, які мало грали в товариських матчах через травми, наприклад Періс, та ще придивлюється до деяких резервистів, які претендую на місце в основі наприклад Яцик, Царенко, Волошин, Малиш.
Показати
Wiwisisilka, я трошки по іншому сформулюю: хто з тих хто грав сьогодні готові вийти проти Бенфіки чи навіть Фенербахче і давати хоч якийсь результат на рівні ЛЧ відповідний імені і завданням клубу рівня Динамо Киів? З великою натяжкою Періс та Волошин на заміну і то як робочі конячки, що подовжують склад. Для цього вся решта не готових до такого рівня гравців в складі? Чи ми за стільки років не побачили стелю Сироти і його привози? Чи уявляєте ви такий бардак на зборах у ВВЛа? Чи готовий Царенко тягнути команду навіть на рівні УПЛ, чи все ж таки краще віддати його в умовний Колос де він буде грати 90 хвилин кожну гру?
Це не вже не дивує, в голові в неї видно, що одна помада, та ще й вона родом з Криму.
Показати
Wiwisisilka, до чого тут Крим? Хіба немає не дуже розумних людей родом, наприклад, з Єнакієво або Кривого рогу? Не треба узагальнювати!
Умник, Очень специфичный бразильский футболист. На ногах достаточно тяжёл, поэтому обводкой не злоупотребляет. Удар тоже не самая сильная сторона, хотя в этом компоненте игрок набирает и набирать продолжит. Казалось бы, чем может быть полезен футболист с таким набором характеристик.
Всё просто: есть главный козырь — отменная культура паса. Несмотря на то что игрок отдаёт существенное количество передач вперед, точность его паса на уровне лучших опорников — 87,7%. При этом точны 78% передач вперед, что тоже является космическим показателем.
Игрок невероятно хорош в приёме мяча и моментальном обостряющем избавлении от него. Особенная его коронка — пасы между защитниками.

Умник, не всем в бразилии просто так дают прозвище второй Кака..... и его кандидатуру рассматривают такие клубы как Реал, Ливерпуль, Тоттенхэм..
Показати
Wiwisisilka, по сути вещь в себе. Кому он будет пасовать на позиции центрального атакующего хава? Беседину, который чаще всего будет у него за спиной? Его задача на этой позиции в фазе атаки - обострять, а у него дриблинг и удар, простите за пошлость, "по пол шестого". Тоже самое в опорной зоне. Неплохая точность коротких передач и...все. Потому что даже в пасовой работе Шапаренко делает куда больше. А если глянем насколько он несоответствует требованиям к опорнику в плане разрушения чужих атак...
Мне это напоминает поход молодой хозяйки в Ашан и возвращение с мешком ненужного хлама. Дай Бог дальше разговоров не пойдет. Все ИМХО естественно.
Megogo VS Olltv, Шапаренко зараз травмований, Шепелев також, та й не вражає він своєю грою, немає покращення, а грати кому? Якщо брати бразильця, то краще зараз, за півроку пройде адаптацію, як Вітіньо, під Лігу чемпіонів.
На мою думку, якщо за 2 сезони гравець резерву не може пробитися до основного складу, то потрібно його чи продавати, чи відправляти в оренду. Це я про Шепелева, та Андрієвського, а на їх місце в ротацію є молоді, повні сил Яцик та Бражко, потрібно дати їм можливість показати себе.
Показати
Wiwisisilka, Яцику лише 19, Гомесу скоро 23 - досвіду побільше. А Бражко-потенційна зміна Сидорчуку. Але я впевнений, що інвестувати треба в серйозну, бо креатив ні Буя ні Гармаш в єврокубках не дають. Плюс вік серйозний. Але перед цим всім, потрібно сплавити Андрієвського і Шепелєва однозначно.
" Дніпро-1 суттєво підсилюється. На даному етапі Дніпро-1 веде перемовини з опорним хавбеком, який нині виступає у французькій Лізі 1. Поки це ще не фіналізований процес, але цілком можливо, що опорний хавбек із Ліги 1 переїде виступати в Дніпро-1. Хто він? Я думаю, найближчим часом ми дізнаємося, якщо підпишуть цього футболіста. " - Ох Циганик і закрутив. В Франції трансферне вікно вже закрите, виходить цей гравець вільний агент. Не довго шукаючи в трансмаркеті з вільних агентів та опорників Ліги 1 знаходимо всього одного кандидата, це колишній гравець Труа 23-річний Калвін Бомбо, на трансмаркиті вартість 150 тис. євро, який не провів в Лізі 1, жодного матчу. Він є ще гравцем націольної збірної Центральної африканської республики, в 2021 році в активі є дибютна 1 гра.
Якщо це цей гравець Циганика, то в порівнянні з раніше підписаними Гуалем, Вантухом в оренду, та авансованими Пересом і Бусанелло, підсилення виглядає двояке. Циганик на рівному місці зробив інтригу, підписання гравця маштабу Ліги 1, а ім'я його навмисно не назвав для журналістського хайп-піару. Думаю Ігор Йовичевич наврядчи схвалить цей транфер.
Показати
Wiwisisilka, Ну так у Францію ніхто не переходить, тому нехай буде закрите. В Україні воно ще відкрите, тому будь-який гравець (не тільки вільні агенти) можуть до нас переходити.
Нічого страшного не сталося, будемо допомагати Десні , там гравці потрібні.
Показати
В них трансферний бан, так що "допомога" лише з u-19))
Spasibo Dedu za Pobedu, Ванат пойдет в аренду в Зарю, если они его очень хотят взять, это для Динамо К лучший вариант при наличии Беседина (Еще немного и восстановиться), Кулача (очень неплохо играл на 1 сборе), Шкурина ( Отбудет аренду до конца, да и 5 голевых передач в 11 матчей), еще могут сыграть нападающего Гармаш, Вербич, Витиньё.
Если сравнивать тройцу Русин ( каждые 2,75 матча результативные действия гол+пас в клубе), Ванат (4,75), Исаенко ( 5,42)., по манере игры они очень похожи. Да и в Черноморце остался Русин, а не Ванат, или Исаенко, тут как говориться Григорчуку виднее. Молодежная сборная Украины сравниваем и тут - Русин (10 матчей 6 голов), Ванат ( 4 матча 0 голов), Исаенко (5 матчей 1 гол). По этому вывод таков Ваната и Исаенка отдавать в аренду вслед за Русиным, пока молоды пусть играют и набираются хотя бы опыта.
Очень рад за Супрягу что у него получилось уйти в Сампдорию, там конечно будет на подмене у опытных Капуто и Габбиадини, но это шанс показать себя, и благо, что еще один конкурент 38 летний ветеран Фа́био Квальярелла, летом скорей всего завяжет с футболом, по этому и брали Супрягу.
Показати
Wiwisisilka, Русину лет сколько и скольких тренеров он НЕ ЗАИГРАЛ? Супряге лет сколько? И у скольких в ДК он не заиграл.... Бесдеини Гармаш - это друго плана - ОНИ СИЛОВКИ-БОРЦУНЫ, как арендный Шкурин.... вы серьезно верите в долгсрочные преспективы 28 летнего Кулача? - его потлок это Ворскла.... Ванату всего 20, ему есть куда расти и развиваться при том что ОН ОБУЧЕН - и открыается правильно и правильные решения в атаке принимает... еслиунего будут шансы, он себя покажет, как раз тот форвар котрый УМЕЕТ завершать с детства!
No results found.