Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
Ватель, мені похер на ту формулу 1, ми говоримо про трансляцію ігор ДК. Ти мені краще скажи чому кротів вони стабільно показують по тв та й інші клуби, які погодилися на їх телепул і допускають їх на трансляцію домашніх матчів?
Показати
особливо матч Верес - шахтар і шахтар - Зоря, так?
Тому що з кротами бояться сваритись, чи кроти їм доплачують, а інші клуби мало цікаві, на відміну від Динамо.
Мені дивно, чому ти вважаешь, що якщо б сетанта показувала усі матчі Динамо, то вона не показывала б їх на платформі? Коли вони саме так роблять з усіма популярними видами спорту. Там же немає сурквсів, а керівництво сетанти все одно прпуряні трансляції запихує на платформу.
Ватель, так, це через суркіса! Сетанта заплатила гроші та чесно виграла тендер на показ УСІХ матчів. Влізли сурки та своїми опзж-методами не допустили Сетанту на трансляцію певних матчів. Подібна ситуація була в 2019 році, але з Фуболами пенісова.
Я Сетанту не виправдовую, теж мудаки, через яких страждають прості вболівальники. Але це їх відповідь на сурківське свавілля яке мене вже остаточно дістало
Показати
Kilroy, ти не відповів про сетанту і формулу. Теж Суркіс винен? Чи хтось якусь трансляцію автоспорту не віддав їм безкоштовно?))
dynamic1927, не виправдовую сетанту, але СУРКІС - ЖЛОБ і мудак не менше. якби сурок не залупився за трансляцію по своїх каналах, сетанта не ставала би в позу і нормалньо показувала по тв.
Показати
Kilroy, якби ж то, хто вам таке сказав? Сетанта хоче заробити, ось і заробляє, не багато, але факт.
Щоб ви казали, якщо б сетанта і домашні матчі Динамо так показувало?).
Якщо б грузинські керівники сетанти думали про українських людей, вони б не звертали увагу на чвари з Суркісом.

Як приклад можу навести їх трансляції формули-1. Коли на початку сезону один раз не показали по тв сетанта гонку, а лише на платформі, то Подзигун вибачився і казав, що цього більше не повториться. Але повторюється знову та знову. Теж все через Суркіс а?) І від Подзигуна це не залежить, бо він лише коментатор. А сетанта так типо заохочує людей підписуватись, на них...
Kilroy, я чомусь впевнений, що ідея і полягала в тому, щоб саме вболівальники Динамо платили Сетанті. Для цього вони і заходили в пул!
І Суркіс це зрозумів (або знав) першим!
Коротко про матч: у нас все як завжди, Чорноморець по факту Чорномрець
Показати
Kilroy, ееее... ні, щось в команді помінялось. Такої старанності давно не було. Подививсь поки тільки 1-й тайм.
Ще перші 15 хвилин з Фенером це показали, але потім здулись.
Ми бачили багато геніального футболу за останні 10 років: і друге пришестя Сьоміна, і Блохін, і Хациола, і Михайличенко з нятяжкою..але пердобол найгеніальнішого Цигана усіх часів перевершив усе! Браво!
Показати
Kilroy, це справді важко назвати футболом. Вірно помічено - це якийсь пердобол
Paul, я думаю, він хоче піти по закінченні контракту і просто береже ноги.
А ось яким чином Циганков з таким ставленням та грою кожен раз виходить у старті - питання по найгеніальнішого тренера
Показати
Kilroy, плюс до цього: як можна було тримати на лавці такого Гравця, як Парріс??? Зараз це найтехнічніший гравець команди!
"Ми поступилися у боротьбі, гравці АЕКа грали набагато агресивніше, швидше. У фізичному плані вони перевершували нас" - Циган, ти обісрався!! Сам визнаєш, команда не бореться, нормально не рухається, купа дитячих помилок та незлагоджена взаємодія. І не переїзди є цьому причиною, а саме ти і провалена тобою підготовка до сезону! Навіть Дніпро 1 зміг, до речі, теж з кіпріотами
Показати
Kilroy, згоден! Повністю провалина підготовка до сезону. Фізика завжди була сильною стороною ДК.
Нас закликають підтримувати та "очікувати від власників клубу виправлення допущених помилок".
Що ж, давайте розберемося.
Я маю підтримувати сидячих у віп ложі дідуся та бабусю Сурків як ні в чому не бувало?
Я маю підтримувати хитровмазаного цигана, який робить винуватцем усе навколо крім себе? До речі, кроти в таких самих умовах, це не заважає їм грати у футбол.
Я маю підтримувати дівчаток, що безхарактерно зливають гру за грою?
Я маю чекати виправлення допущених помилок, таких як десятиліттями просякнутий алкоголем відділ селекції, що складається з алкоящерів,?

Не смішіть!

А Динамо я люблю і підтримую. Дурні та нездари з циганами колись підуть, а Динамо назавжди!
Показати
Kilroy, підтримую кожне слово
Kilroy, пітримую на всі 100!
Макаронный Гвардиола с 60% владения не создал практически ничего против более вертикального Интера. Хоть скрасили мне горечь от вчерашнего поражения
Показати
Kilroy, угу, а очки для рейтинга Заря будет добывать в ЛК?
Тут все просто. Бавария быстрее и умнее играет, даже в полурасслабленном состоянии. Поэтому нам, чтобы иметь возможность забить - надо рисковать и использовать зоны, что мы вчера и пытались сделать. Когда мы в ЛЧ играем в футбол, на который онанирует Смоловой, то отсиживаемся в обороне и не можем даже центр поля перейти
Показати
Kilroy, 100%! Вчера играли в футбол, а не поставили автобус, отсюда и потери. Все логично. А Сирота, кстати, вчера очень понравился.
Kilroy, абсолютно верно !
No results found.