Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 132
Коментарі по темі:
Кулушевски, Кєза як завжди Юве збирає вершки з свого чемпіонату. Можливо і нам потрібно дивитись краще на свій як не як а зявляються хороші гравці але на довго тут не затримують потрібно не провтикувати їх.
Показати
Stas_dinamo, Гарна ідея)
Stas_dinamo, Гарна ідея)
DKFan, А тобі не смішно що старенький головний тренер бігає за грацем щоб той перйшов в його команду? Наче немає в команді ні скаутів ні спорт директора нікого.... це прискорбно.... А смісно мені стало тому що напомнило як в інституті взятки носили в пакетах і цей пакет прям із тої ж опери.....
Показати
Тренер хоче отримати гравця, його особиста зустріч багато що означає і показує, то що тут смішного? Чи у футболі мало прикладів, коли подібне відбувалось?
Ахахахахахахаха Луческу з пакетом Динамо..... боже як же це смішно.....
Показати
Stas_dinamo, Ну йди посмійся на Терриконі :)
Stas_dinamo, Судя по тому что символика клуба Динамо Киев тебя смешит, сам ты используешь только символику с кротовьим анусом, как у одного донецкого клуба.)))
лол.....Даже не можуть переконати молодого перспективного хлопчину який навіть не грає в своєму клубі.....
Показати
Stas_dinamo, Молодому хлопчині і у Англії на банці не погано живеться :) Зі Східної Європи не особливо цим переймаються і втікаючи з Румунії ну ніяк не будуть мріяти про можливість грати в Україні, навіть якщо і більше заплатять! Це реалії життя і ситуація в Україні до кращого ніяк не наближає... :(
Stas_dinamo, Стас, так предложите свои услуги переговорщика. Мы с радостью посмотрит, о чем вы договоритесь.
Ідіот? Ідиот! У Зінченка своя історія а у гравців Динамо важкий і насичений графік. Не думаю що якби була можливість в того ж Супряги і Буяльського сьогодні зіграти вони б її промарнували.... що б не зіграти потім проти таких збірних як ФРАНЦІЯ, НІМЕЧЧИНА та ІСПАНІЯ. А вони точно зіграли б бо буде ротація 100%.
Показати
Stas_dinamo, на самом деле для многих динамовцев- Буяльского, Супряги, Забарного, Шапаренко возможность сыграть против таких сборных на уровне фантастики. Это совсем нужно быть овощем, чтоб не мечтать и не стремится к этому
У Супряги, Буяльского и Ко. есть возможность сыграть против Юве с Барсой, а не приехать в сборную и лавку полировать, смотреть, как кроты играют, а в это время терять форму и быть разбалансированными перед матчами Лиги Чемпионов! Шева сам создал такую ситуацию - вот теперь пусть расхлебывает!
Еммммм сподіваюсь до нас їде крутий ЦЗ або навіть 2 якщо інакше я не зрозумію.....
Показати
Stas_dinamo, якщо замість Шабанова на лавці сидить Сирота, то Артема Луч списав остаточно і він для нього не є частиною механізму команди. Тому природньо, що його відпускають
Мені здалося чи Пластуна з Давідом Луїзом?).....
Показати
зрівняв так зрівняв)
Кепа, Франков веде в ютубі блог ось він і являється кладязем таких фото)
Показати
Stas_dinamo, франков просто не умеет ставить превью к своим видео, в итоге ютуб сам выбирает дефолтный кадр, делает скрин и ставит на превью. И часто выбирает не лучшие кадры)))
Мазохіст?) Я не впевнений що сидіти два матчі в захисті це кайф хоча напевно у захисників свої причуди...
Показати
Stas_dinamo, сыграет хорошо на фоне Барсы, + 1й шанс попасть в топ клуб
Barnum, божечки яка різниця в що грає Брайтон якщо цей хлопець по факту там не грав?
Показати
Stas_dinamo, при том и дедушке Лалане и в меньшей степени Алзату до скиллов Сидорчука-разрушителя как Зеленскому до PhD in Economic sciences.
No results found.