Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 85
Дякую, Скиглик, що нарешті тебе клоуна прибрали.
Показати
це з редакції цього недопроЄкту мінусовщики набігли?)) Чи їхні вірні хомячки? Радує одне- вас мало, раз цю шарашку прикрили- який попит- така і пропозиція)))
Дякую, мені приємно!)

А взагалі було в нас два типу футбольних, типу аналітичних проекти(якщо там хтось бачив аналіз- мої Вам співчуття)- жаба і гадюка. Гадюка поки ще залишилась)))
Bodivin, проблема тут не в ведучому (хоча в мене особисто до ІЦ багато претензій, а в тому , що альтернативи немає такій програмі. Сміття на ахмєтв приципово не дивлюся вже років 5 , і ПроФутбол хоч був натяком на альтернативний погляд у футбольній аналітиці...
Etorfine, тупо сильніше фізично, не завжди вирішує))) Жив би осмислено в 90х- знав би))
Показати
Bodivin, в конкретной ситуации в раздевалке, решает), это потом, шовко, где-то в подворотне мог его подрезать или ещё чё-нить. Это если про 90-е говорить.
хвотограхв ще той звичайно...мастЄр блін)
Показати
Bodivin, Супряга хотел фото со спины тоже))
Jew, так, за все потрібно платити- хороша фраза. Але уявіть- виробник продукції( такої собі якості, можна сказати дуже низької) - каже вам- в нас дуже не популярна продукція, її треба популяризувати нам , і ви повинні за неї платити вже сьогодні, в нас же не соціалізм, а капіталізм, і єдиний її плюс- вона наша, вітчизняна( без коду УКТЗЕД))))- що ви йому скажете? Ви ж на таврії їздите? чи може на славуті? Мені от славута і даром не потрібна, а наш футбол я готовий дивитись- безкоштовно- така в нього зараз ціна.
Показати
Bodivin, Да, я согласен платить за английский футбол, немецкий, ЧМ, ЧЕ, ЛЧ, ЛЕ. Но наше бей беги это недожареный полу-фабрикат, который могут употреблять на платной основе только извращенцы
json, Шаблій, та вже залогінся нормально)
Показати
Bodivin, Либо Заваров)Он же этого "таланта" ездил смотреть
Не захищаю зебануту владу, вони за що не беруться -лажають... Але, Артеме- для чого передьоргувати... не всі ж дружать з цифрами і бачать в них зміст( Смоловий підтвердить?)))
300 захворівших з 700 зроблених тестів
1100 захворівших з 10 000 зроблених тестів- є різниця?)))) Кореляцію на кількість тестів думаю вже і 7класник вирахує...
Показати
каюсь. перегнув, бачу 7класник не осилив посил- мінуснув)))
Volodymyr Ef, Просто уявіть, вам професіоналу своєї справи, на фірмі ви купу років, респект там всі дєла, начальник відділу, і тут в керівники Вам призначають директора фірми конкурента, яка роками вас поливала брудом і т.д.- ваші слова, емоції подальші дії?
Показати
слова не друзям на кухні, а публічні, в пресу?
Руслан, ось це вірна думка ;) Так , самому не віриться що Місіс гт Дк...але.. блін, я ж не перестав любити Україну, навіть після того як тут рулив овощ..тепер ось клоун... Дк буду любити.. а прихильність і мою увагу- най тепер здобувають грою...
Показати
Дуже невдале порівняння. Обрання, на жаль, януковича - то демократія. Вибір суркіса - це диктатура, бо ж немає більшості, яка б схвально поставилась до цього одноосібного рішення (навіть ботва на сайті поки що не накрутила опитування). І саме непереборна любов до Динамо не дозволяє сприйняти призначення аморального запроданця, що роками виховував ненависть, зневагу і підлість у гравців шахтаря, та й загалом усіх їх вболівальників. Великий жаль і біль, що не може переповнити усі хвилювання, які супроводжували ігри Динамо. А зараз жаль із пустотою. Немає зараз того Динамо, принципового, порядного, чесного. Я не бачу і категорично не сприймаю Динамо Київ Луческу і усі його можливі результати. Тільки спротив усіх разом: вболівальників і команди може змусити суркіса нарешті зробити щось для розвитку клубу, а не отримання лише тимчасової вигоди!
а де коментатори- який він поганий гравець? ану, бігом на перший другий розрахуйсь...))
Показати
Bodivin, может ещё и Караваева в ТОПы занесём? Вон, на пятом месте в чемпионате при том что не является основным и не всегда играет на родной позиции. И забудем все его пенальти, привозы и ошибки.
Zeit, по лицю Вернидуба не скажеш- що він трохи того, візьме і кине лідера, хай лише і чемпу сусіднього, щоб сунути голову в горящий котел "крігло ГТ ДК"...
Показати
Bodivin, когда-то Блохин ради Динамо кинул сборную)
No results found.