Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 16
Бравофедерация, розумієш, якщо ти мене, як то ти виразився пошлеш на йух, та ще й безпричинно, а ще якщо кілька разів, то ти одразу відчуєш, яка я слабка людина, і мені буде байдуже, до того, що ти будеш в реанімації, я прийду, коли прийдеш до тями і якщо ти зможеш, то потиснеш мені руку.
=======================
Не роби неправильні приклади, бо правильні дії якоїсь людини, тебе колись наздоженуть.
А ще, я б рекомендував, не рахувати чужі кошти в чужих карманах, свої бережіть.
Якщо немає самоповаги - не ображайте інших!!! Що ж ви не палив волосся на голові, коли після Реброва призначили Хацкевича, при якому гравці Динамо мучались на полі, чому не йшли до Михайличенка, щоб він подавав у відставку?
Показати
Asto, ты столько всего наговорил ,а сделать ничего не сможешь,к тому что ты СЛАБЫЙ,ты еще и ТУПОЙ, если собрался человека ложить в реанимацию и уехать на кичу от 5 до 8 ,до дерзай)Но я говорил о достоинстве и чести
Asto, а не о твоем физическом потенциале ,мне вообще плевать ,но умный ЧЕЛОВЕК ,поступил бы УМНО ,и не трогал эти вонючие анализы -" не трожь Г ,вонять не будет",вот и тут так же ,мы уже по уши в дерьме)
За Динамо без Луческу, ти хоч розімієш значення того, що написав? Яким чином провал Луческу може стати кінцем Суркіса в Динамо? Ви рейдернеш може клуб? Зміните власника за рахунок "чорних реєстраторів?" =)
Показати
Asto, это гнусный крот с террикона . Не тратте на него время
За Динамо без Луческу, ...а ти начебто свічку тримав - все так прекрасно знаєш.
Хлопче, а чому ти мовою окупантів тут коментарі залишаєш? Май повагу до країни, в якій ти проживаєш, а також не соромся писати українською мовою, що ж ти російське підтримуєш?
Показати
Я пишу мовою, зрозумілою ботві залуческу із суркісо-медведчуківського штабу опзж.

P.S. "Не кажіть, що мені робити, аби я не казав, куди вам іти"
Бравофедерация, але в Динамо він прийшов не за "мішком бабок", тут є певні свої принципи та повага до самого себе. А те, що у кротів почало підгорати, то видно дуже сильно.
Дуже не радує те, що в Динамо Ультрас тупоголові... Якщо вони справжні Ультрас, то повинні підтримати команду, а не вносити безлад в психологію гравців та тренерського штабу. Невже хтось з Ультрас вважає, що це спосіб підтримання команди?
Показати
Asto, ну если я тебя пошлю на йух пару раз и ты мне потом руку будешь протягивать ,это только покажет ,что ты слабый человек)и вот тут то он как раз пришел за бабками ,это последняя возможность что то заработать !Хех,так вот для чего мы его позвали ,проиграли все что можно только ,зато у кротов горит ,я понял))))Здесь идет только речь о чести и достоинстве
prpllrhd, спад де був? шахтар продовжував грати добре, однак там більше було психології самих гравців, яка пов"язана була із війною в Україні. Гравці думали більше про це, ніхто не знав, що буде через день, через два, тиждень, місяць. Саме це і стало причинами програшу двох сезонів кротами, плюс певне психологічне піднесення гравців київського Динамо у звязку з приходом Реброва, та й Ріанчо там жару додавав, скажімо натхнення для гравців знаходив =) Більш за все що саме із-за того, що Луческу не зміг знайти потрібних слів для гравців ахметов вирішив не продовжувати з ним контракт, тому що по грі, шахтар і тоді пе5регравав Динамо, що було видно з особистих зустрічей. На даний час рижі бояться, що Луческу зможе навести в Динамо порядок, розробити стратегію, для цього вистачить і півроку... тому що зрозуміло, що в Динамо талановита молодь, просто ще не обтесана і не може приймати рішення, а їм потрібно додати лише у впевненості
Показати
Asto, во первых о психологии опять домыслы, хотя и логично звучат. Как там было и почему Шахтер проиграл никто не знает. Во вторых то что было в шахтере потом не повторилось в других местах. В третьих - ВОЗРАСТ - я устал повторять что он имеет значение. Чисто даже по силам которые человек способен посвятить работе, следить за развитием футбола да и просто находить общий язык с молодыми. В четвертых - у него для плстройки системы были финансы которыми тут не пахнет И главное - вспомните как Луческу вешал всех собак на украинцев и вы мне пишете, что он будет уверенность в молодежь нашу заселять необтесанную... Мда. При чсем моем желании чтоб вы были правы, я не могу не видеть этих фактов. Как и тот факт что за такие деньги можно было найти тренера лучше, но у ИМС паталогическая боязнь чего то нового.
За Динамо без Луческу, Ви вже і за тисячі вболівальників підписуєтесь? То Ви з Ультрас чи без них? В чому Ви підтримуєш Ультрас? В тому, що вони гроші сплачені за їх дії злили в туалет? Можливо цих коштів не вистачило на якогось гравця, не вважаєте так? Що Ультрас роблять корисного для Динамо? Їздять в тому числі за кошти Динамо (та Суркіса) на матчі? Роблять все, щоб Динамо грало без глядачів? Може Ультрас скинуться та куплять Мессі в Динамо?
Показати
Так зневажливо писати про роль ультрас може лише людина, якщо не далека від футболу, то від стадіону точно.
За Динамо без Луческу, Ні, мені потрібно бачити як Динамо ГРАЄ у футбол, а не бореться з тінню. Мені потрібно бачити якість ГРИ, а не хаотичне пересування тіней по полю!
Після Реброва, гравці Динамо не знають, що їм робити на полі... вони не розуміють, і тренери їм цього не говорять, не показують, не вчать! Краще подивись тренерські настанови в фільмі "Невідоме Динамо" там все зрозуміло... З цього фільму зрозуміло, що в Динамо, після періоду Ребров-Ріанчо ніхто тактики не навчав, ніхто не займався розбором ігор, помилок, відпрацювання тактичних схем ведення гри в тому чи іншому матчі, там все було загально, а на тренуваннях так само, просто робота з м"ячем, просто удари по воротах, просто завершення атак без свідоме завершення атак. Але, щоб завершувати атаки треба розпочати атаку, щоб розпочати атаку, потрібно мати кілька варіантів її ведення і в кожному окремому варіанті є свій певний послідовний порядок проведення (розгортання) дій футболістів.
Показати
Дивились ми з сином те кіно. По-перше, там була лише епоха Хацкевича, по-друге, навіть якщо і були тактичні настанови, то їх просто не показали, лише якісь емоційні накрутки.
Щодо часу Михайличенка, то на мою думку, там були суто психологічні проблеми. Багато ігор закінчувались невтішно через недостатню концентрацію протягом усіх 90+ хв. Іноді на початку, іноді у кінці. Так щоб ігри були повністю провалені більшу частину час - це, напевно, одиниці.

Але! Не Луческу єдиним світ багатий! Суркіс навіть не шукав іншого кандидата, я про це вже писав. Він сам зізнався, що дві доби вмовляв Луческу. Якщо порахувати, то Михайличенка звільнили в понеділок, а в четвер підписали Луческу. Отже рівно 2 доби на вмовляння і брехня в очі усім вболівальникам! Це не рух вперед, це не зміна системи, це консервування і життя минулим. Я такого не хочу для Динамо!
За Динамо без Луческу, ???
Це про що?
Може умовно візьмете Луческу і поставите головним тренером в будь-яку команду, яку тренував Маур? Гадаєте Луческу тренував би гірше ті команди? Хлопче, якщо мати тих гравців, які мав Маур в своїх командах, то і б Ви тренував не гірше... Хоча з вашим тренуванням є варіанти...
Показати
А в зеніті що Будулаю заважало?
Paramon1927, ...а чому Ви так вважаєш? ...що мова тільки про Луческу? Якщо в загальному то Ультрас жаліються на те скільки Луческу шкоди Динамо приніс, так от деякі навели факти, скільки безпосередньо Ультраси нанесли шкоди Динамо. Тут про фактаж, і нічого крім цього...
Показати
Ті матеріальні витрати не йдуть ні в яке порівняння з тією "звуко-візуальною" психологічною підтримкою, яку вони роблять на стадіонах. А яка користь від кузьмічів і глорів, які згадують про команду, лише коли вона перемагає?
За Динамо без Луческу, ось читаю Динамоманію, і бачу скрізь твої коментарі, як ти всім відписуєш, сперечаєшся, когось ображаєш тощо... В тебе доручення на представлення всіх Ультрас? Де вони всі, де інші?
Показати
Я не маю відношення до ультрас. Але я - пересічний, щирий і відданий вболівальник Динамо, незадоволений Луческу в Динамо, яких тисячі по всій Україні!
No results found.