Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 145
"Мы прыгнули выше головы" ??? Не знаю, через що ви там стрибали, але перемоги над саудами, тунісом (за рахунок сумнівного пенальті) і над швейцарцями (у серії пенальті) - це не рівень голови. Вище голови було б, аби перемогли хоч як-небудь Іспанію, Італію. Так, чвертьфінал ЧС - на даний момент наше найграндіозніше досягнення, але роль Блохіна у ньому також не слід переоцінювати. Деякі будуть писати, що от Блохін фартовий, але чому саме Блохін? Може там Баль перед кожною грою на ніч 7 раз обходив у самих трусах базу збірної або Гусін на щастя плював у ліву бутсу? От які інші досягнення ОВБ на тренерській роботі? Пшик з Москвою і пук з Чорноморцем? Коротше, ніякого Блохіна, залиште вже Калитвинцева, хай спокійно працює.
Показати
Да, зачем переоценивать роль Блохина, ведь каждый бомж с вокзала может вывести сборную в четверть финал чемпионата мира по футболу!))) Да и еще по поводу Черноморца, он там был спортивным директором, и никуда не пукал! Вобщем писанина твоя - бред!
Все-таки, панове, жаль Санька. Я думаю з цими епопеями ДК-лохо-ДК порозумнішає він, усвідомить, що таке Україна, і що таке ерьфе. А за битого, самі знаєте, двох небитих дають
Показати
Человеку в его возрасте пора бы начинать жить своим умом, а не позволять вертеть собой агентским конторам и президентам клубов. А он явно играет по написанной для него роли и боюсь, что доиграется - не настолько велики его достижения в футболе чтобы противоставлять себя клубам, даже если это Локомотив. В любом случае мог бы подумать о том, что речь идет прежде всего о его собственной карьере; Динамо без него проживет, а где будет он сам если Смородская пойдет на принцип и загонит его в глухой запас?
І ще, папашка-рентгеняшка, де у наших коментах ти побачив хоч якийсь натяк на паплюження культури, особливо інтернаціональної, а також відсутність освіченості?
Показати
КАк раз и я удивляюсь , причем здесь возраст ? Или это к нам не относилось , а просто под нашими комментами ? Вообще , если у человека появились мысли , то надо поскорее их выплеснуть.))) А кто попал под руку не так уж и важно . А вообще , люди , че ссориться ? Мы ж болелы одного клуба ! Просто каждый переживает по своему . НО , все одного хотим ! )Merry Christmas !
"условия контракта по сравнению с прошлым разом стали лучше". Ігорьок - юпсофіл якийсь. Зробив кращим контракт для людини, яка його прокинула, для тренера, роботу якого у попередній команді успішною аж ніяк не назвеш, для літнього пенсіонера, у якого невідомо чи залишилася якась мотивація. Продовжую вважати, що прихід юпса - це помилка, топтання на місці, однак для ДК бажаю тільки перемог
Показати
Це теж мені різонуло в очі . За що йому покращувати контракт? Він і так має цілувати руки Суркісу , що відступні не платив .((( Відносини відносинами , а бізнес є бізнес . Чоловік не дуже красиво пішов , пробачили . От вернувся , так хай зробить щось вагоме , щоб поліпшувати контракт! Логічно ? Тільки не для ІМС , безхребетний він якийсь . (((
Ну не зовсім він і нуль, але характер - дівчачий. Крім того думати треба йому, що говорить або й зовсім мовчати. Ато місяць назад він розхвалює своє лохо, чемпіонат - пупер-гіга, а сьогодні проситься назад до ДК. Ну піддасться Ігорюня на вмовляння юпса (не дай Боже призначать), вивалить він за Санька 12-15 лямів, а через пів року сьома здується, і що тоді? Знову в Динамо-2, знову гроші на вітер? Хоча є один варіант для братів-близнюків- юпс і Алієв в одній гарячій пропозиції, як-то кажуть, два в одному, заплати за одного, а іншого отримуй безкоштовно.
Показати
Не зовсім нуль, згідний... Скоріше, 0,1 - ота одна десята за пробиття штрафних:)
Поперло тобі в іграх з Динамо супермегасильно, а не переграв ти.
Показати
заметь, кроме Шерифа еще много кому поперло
Край там такий аномальний ,Хряковщина, чи що? Люди існують у своїх диких фантазіях і міфах, постійно намагаючись усіх у цьому переконати. 1. хряков -"первая столица". Добре столиця, але вже неіснуючої, і слава Богу, держави. Крім того як же Київ, Чигирин, Глухів і т.д. 2. "Металлист" на сегодняшний день, по сути, прочно занял второе место. - метагліст займає 3 позицію, програвши і ДК і шухчіру. 3. шура ярославскоє - головний інвестор Євро-2012 в хрякові
Показати
Слушай великий украинец из славным древнеславянским погонялом Jose Pereira, не первый раз замечаю за тобой, что обгадить или извини целый край обосрать у тебя в крови. Кто ты и из каких краев одному богу известно. Вот бог тебе засранец и судья. На Харьковщине не только живут такие моральные уроды как Ярославский. Таких как он он по всей Украине хватает. Так что прикусывай язычок, пока не оторвали.
Я щось не зрозумів, чемп же у них закінчився, в єврокубках вони не виступають, то чому вони не у відпустках? Залишили працювать за погану поведінку?
Показати
это просмотр новобранцев и своих резервистов, и всего-то, остальные в отпуске
І потім, Вадя і Рома, подивіться на ефект мого словесного ляпаса. Дівчинка стала адекватнішою, припинила страждати дурнею за компом. Кинулася до дзеркала, пересвідчуватись у своїй жіночності (у якій не сумніваюсь), потім може обмила личко від вчорашніх сліз і зашкарублого макіяжу, почала латать шкарпетки, терти драники, мити посуд, продуктивно, так би мовити, жити. Так що, виходить, напали то ви на мене "пачьом зря"? Ладно, усіх з черговою, але бажаною перемогою.
Показати
Вот зачем Ты про дранники вспомнил? опять из-за Тебя есть захотелось!!! :-)
Так, дійсно ефективний (без жартів)спосіб вибачатися перед дівчиною, коли вона неправа. Діє у 99,9% випадків. Але іноді, зауваж для її ж блага, для того, щоб припинити потоки її так би мовити (як би так висловитися, щоб не образилися зєло благородні і дуже зрілі дописувачі) неконструктивних "емоцій", слід зробити щось різке.
Показати
Возможно, в данном случае, ты и прав;)
І потім, Вадя і Рома, подивіться на ефект мого словесного ляпаса. Дівчинка стала адекватнішою, припинила страждати дурнею за компом. Кинулася до дзеркала, пересвідчуватись у своїй жіночності (у якій не сумніваюсь), потім може обмила личко від вчорашніх сліз і зашкарублого макіяжу, почала латать шкарпетки, терти драники, мити посуд, продуктивно, так би мовити, жити. Так що, виходить, напали то ви на мене "пачьом зря"? Ладно, усіх з черговою, але бажаною перемогою.
Показати
Вот зачем Ты про дранники вспомнил? опять из-за Тебя есть захотелось!!! :-)
No results found.