Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 23
Коли закінчиться це. Знущання з кротоканалами! От як подивитися гру улюбленої команди, коли ти далеко і з нормального звязку з цивілізацією загальнодоступне ТВ і 3 G
Показати
Dinamko, купи тюнер з підтримкою інтернету (3G в тебе є) і прочитай що таке кардшарінг
Dinamko, полностью поддерживаю! И мне искренне жаль, к примеру, какого-нибудь пожилого человека, живущего в селе. В 60-70-е годы он, будучи пацаном, наслаждался игрой любимого Динамо, а на старости лет ему это недоступно. Даже если "тарелку" поставит.
Dinamko, В какой стране или дыре не был бы, всегда есть возможность посмотреть футбол. Полностью матч в хорошем качестве съедает около 800мгб трафика по 3g.
Dinamix
Я ніде і нічим не обсирав Реброва, а висловив аргументовані висновки щодо його тренерської діяльності. А ти на людей чому кидаєшся? Ведеш себе як Свідок Ієгови... Ти хто такий? Брат йому? Сват? Чи може спиш з ним?
То може в тебе проблеми з головою? Можеш юноша й надалі вести себе як бидлан і розповідати про 2 чемпіонства! А я їх бачив зо два десятка і мені є з чим порівнювати!
Показати
Dinamko, "Я ніде і нічим не обсирав Реброва" - подивись найнижчий свій коментар
Dinamix
Вони поважні люди і віддали Динамо більше ніж деякі навігласи! Я давно читаю тут форум і бачу, що ти просто кидаєшся на людей, хамиш і ображаєш. Можливо ти тут на особому положенні, бо за таку поведінку давно мав бути забанений. Такі як ти позорять Великий Клуб Динамо Київ і не додають даному ресурсу популярності! Тож можеш собі там за монітором хі-хікати, ха-хакати... Нічим не вирізняєшся від кротобидла! От з ними й спілкуйся!
Показати
Dinamko, ти обсираєш Реброва і кажеш мені "Такі як ти позорять Великий Клуб Динамо Київ"???
В тебе дійсно проблеми з головою!
Буковина
Подивимось! Та, у порівнянні з ребровським ялозінням лайна, теперішня гра мені подобається! Я тільки от щось не втямлю - тут сайт родичів Реброва? Я постійно спілкуюсь з вболівальниками Динамо, переважно з тими кому за 35, і ні один не сказав доброго слова і не навів жодного елементу гри Динамо при Реброві.
Показати
Dinamko, "Я постійно спілкуюсь з вболівальниками Динамо, переважно з тими кому за 35" - АХАХАХАХАХАХАХ!!!
"і ні один не сказав доброго слова і не навів жодного елементу гри Динамо при Реброві." - та вони ще й сліпі!!! АХАХАХАХАХ!!!
Нашу кралю осідлав, чи привіз свою?
Показати
Dinamko, на badoo вцепил!
А останні два роки? Перші чемпіонства - то є звичайне оздоровлення команди після Блохіна. І значне послаблення суперників, думаю тут не буде противорічь?* Чи потрібно розписувати, які команди зникли, а які реально опустилися в класі?
Щодо самої гри, а я майже не пропусти жодної домашньої і по ТВ не пропустив жодного виїзду. Що я згадую - Генгам і Евертон. Все друже!
Добре розумію молоде покоління, яке не бачило на протязі довгого часу чемпіонст - перші два в їх житті, то готові Реброва на руках носити. Проте, він тупо не визнавав своїх промахів і вів команду й клуб в нікуди. А от 1/8 ЛЧ - щасливий збіг обставин. Що було далі - ми добре знаємо.
Як би ми не любили гравців Динамо, навіть таких як Ребров, Шевченко, - це не може відміняти такий факт, що тренери вони ніякі! Ну ми жз все-таки не кроти, яким пісяв в більма їх брехливі - будуть вити, що то дощ...
Показати
Dinamko, Dinamko, то тепер Хацкевич має виграти чемпіонат, бо буде "оздоровлення команди після Реброва"?
А якщо "1/8 ЛЧ - щасливий збіг обставин", то чому Хацкевич навіть "Янг Бойз" не пройшов, не говорячи вже про останню стадію плей-оф і групу ЛЧ???
Виглядаєш як обіжений школяр, якого насварив вчитель! Плетеш таке що купи не тримається! Можеш алкаша-леоненка собі в напарники взяти, у вас інтелект на однаковому рівні!
Тевес вже проплакав три ночі підряд.
Показати
Dinamko, якщо це передбачає штраф, то все можливо ))
Лео вірю! Йому, після відхилених пропозицій бикобоїв, можна вірити. А от декому не повірив би, навіть його призвище не хочеться згадувати.
Показати
Dinamko, Рахітний зі шлюхтаря?)))
Бачу - є деяке невдоволення моєю думкою щодо Реброва. Я тут недавно. Але, дуже хотілося б аргументації! Давно вболіваю за Динамо. Дуже давно. І не хотів би щоб ми скочувалися до рівня брехливих і безхребетних слимаків - кротів. Добре, що Ребров пішов, та не потрібно було зберігати своє "лице" відмазками, що хоче відпочити. Він би й далі сидів і мучив нас своїми постійними виправданнями і нікчемними результатами якби не було пропозиції від шейхів.
Показати
Dinamko, за 3 роки - 2 чемпіонства, 2 Кубки України, Суперкубок, вихід в 1/8 ЛЧ - це по твоєму "нікчемні результати"???
Dinamko, подивимось, який результат дасть Хацеквич. Оосбливо, як пішов Ярмола і піде Віда. Чомусь здається, що вони не останні. :(
Звісно, що Шлактьор відрізняється! Тож будьте готові до того, як Даша падає і корчиться тільки від одного дотику, як натовпом крото-стадо бігає за суддями, як вони можуть нає... надурити на фей-плей, як підло ліктями бити в обличчя. А потім, в кінці матча вас звинуватять, що судді ваші. Тож Панове неаполітанці - вам реально потрібно цю руду купу лайна поставити на їх місце!
Показати
Dinamko, Вас занадто багато останнім часом в коментах, називається дорвався)) новенький тут?
No results found.