Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 36
Dellmar, коли Че Че підписували, то було видно, що рукав футболки був іншого кольору. також пройшла інфа, що може бути диагональний розділ кольорів в футболці. (просто інфа).
скоро побачимо.
Показати
Витториньо, Насправді це було видно, коли підписували Сідклея. От тільки там в ріках було відрізу два комплекти форми (Синя і Біла). Також можна було помітити синю полоску на білому рукаві, тобто, стару форму. Чи ви думаєте, що люди настільки тупі, що будуть виставляти фото нової форми за два тижні до її офіційної презинтації?
там форма будет и однотонная, и комби (рукава другого цвета)
Показати
Витториньо, звідки така інформація?
Africanda-S, Згоден. Але вік у ньго такий, що скоро не буде чого складати. окрім старих нагород.
Показати
Витториньо, вік, травматичність, важкий характер, ігровий егоїзм. Це великі мінуси Мбо. Зараз він просто блефує, у розрахунку, що ще зможе себе подорожче продати. А все може закінчитися в останній день заявок, коли погодиться грати за набагато менші гроші будь-де, аби ще трохи заробити на старість.
Такое впечатление, что Мбо уже просто забил на карьеру.
Показати
Витториньо, він просто ціни собі скласти не може. Серед африканців таке буває часто. Згадайте Аруну.
Краще б Ребров попрацював помічником у різних тренерів, що вміють ставити гру і видавати результат. Після цього 2-3 сезони в клубах з меншими амбіціями. Можливо в молодіжних командах ДК.
Яку він гру поставить - такий і буде результат. НІЯКОГО!!!
Показати
Витториньо, 2 чемпіонства і 2 кубки після 5 років провалів, перший з 99-го вихід до плей-офф ЛЧ - це не результат, а, мабуть, просто пощастило.
Свого часу "Карпати" придбали за 50 тис. доларів лівого захисника з 2-ї бразильської ліги. Минули 2 чи 3 сезони, і вони продали його до італійської Серії А не менше ніж за 500 тис. Якщо з подібними придбаннями "Зоря" підсилиться, а в подальшому фінансово виграє, то я не здивуюся. На даний час "Зоря" може продати Форстера з наваром.
Показати
Витториньо, У них ещё и Паулиньо есть вчера на 14 сек гол забил и в свое время Заря их обоих взяла свободными агентами, а сейчас может их и продать с хорошой прибылью.
Витториньо, Данило Авелар, аренда в Шальке, аренда в Кальяри, переход в Кальяри.
No results found.